2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bu arada adetime göre 8+1 yani 9. hafta içindeymişim:)) bakalım doktor neye göre hesaplıyacak 35 günde bir adet e göremi sat a göremi onuda göreceğiz:)) sat a göre 9. haftaya girdim. ama benim yumurtlamaya göre 8. haftaya girdim:))
bayağı geç gidiyormuşum ben yaa

Canım yapma ya üzüleceksin boşu boşuna. İnşallah gelmeyecek güzel şeyler düşünn.

Gerçekten modum düştü. Zaten çikolataya sarmış durumdayım. Ha bire yeme halindeyim. Regl belirtisi gösteriyorum sanırım. Regl öncesi de böyle şişerim ve moralim bozuk olur.

Gerçekten modum düştü. Zaten çikolataya sarmış durumdayım. Ha bire yeme halindeyim. Regl belirtisi gösteriyorum sanırım. Regl öncesi de böyle şişerim ve moralim bozuk olur.
Ne oldu canım testmi yaptınnn

Lavin test yapma günün geçmeden canım, insan daha çok stres oluyor bu ay ilk denemen dur hemen kapıkoyverme kendini

En iyisini yaptın canım bence. İnşallah miniğin kalp atışlarını da duyup öyle geleceksin.

Ne oldu canım testmi yaptınnn

Sabah yaptım yine. Ama yok tabi çizgi mizgi. 4 gün var daha ama regl olacak gibiyim sanki

Bi de regl öncesi hep depresif olurum. Ordan anladım regl olacağımı.

Lavin test yapma günün geçmeden canım, insan daha çok stres oluyor bu ay ilk denemen dur hemen kapıkoyverme kendini

Yaa dedim yoksa da bileyim. Boşuna beklemenin manası yok çünkü hep geç adet olan biriyim. Boşuna umutlanmak da istemedim. Bat günü kahverengi de gelmezse kan testi yaptıracağım. Yoksa bileyim.

Evet canım.. Çok sıra bekliyoruz ya,13:00teki sıra 15:00te gelse seviniyoruz düşün artık ben ayağımı üşütürsem ağrı oluyor kötü düşünme bişey yoktuuur :)
Beklemek zor olur canım evet kolay gelsin. İnşallah çabucak olur biter davan :)

ayyy inşallah canım yaa birde şu var aklımda benim adetin 10. günü bile değerim 12803,00 dü herkes çok yüksek dedi bakalım ikiz çıkacakmı:))

Yaaa Düşme düşme ben senden ümitiliyim at kafandan bunları hadi ayrıca biliyorsun gebelik önceside adet belirteleri yaşıyoruz. Çok ümitlenmeden beklemek lazım gelmeyen reglden ümit kesilmez

Hamilelik belirtileride boyledir ki :))
Umudumuzu son gune kadar kaybetmiyoruz bizz sen tatlı krizini asmaya bak bosver reglini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…