Hossbuldum :))hoşgeldin arkadaşım
Ohhh hayat sana güzeeelımm şey eveetaman ne kıskanıyon erken kalkmak en iyisi anca yatıyoz bizde bi tarafıımızı devirip
Cuma gunu bakcam yaa ben leylmira nick degistimmm canımmGebelik testi nie alıyon ne kadar var bata bak evde olunca dayanamıyor insan negatif çıkıncada stres üzüntü
bol su iç gitmeden canım iyi görünür o zaman bebek dr öyle derdi banaayy evet öyle derim benim kuzen 5 haftalıktı yukardan başmışlar zaten alttan hiç bakmadılar görünüyor dedi.
bide doktorumuz 40 yalarında eşim biraz stres olmuş o konuda ya bakalım mecburrrr:)) en iyisi diye gidiyoruz umarım iyidir
Hossbuldum :))
Nasılsınız Oglusunun Annecıgı :)
ayyy tamam bakalım off sanki dünyada tek ben gidiyorum doktoraSorar sormazsa sen yatınca sohbet gibi soylersin kusura bakmayın diye gulerek bosveerr Hamişlik onemli omu kaldı tuycuklerimi dusuncen birde
hımmmm tamam içeyim tamam bkalım:)) görünsün yaaa baktırasım yok alttan bide eşimin yanında offfbol su iç gitmeden canım iyi görünür o zaman bebek dr öyle derdi bana
bir arkadaşım vardı gazı cok olurdu onun aynı dr giderdik ama gazdan bebek görünmediğinden alttan bakardı ona
Cok gecmiş olsunnn Allahım daga tasa versin annelerin hastalıklarınıİyiyim şükür canım soğuk algınlığı ve alerji vardı sanırım atlatıyorum
sen nasılsın
amin canım öyle anne hasta oluncu çocukta evde rezil oluyorCok gecmiş olsunnn Allahım daga tasa versin annelerin hastalıklarını
iyiyim sukur bende pazara gitcem ama once dus alayım da yerimden kalkasım yok ki :))
Ben 23 mayısa aldım randevuyu. Sat hesabına göre 6+2 oluyorum ozaman,ben göremiycemmi fasulyeyiiiii
günaydin arkadaslar☺
ayyy tamam bakalım off sanki dünyada tek ben gidiyorum doktorabune stres yahu:))
Ben Konya Beyşehirde Yasıyorum canım :))amin canım öyle anne hasta oluncu çocukta evde rezil oluyor
nerde yaşıyorsunuz
Günaydın hosgeldin :)günaydin arkadaslar☺
Günaydin canim.nasilsingünaydın canım :)
hosbuldumGünaydın hosgeldin :)
ay tertemiz yapıyorum ağdayla ama o ayva tüyünün kısacıkları ağdaya bile gelmiyor iki hafta geçmeden neysee:))ne olacak ayol millet upuzunnn doğuma geliyor iğrençç tabi doktor onu azarladı haklı olarak, o kadarcıktan bişi olmaz çocuk değilsin sonuçta elbette olacak
Ben Konya Beyşehirde Yasıyorum canım :))
Sen nerde yasıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?