:)) annemde zor duruyor hala inanamıyorum gerçi diyor bi doktora git hamile olduğun belli olsun diyor. kan tahlillerine güvenmedi sanırım:)bizim gelin cumartesi dr kontrolünden sonra söyleyecekmiş ama annem dayanamadı söyledi
Benimki öğrendiğimiz gün söyledi herkese. Kalp atışını bırak, 2 gün sonra kan değerim 2 katına çıkarsa öyle söyleyelim dedim onu bile dinlemedi
demek ki sen de geç yumurtluyorsun biraz canım perşembe 18. günün oluyor
Biz söyledik işte :) allah korusun ama olumsuz bi durum olsa yine duyacaklar,anne babadan nasıl saklıycaz ? Gereksiz kişilere söylemedik onlar karnım çıkınca anlasın :) anne baba kardeşler biliyor. Bide yakın birkaç arkadaşım :))çok mutlu olmuş demek)) benimkide çok mutlu oldu ama kalp atışını duymadan söylenmez diye birşey duymuş onu bekliyor:))
Günaydın kızlarrrr
Bata dört gün kaldı, kahverengi akıntım gelmedi hala ama gebelik testi de negatif. Ben bir daha da toplu gebelik testi almam, evde olmasa yapamam ne güzel.
Yenimi uyandın kızzzz :) geç uyanabilenleri çok kıskanıyorum daGünaydınlarrrrrGüzel bir gün olsun hepimize inşallah
Aminnn canımmm nasılsın napıyosunnn?GünaydınlarrrrrGüzel bir gün olsun hepimize inşallah
iyi yapmışsınız bebeğim benim görüşümde öyle :)) anne babam kardeşim biliyor çünkü annem adetimi takip ediyordu. eşimin tarafına belli olsun görelim öyle söyleriz dedi eşimBiz söyledik işte :) allah korusun ama olumsuz bi durum olsa yine duyacaklar,anne babadan nasıl saklıycaz ? Gereksiz kişilere söylemedik onlar karnım çıkınca anlasın :) anne baba kardeşler biliyor. Bide yakın birkaç arkadaşım :))
Sana sorar bakalım mı diye bisey olmaz tuy sonucta bebek pudrası varsa sur mis gibi kokarkızlar geçen hafta ağda yapmıştımda afedersiniz ne ağdaya gelecek şekilde nede eldivene . o yüzden alttan bakarmı bakmazmı tedirgin oldum yaaa. iyice içine düşersen görünecek şekilde tüyler ama( 8. haftam bakmaz dimi alttan ya ilk kez gidyorum ya
ayy evet varsürerim tabiside:)) kız zaten içime düşmesi lazım görmesi içinde o kadar cık şey için jilet vurmak istemiyroum yaaa minnacık ağdayada gelmiyor. bide 8. haftada genede sorarmı bakalımmı diyeSana sorar bakalım mı diye bisey olmaz tuy sonucta bebek pudrası varsa sur mis gibi kokar
kızlar geçen hafta ağda yapmıştımda afedersiniz ne ağdaya gelecek şekilde nede eldivene . o yüzden alttan bakarmı bakmazmı tedirgin oldum yaaa. iyice içine düşersen görünecek şekilde tüyler ama( 8. haftam bakmaz dimi alttan ya ilk kez gidyorum ya
Aminnn canımmm nasılsın napıyosunnn?
Bugun buranın pazarı var ama hava biraz serin napsamki gebelik testi ve Folik Asitde alacagım
Yuzume kil maskesi yaptım, sabahtan islerimi bitirdim oturdum benn
Yenimi uyandın kızzzz :) geç uyanabilenleri çok kıskanıyorum da
ayy evet öyle derim benim kuzen 5 haftalıktı yukardan başmışlar zaten alttan hiç bakmadılar görünüyor dedi.canım sen karından bakmasını iste zorda kalmadıkça benim dr alttan muayene etmedi beni hiç
Yenimi uyandın kızzzz :) geç uyanabilenleri çok kıskanıyorum da
Sorar sormazsa sen yatınca sohbet gibi soylersin kusura bakmayın diye gulerek bosveerr Hamişlik onemli omu kaldı tuycuklerimi dusuncen birdeayy evet varsürerim tabiside:)) kız zaten içime düşmesi lazım görmesi içinde o kadar cık şey için jilet vurmak istemiyroum yaaa minnacık ağdayada gelmiyor. bide 8. haftada genede sorarmı bakalımmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?