2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınnn :) Geldim canlar. Demiştim ya bu ara okul işleri yoğun biraz ama yarın bitiyo hepsi şükür :) Nasılsınız bakalım :)
Bitsin işlerde dön aramıza :) şimdilik iyiyiz bakalım öğleden sonra katil olmazsam sorun yok sen nasılsın ??

Bitsin işlerde dön aramıza :) şimdilik iyiyiz bakalım öğleden sonra katil olmazsam sorun yok sen nasılsın ??
Aman dur ne var da öğleden sonra dava mı? :) Bitsin hiç ayrılmicam zaten. İyiyim ben de canım okuldayım işte. kasığımda ağrı var biraz ama

Günaydın kızlarrrr

Bata dört gün kaldı, kahverengi akıntım gelmedi hala ama gebelik testi de negatif. Ben bir daha da toplu gebelik testi almam, evde olmasa yapamam ne güzel.

esoes1919 mide bulantım yok diye yakiniyordun gördün mü şimdi bulantiyi :)) inşallah bir an önce geçer canım benim
ayy canım benim off doğru diyorsun yaaa çokmu istedim ne bu sabah kalkıncada oldu zorla karnım doysun diye birşeyşler yedim ama sanki dünyanın çöplüğünü ağzıma atıyorum gibi hissediyorum. çöp kutusunu açınca içinde çok birşey yok ama kusmak üzereydim ayyy istifra daha etmedim ama inşallah etmem bu bana çok geldi

Aman dur ne var da öğleden sonra dava mı? :) Bitsin hiç ayrılmicam zaten. İyiyim ben de canım okuldayım işte. kasığımda ağrı var biraz ama
Evet canım.. Çok sıra bekliyoruz ya,13:00teki sıra 15:00te gelse seviniyoruz düşün artık ben ayağımı üşütürsem ağrı oluyor kötü düşünme bişey yoktuuur :)

Canım günaydın,kaçta gidiyorsun doktora ? Bize haber ver hemen merak ediyoruz :)
ayyy deli gibi merak ediyorum sabahlara kadar devamlı uyandım durdum bin tane rüya gördüm off Rabbim musmutlu olarak eve gelmeyi nasip etsin yaaa korkuyorum
17.20 de randevum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…