- 14 Mart 2013
- 8.034
- 4.045
- 448
Saol cnm 8.günüm adet dahil 15.Günüm
Ne kadar olmuştu canımm sen yeneli . Ağrınmı oluyor
Günaydın canlaaar
Günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınnn :) Geldim canlar. Demiştim ya bu ara okul işleri yoğun biraz ama yarın bitiyo hepsi şükür :) Nasılsınız bakalım :)günaydın kızlaarrr unicorn nerelerde ki gene kayıp
Canım ya o bende de var. Sol kasığıma arda bir bi ağrı saplanıyo. Bu gece uyandım ağrıdan. Neden ki acabasağol canım ben de iyiyim tek taraflı kasık ağrım var yine korkuyorum iltihap vs bişey olmasından :O
Bitsin işlerde dön aramıza :) şimdilik iyiyiz bakalım öğleden sonra katil olmazsam sorun yokGünaydınnn :) Geldim canlar. Demiştim ya bu ara okul işleri yoğun biraz ama yarın bitiyo hepsi şükür :) Nasılsınız bakalım :)
Aman dur ne var da öğleden sonra dava mı? :) Bitsin hiç ayrılmicam zaten. İyiyim ben de canım okuldayım işte. kasığımda ağrı var biraz amaBitsin işlerde dön aramıza :) şimdilik iyiyiz bakalım öğleden sonra katil olmazsam sorun yoksen nasılsın ??
Canım ya o bende de var. Sol kasığıma arda bir bi ağrı saplanıyo. Bu gece uyandım ağrıdan. Neden ki acaba
İnşallah yoktur canım kötü bi şey ya. Senin nasıl gidiyo?bilemedim ki umarım kist filan yoktur benim geçti ağrım belki de yumurtlama ağrısıydı
İnşallah yoktur canım kötü bi şey ya. Senin nasıl gidiyo?
ayy canım benim off doğru diyorsun yaaa çokmu istedim ne bu sabah kalkıncada oldu zorla karnım doysun diye birşeyşler yedim ama sanki dünyanın çöplüğünü ağzıma atıyorum gibi hissediyorum. çöp kutusunu açınca içinde çok birşey yok ama kusmak üzereydim ayyy istifra daha etmedim ama inşallah etmem bu bana çok geldiesoes1919 mide bulantım yok diye yakiniyordun gördün mü şimdi bulantiyi :)) inşallah bir an önce geçer canım benim
Evet canım.. Çok sıra bekliyoruz ya,13:00teki sıra 15:00te gelse seviniyoruz düşün artıkAman dur ne var da öğleden sonra dava mı? :) Bitsin hiç ayrılmicam zaten. İyiyim ben de canım okuldayım işte. kasığımda ağrı var biraz ama
Canım günaydın,kaçta gidiyorsun doktora ? Bize haber ver hemen merak ediyoruz :)günaydınlarrr
ayyy deli gibi merak ediyorum sabahlara kadar devamlı uyandım durdum bin tane rüya gördüm off Rabbim musmutlu olarak eve gelmeyi nasip etsin yaaa korkuyorumCanım günaydın,kaçta gidiyorsun doktora ? Bize haber ver hemen merak ediyoruz :)
gunaydın ne haberi aldın canım :)) hayır olsun ne güzelGünaydınlarrrr
kızlar bugün çok güzel haber aldım hala oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?