- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
günaydin arkadaslar☺
Bende Aslen Çorumluyum :))Ben Tekirdağda yaşıyorum Aslen Mersinliyim canım
Canım yapma ya üzüleceksin boşu boşuna. İnşallah gelmeyecek güzel şeyler düşünn.
Ne oldu canım testmi yaptınnnGerçekten modum düştü. Zaten çikolataya sarmış durumdayım. Ha bire yeme halindeyim. Regl belirtisi gösteriyorum sanırım. Regl öncesi de böyle şişerim ve moralim bozuk olur.
bu arada adetime göre 8+1 yani 9. hafta içindeymişim:)) bakalım doktor neye göre hesaplıyacak 35 günde bir adet e göremi sat a göremi onuda göreceğiz:)) sat a göre 9. haftaya girdim. ama benim yumurtlamaya göre 8. haftaya girdim:))
bayağı geç gidiyormuşum ben yaa
Ne oldu canım testmi yaptınnn
Evet canım bi olsan rahatlarsın. Tayin işleri ne zamana?ben de reglimi bekliyorum işte 23 mayıs yazdırdım ama galiba 19u batım, olsa da bitse kendimi garip hissediyorum bi kere olsam rahatlıcak gibiyim.
Bende Aslen Çorumluyum :))
Lavin test yapma günün geçmeden canım, insan daha çok stres oluyor bu ay ilk denemen dur hemen kapıkoyverme kendini
Beklemek zor olur canım evet kolay gelsin. İnşallah çabucak olur biter davan :)Evet canım.. Çok sıra bekliyoruz ya,13:00teki sıra 15:00te gelse seviniyoruz düşün artıkben ayağımı üşütürsem ağrı oluyor kötü düşünme bişey yoktuuur :)
ayyy inşallah canım yaa birde şu var aklımdaEn iyisini yaptın canım bence. İnşallah miniğin kalp atışlarını da duyup öyle geleceksin.
Sabah yaptım yine. Ama yok tabi çizgi mizgi. 4 gün var daha ama regl olacak gibiyim sanki
Bi de regl öncesi hep depresif olurum. Ordan anladım regl olacağımı.
iyiyim sanırım sağlık sorunlarım bitmiyor şimdi de sistit oldumGünaydin canim.nasilsin
Keşke ikiz olsaaaayyy inşallah canım yaa birde şu var aklımdabenim adetin 10. günü bile değerim 12803,00 dü herkes çok yüksek dedi bakalım ikiz çıkacakmı:))
Gerçekten modum düştü. Zaten çikolataya sarmış durumdayım. Ha bire yeme halindeyim. Regl belirtisi gösteriyorum sanırım. Regl öncesi de böyle şişerim ve moralim bozuk olur.
Evet canım bi olsan rahatlarsın. Tayin işleri ne zamana?
ayyy zor olur herhalde iki kat hem masraf hem sabırKeşke ikiz olsaaa
Hemseri sayılırız Gülçin Ben :))eşim Nevşehirli benim ortaanadolu geliniyim :)
Hamilelik belirtileride boyledir ki :))En iyisini yaptın canım bence. İnşallah miniğin kalp atışlarını da duyup öyle geleceksin.
Sabah yaptım yine. Ama yok tabi çizgi mizgi. 4 gün var daha ama regl olacak gibiyim sanki
Bi de regl öncesi hep depresif olurum. Ordan anladım regl olacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?