2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bol su iç gitmeden canım iyi görünür o zaman bebek dr öyle derdi bana
bir arkadaşım vardı gazı cok olurdu onun aynı dr giderdik ama gazdan bebek görünmediğinden alttan bakardı ona

bol su iç gitmeden canım iyi görünür o zaman bebek dr öyle derdi bana
bir arkadaşım vardı gazı cok olurdu onun aynı dr giderdik ama gazdan bebek görünmediğinden alttan bakardı ona
hımmmm tamam içeyim tamam bkalım:)) görünsün yaaa baktırasım yok alttan bide eşimin yanında offf

İyiyim şükür canım soğuk algınlığı ve alerji vardı sanırım atlatıyorum
sen nasılsın
Cok gecmiş olsunnn Allahım daga tasa versin annelerin hastalıklarını
iyiyim sukur bende pazara gitcem ama once dus alayım da yerimden kalkasım yok ki :))

Cok gecmiş olsunnn Allahım daga tasa versin annelerin hastalıklarını
iyiyim sukur bende pazara gitcem ama once dus alayım da yerimden kalkasım yok ki :))
amin canım öyle anne hasta oluncu çocukta evde rezil oluyor
nerde yaşıyorsunuz

Sizlerede cok soru soruyorum ama umut iste.benim dun aksamdan beri kasik batmalarim ve bel agrim var.goguslerimde cok agriyor ama adette agridigi gibi cok farkli degil.aksam normal gebelik testi yaptim sonuc negatif.yarin Batim.ben gecen hamililigimi 2 gun kala ogrenmistimboyle once negatif olup sonra hamile oldugunu ogrenen varmi.simdiden tesekkurler kizlar.kimseye soramadigim ve konusamadiklarimi sizlerle paylasiyorum.iyiki varsiniz

ne olacak ayol millet upuzunnn doğuma geliyor iğrençç tabi doktor onu azarladı haklı olarak, o kadarcıktan bişi olmaz çocuk değilsin sonuçta elbette olacak
ay tertemiz yapıyorum ağdayla ama o ayva tüyünün kısacıkları ağdaya bile gelmiyor iki hafta geçmeden neysee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…