2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ayyy zor olur herhalde iki kat hem masraf hem sabır masraf çok şükür önemli değil ama sabır gerekliii olur ay bakalım b kadar yüksek betaydı bakalım şimdi nolcak

canım 10. gün 12bin normal

teşekkür ederim canım ben de düşüğe bağlıyorum pek olmam çünkü

canım 10. gün 12bin normal

teşekkür ederim canım ben de düşüğe bağlıyorum pek olmam çünkü
canım evet normal gibi ama bir kaç gün önce 1 di en fazla 8 bin olması beklenirken 12 bin çıktı bide benim 10. gün belli oldu yumurtlamdan ya o yüzdne neyse bakalım görcez:))

canım evet normal gibi ama bir kaç gün önce 1 di en fazla 8 bin olması beklenirken 12 bin çıktı bide benim 10. gün belli oldu yumurtlamdan ya o yüzdne neyse bakalım görcez:))
hadi bakalım :) hamileliğin ilk zamanları üçer üçer katlayarak gittiği de oluyor o yüzden sanırım herkese göre de değişik oluyor benim adet günümden 2 gün sonra 100 çıkan değerim arkadaşımda adet günü 5000 çıkmıştı ve tekil gebelikti

hımm o zaman tekildir:) aman olsun sağlıkla sonuç alayımda bugümn:))

ayyyyyy gerçekmi buuuuu
o zaman benimkide bunun gibi olur inşallah yada daha büyük görcez ayyyyy çok heyecanlıııı

tabi her bebek farklıdır daha ufak olursa kıyas yapıp üzülme :) sen geç yumurtladın galiba dimi biraz daha ufak olabilir belki

http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/486-ultrason bak burda crl değerleri yazıyor bebeğin boy uzunluğunun haftaya göre ne kadar olması gerektiği karşılaştırma yaparsın

ultroson makinası ve dr çekim yaptığı açı çok önemli Hemşom seninki fasulye gibi boyu 1 cm filandır

TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI DAHA DA TEST YAPMAYACĞAIM YA ÇOK TUHAFIM ŞUAN BU AY ADET OLACAĞIM BELLİ BU AY KLOMENE BAŞLAYACAĞIM ARTIK BAKALIM KLOMEN AĞRI YAPIYOR MU ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…