2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yaaa Düşme düşme ben senden ümitiliyim at kafandan bunları hadi ayrıca biliyorsun gebelik önceside adet belirteleri yaşıyoruz. Çok ümitlenmeden beklemek lazım gelmeyen reglden ümit kesilmez

Ayyyy hayırlısı yaa. Aslında kahverenginin gelmemesi hala benim için bir umut. Nedense umut etmekten korkuyor insan. Hayal kırıklığı daha çok yaşarım diye düşünüyorum.

Allah hayırlısını versin.
ayyy zor olur herhalde iki kat hem masraf hem sabır masraf çok şükür önemli değil ama sabır gerekliii olur ay bakalım b kadar yüksek betaydı bakalım şimdi nolcak

Ayyy ben çok seiyorum ikizleri. Ailende varsa olabilir de.

bitanem benim inşallah sende hamilesindir yaaaaa hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:))
bileme doğmuş olarak yok ikiz ama annemin güya düşen bebekleri ikizmiş ve dayımında anneannemin karnında ölen ikizi varmış bilmiyorum yani

iyiyim sanırım sağlık sorunlarım bitmiyor şimdi de sistit oldum
Canim bozma moralini bende kurtaj sonrasi oyle ufak bir sıkınti yasamistim.temizligine dikkat et ve mutlaka doktora git.duzenli ilaclarini kullan.sunu sakin unutma canim yalniz degilsin ve senin gibi olan maalesef bir cok bayan var.yorucu bir surec bu.sabir

açıklanmasını bekliyoruz 22 mayıs diyolar 8 haziran diyolar belirsiz, ayrılışımız da temmuzda umarım ağustosa filan kalmayız
İnşallah bi an önce belli olur. Bizimki açıklandı. 10-16 haziran başvurular 18inde atama. 19unda da ilişik kesme başlıyor. Ama eşiminki bu tabi. Eş durumu ağustosta oluyor.

Yok yemeyeceğim artık tatlı. Dün çokokremi yedim yedim, sonra midemi bulandırdı tiksindim biraz.
Çokokrem komasına girdim resmen
kız sen şimdi bunları söz edşnce aklıma geliyro ve kokusu burnuma geliyor istifra edicem o kadar sözüne bile katlanamıyorum tatlının görmesi sözü kokusu iğrenççç geliyor midem kalkıyor

O zaman var bir ihtimal.
Geçen forumda ikiz hamile birinin mesajını gördüm. Ailesinde hiç ikiz yokmuş da kendisi ikiz hamilesi. Allah nasip ettiyse oluyor.

Ayyyy bilemedim seni de tiksindireceğini. Kusura bakma cnm.
yok canım daha istifra etmedim ama mutfağa giresim gelmiyor artık bu nasıl birşey yaaa gözümün önüne görüntüsü gelse kendini görsem bile tiksiniyorum içim dışına çıkacak sanki . halbuki herkes beni çikolata sever olarak bilirdi

Yaa dedim yoksa da bileyim. Boşuna beklemenin manası yok çünkü hep geç adet olan biriyim. Boşuna umutlanmak da istemedim. Bat günü kahverengi de gelmezse kan testi yaptıracağım. Yoksa bileyim.
İlk ay böyle bi heyecan oluyor dimi :) çok düşünme ama sal gitsin. Geçen ay yazdığım mesajları bi okusan :)) her türlü belirti vardı hergün belirti arıyordum ama günü gününe kırmızı kart yedim :) sonra kızdım kendime bu ay yumurtlama sonrasına kadar hiç takmadım bile bide tatile fln gitmiştik tam yumurtlama zamanıydı,düşünmeye vaktim bile yoktu :) yumurtlama sonrası beklemek biraz sıkıcı dayanamadım 10. Günde yaptım testi :) inşallaah senin bu ay gelmiştir bebişin,gelmediysede sakın üzülme mutlaka geleceeek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…