- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Yaaa Düşme düşme ben senden ümitiliyim at kafandan bunları hadiayrıca biliyorsun gebelik önceside adet belirteleri yaşıyoruz. Çok ümitlenmeden beklemek lazım gelmeyen reglden ümit kesilmez
ayyy zor olur herhalde iki kat hem masraf hem sabırmasraf çok şükür önemli değil ama sabır gerekliii olur ay bakalım b kadar yüksek betaydı bakalım şimdi nolcak
Hamilelik belirtileride boyledir ki :))
Umudumuzu son gune kadar kaybetmiyoruz bizz sen tatlı krizini asmaya bak bosver reglini :))
bitanem benim inşallah sende hamilesindir yaaaaa hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:))Ayyyy hayırlısı yaa. Aslında kahverenginin gelmemesi hala benim için bir umut. Nedense umut etmekten korkuyor insan. Hayal kırıklığı daha çok yaşarım diye düşünüyorum.
Allah hayırlısını versin.
Ayyy ben çok seiyorum ikizleri. Ailende varsa olabilir de.
Canim bozma moralini bende kurtaj sonrasi oyle ufak bir sıkınti yasamistim.temizligine dikkat et ve mutlaka doktora git.duzenli ilaclarini kullan.sunu sakin unutma canim yalniz degilsin ve senin gibi olan maalesef bir cok bayan var.yorucu bir surec bu.sabiriyiyim sanırım sağlık sorunlarım bitmiyor şimdi de sistit oldum
Ben Nutellayı cok begeniyorummmm ayhh olsada yisekYok yemeyeceğim artık tatlı. Dün çokokremi yedim yedim, sonra midemi bulandırdı tiksindim biraz.
Çokokrem komasına girdim resmen
iyiyim sanırım sağlık sorunlarım bitmiyor şimdi de sistit oldum
İnşallah bi an önce belli olur. Bizimki açıklandı. 10-16 haziran başvurular 18inde atama. 19unda da ilişik kesme başlıyor. Ama eşiminki bu tabi. Eş durumu ağustosta oluyor.açıklanmasını bekliyoruz 22 mayıs diyolar 8 haziran diyolar belirsiz, ayrılışımız da temmuzda umarım ağustosa filan kalmayız
Hemseri sayılırız Gülçin Ben :))
kız sen şimdi bunları söz edşnce aklıma geliyro ve kokusu burnuma geliyor istifra edicemYok yemeyeceğim artık tatlı. Dün çokokremi yedim yedim, sonra midemi bulandırdı tiksindim biraz.
Çokokrem komasına girdim resmen
bitanem benim inşallah sende hamilesindir yaaaaa hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:))
bileme doğmuş olarak yok ikiz ama annemin güya düşen bebekleri ikizmiş ve dayımında anneannemin karnında ölen ikizi varmış bilmiyorum yani
Bende cok memnun oldum canım yas kac ?Memnun oldum benim adımda Fulya
Ben Nutellayı cok begeniyorummmm ayhh olsada yisek
kız sen şimdi bunları söz edşnce aklıma geliyro ve kokusu burnuma geliyor istifra edicemo kadar sözüne bile katlanamıyorum tatlının görmesi sözü kokusu iğrenççç geliyor midem kalkıyor
bakalım nasip neyse akşam a belli olur inşallah:)O zaman var bir ihtimal.
Geçen forumda ikiz hamile birinin mesajını gördüm. Ailesinde hiç ikiz yokmuş da kendisi ikiz hamilesi. Allah nasip ettiyse oluyor.
yok canım daha istifra etmedim ama mutfağa giresim gelmiyor artık bu nasıl birşey yaaa gözümün önüne görüntüsü gelse kendini görsem bile tiksiniyorum içim dışına çıkacak sanki . halbuki herkes beni çikolata sever olarak bilirdiAyyyy bilemedim seni de tiksindireceğini. Kusura bakma cnm.
37 yaşındayım canımBende cok memnun oldum canım yas kac ?
Fulya ismini cok severim
Masallah Ablaymıssın ben 24 yasındayım henuz :))37 yaşındayım canım
İnşallah canımm inşallahhBeklemek zor olur canım evet kolay gelsin. İnşallah çabucak olur biter davan :)
Canımm geçmiş olsunn,ayakları sıcak tutiyiyim sanırım sağlık sorunlarım bitmiyor şimdi de sistit oldum
İlk ay böyle bi heyecan oluyor dimi :) çok düşünme ama sal gitsin. Geçen ay yazdığım mesajları bi okusan :)) her türlü belirti vardı hergün belirti arıyordum ama günü gününe kırmızı kart yedim :) sonra kızdım kendime bu ay yumurtlama sonrasına kadar hiç takmadım bile bide tatile fln gitmiştik tam yumurtlama zamanıydı,düşünmeye vaktim bile yoktu :) yumurtlama sonrası beklemek biraz sıkıcı dayanamadım 10. Günde yaptım testi :) inşallaah senin bu ay gelmiştir bebişin,gelmediysede sakın üzülme mutlaka geleceeek :)Yaa dedim yoksa da bileyim. Boşuna beklemenin manası yok çünkü hep geç adet olan biriyim. Boşuna umutlanmak da istemedim. Bat günü kahverengi de gelmezse kan testi yaptıracağım. Yoksa bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?