ayy inşallah çoookkk stresliyimhemşom seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Heyecan normal canımm,içimi ferah tut iyi düşün iyi olsun. Kötü şeyler getirme aklına.. Çok mutlu geleceksin eve ben insnıyorummayyy deli gibi merak ediyorum sabahlara kadar devamlı uyandım durdum bin tane rüya gördüm off Rabbim musmutlu olarak eve gelmeyi nasip etsin yaaa korkuyorum
17.20 de randevum canım
Günaydın canımm,maşallaah bebiş geliyor desene.. Sağlıkla gelsin inşallah,halasıda onu yesinnGünaydınlarrrr
kızlar bugün çok güzel haber aldım hala oluyorum
ayy inşallah yeşimcim yaaa. seninde haberlerin güzel olur inşallah . RAbbim korusunHeyecan normal canımm,içimi ferah tut iyi düşün iyi olsun. Kötü şeyler getirme aklına.. Çok mutlu geleceksin eve ben insnıyorumm
ayy kız yeşim hayırlı olsun yazınca tekrar okudum:)) hayırlı olsun bebeğimmm yaaaGünaydınlarrrr
kızlar bugün çok güzel haber aldım hala oluyorum
ayy inşallah yeşimcim yaaa. seninde haberlerin güzel olur inşallah . RAbbim korusun
Ayyy inşallah canım yaaa görmek kalp atışlarını duymak istiyroum . bide herhalde alttan bakmaz dimi 8. hafta oldukstres yapma güzelim bebeğinle randevularının tadını çıkar
Yeşim çok mutlu oldum böyle güzel bir habere ihtiyacım vardı
stres yapma güzelim bebeğinle randevularının tadını çıkar
evet erkek kardeşim 2013 nisanda evlenmişti bebiş istediklerini biliyordum ama sormuyordukayy kız yeşim hayırlı olsun yazınca tekrar okudum:)) hayırlı olsun bebeğimmm yaaa
halaaaaa diye okuyorum Allahım yaa:)) hala imiş:))
gözünüz aydın canımmmm
erkek kardeşinin eşi yenimi hamileymiş:))
bende daha görümceme demedim bakalım ne hissedicek:))
ayy inşallah canım yaaa çok şükür kanamam olmadı değerlerimde 10 larca katlandı inşallah sorun yokturcanım bu zamana kadar herhangi bir kötü belirti vermemiş bundan sonra olacağını sanmam 8. haftadan sonra riskler oldukça azalıyor zaten akşama görürsün fasulyeyi :)
ayyy inşallah zaten gazdan göbek yaptım ya evdeyim şişmanladım sanmışlardır belkide:))evet erkek kardeşim 2013 nisanda evlenmişti bebiş istediklerini biliyordum ama sormuyorduk
anneme dün söylemişler gece annemde sabah aradı müjdeyi verdi 4-5 haftalıkmış
cumartesi dr gidecekmiş
emin ol görümcende çok mutlu olacak
Ben herkese söyledim bileayy kız yeşim hayırlı olsun yazınca tekrar okudum:)) hayırlı olsun bebeğimmm yaaa
halaaaaa diye okuyorum Allahım yaa:)) hala imiş:))
gözünüz aydın canımmmm
erkek kardeşinin eşi yenimi hamileymiş:))
bende daha görümceme demedim bakalım ne hissedicek:))
Tabi mutlu olursun, görümcem duyduğundaki ses tonundan belliydi nekadar heyecanlı ve mutlu olduğu.. Kardeş sonuçta insan sevinmez mi :))stres yapma güzelim bebeğinle randevularının tadını çıkar
Ben 23 mayısa aldım randevuyu. Sat hesabına göre 6+2 oluyorum ozaman,ben göremiycemmi fasulyeyiiiiicanım bu zamana kadar herhangi bir kötü belirti vermemiş bundan sonra olacağını sanmam 8. haftadan sonra riskler oldukça azalıyor zaten akşama görürsün fasulyeyi :)
amin canımhemşom ailene yeni fertlerin katılacağını bilmek ne güzel
darısı size olsun
Ulyatu çok teşekkür ederim darisi sana bana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun
anammm hadi yaaa:)) benimki 2 aylık oldu kimse bilmiyor yaa:)) bi kalp atışını duyalım dedik o yüzden:))Ben herkese söyledim bileçünkü kocamı susturmam imkansızdı. Daha ilk akşam söyledi herkese
bizim gelin cumartesi dr kontrolünden sonra söyleyecekmiş ama annem dayanamadı söyledianammm hadi yaaa:)) benimki 2 aylık oldu kimse bilmiyor yaa:)) bi kalp atışını duyalım dedik o yüzden:))
Benimki öğrendiğimiz gün söyledi herkese. Kalp atışını bırak, 2 gün sonra kan değerim 2 katına çıkarsa öyle söyleyelim dedim onu bile dinlemedianammm hadi yaaa:)) benimki 2 aylık oldu kimse bilmiyor yaa:)) bi kalp atışını duyalım dedik o yüzden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?