- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Masallah Ablaymıssın ben 24 yasındayım henuz :))
ayyy zor olur herhalde iki kat hem masraf hem sabırmasraf çok şükür önemli değil ama sabır gerekliii olur ay bakalım b kadar yüksek betaydı bakalım şimdi nolcak
Canim bozma moralini bende kurtaj sonrasi oyle ufak bir sıkınti yasamistim.temizligine dikkat et ve mutlaka doktora git.duzenli ilaclarini kullan.sunu sakin unutma canim yalniz degilsin ve senin gibi olan maalesef bir cok bayan var.yorucu bir surec bu.sabir
geçmiş olsun tatlım bol bol su iç sen birde maydonoz haşla ve ılık iken onu ince tülbente sar tutun canım iyi gelir söker
İnşallah bi an önce belli olur. Bizimki açıklandı. 10-16 haziran başvurular 18inde atama. 19unda da ilişik kesme başlıyor. Ama eşiminki bu tabi. Eş durumu ağustosta oluyor.
Canımm geçmiş olsunn,ayakları sıcak tut
canım evet normal gibi ama bir kaç gün önce 1 di en fazla 8 bin olması beklenirken 12 bin çıktı bide benim 10. gün belli oldu yumurtlamdan ya o yüzdne neyse bakalım görcez:))canım 10. gün 12bin normal
teşekkür ederim canım ben de düşüğe bağlıyorum pek olmam çünkü
hadi bakalım :) hamileliğin ilk zamanları üçer üçer katlayarak gittiği de oluyor o yüzden sanırım herkese göre de değişik oluyor benim adet günümden 2 gün sonra 100 çıkan değerim arkadaşımda adet günü 5000 çıkmıştı ve tekil gebelikticanım evet normal gibi ama bir kaç gün önce 1 di en fazla 8 bin olması beklenirken 12 bin çıktı bide benim 10. gün belli oldu yumurtlamdan ya o yüzdne neyse bakalım görcez:))
hımm o zaman tekildir:) aman olsun sağlıkla sonuç alayımda bugümn:))hadi bakalım :) hamileliğin ilk zamanları üçer üçer katlayarak gittiği de oluyor o yüzden sanırım herkese göre de değişik oluyor benim adet günümden 2 gün sonra 100 çıkan değerim arkadaşımda adet günü 5000 çıkmıştı ve tekil gebelikti
hımm o zaman tekildir:) aman olsun sağlıkla sonuç alayımda bugümn:))
ayy evet eşim geldi heyecan dorukta:)) 3. 30 gibi çıkıcağız doğum paketinide konuşalım falan diye bakalım:))3 saatin kaldıı
Ayyyy bilemedim seni de tiksindireceğini. Kusura bakma cnm.
ayy evet eşim geldi heyecan dorukta:)) 3. 30 gibi çıkıcağız doğum paketinide konuşalım falan diye bakalım:))
dua edin nolurrrr
ayy evet öyle olması gerek rahat görünür dimi ultrasonda karından canımsen içini ferah tut bişicik olmazkocaman oldu sıpan ağzı burnu seçiliyo şuanda
ayy evet öyle olması gerek rahat görünür dimi ultrasonda karından canım
ayy kuyruk kısmı gitti ayak kol oluşuyor diyor yazıda . ayyyy bebek görebileceğim inşallah:))
ayyyyyy gerçekmi buuuuu
bak canım 7 hafta 4 günlük bir eşek sıpası :) :)
ayyyyyy gerçekmi buuuuu
o zaman benimkide bunun gibi olur inşallah yada daha büyük görcezayyyyy çok heyecanlıııı
senden de umutluyum lavingelen giden de yokmuş hala
Anammmm şuna bak çok şirin yaaa
bak canım 7 hafta 4 günlük bir eşek sıpası :) :)
Şükür yok daha gelen giden
Anammmm şuna bak çok şirin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?