- 14 Mart 2013
- 8.070
- 4.069
- 448
kızlar çok heyecanlıyım.şu an iş yerinde olduğum için test yapamıyorum ama heyecandan ölücem.hala adet olmadımbelirtide yok umarım psikolojik değildir
ne zaman çıkıcaksın bak ben de heyecanlandım şimdi
bende dün yaptım çıkmadı bugün adet olmam gerekti nenüz olmadımakşam 18:30 gibi evde oluyorum canım.bakalım alıcam test ama korkuyorumda dün yaptım çıkmad.bakalım kısmetimizde varsa gelir.test yapıp mutlaka haberdar ederim sizleri
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM ALLAH KORUSUN CANINIZA BİR ŞEY OLMAMIŞ
KAYBINIZ İÇİN TESPİT İSTEYİN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN DAVA AÇMADAN KABLONUN ONLAR TARAFINDAN O ŞEKİLDE BAĞLANDIĞINA İLİŞKİN VEYA TAMİR GÖRDÜ İSE ELİNİZDE TUTANAK OLSUN BU KONU İLE İLGİLİ[/QUOT
sağol canım.aynen allah canımızı bağışadı.hepsini yaptık tutanaklar ve exper raporu elimizde.faturalardada yüksek voltaj nedeni ile belirtildi.tüketici mahkemesine başvuracağız.
aynı durumdayız canım.inşallah hamileyizdir.bu topik bir çok arkadaşımıza uğurlu geldi inşallah hepimize uğurlu gelirde bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.bende dün yaptım çıkmadı bugün adet olmam gerekti nenüz olmadım
ya kuzum inan farkında değilim ama göğüslerim ağrırdı ağrımıyor kasıklarımda da aprı yok beyaz akıntım varaynı durumdayız canım.inşallah hamileyizdir.bu topik bir çok arkadaşımıza uğurlu geldi inşallah hepimize uğurlu gelirde bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.
peki senin adet belirtisi varmı yada ne bileyim vücudunda değişiklik canım?
kızlar birde bu arada aklınızda bulunsun diye başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen bizim elektrik sayaçlarını değiştirmişler.sayaç değiştirilirken bir kablo yanlış bağlanıyor ve bizim yüksek voltaj nedeni ile bütün beyaz eşyalarımızın kartları yanıyor.şu an bir kısmı yapıldı bir kısmı serviste.çok mağdur oldum.enerjisa exper gönderdi hasarı tespit etti biz ödüyoruz onlar daha sonra hesabımıza yatıracakmış ama kimbilir ne zaman.servis durumları hallolsun kesinlikle dava açıcam.aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşayım dedim.nasıl memleket olduk insanlar işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum.eşya önemli değil mal yerine gelir eşim lambayı açmak istediğinde neredeyse köz olacaktı allah korusun.bu insanlar bu veballeri nasıl öder anlamıyorum.allahlarından bulsunlar ama bendende bulacaklar hakkım neyse yapabileceğim neyse sonuna kadar gidicem.
benimde göğüslerim her adet öncesi gibi ama kasığım batıyo gaz olurda batar ya öyle.belim aşırı ağrıyo ama ümitlenmek istemiyorum.bakalım canım bekleyelim görelim.akşam test yaparız yineya kuzum inan farkında değilim ama göğüslerim ağrırdı ağrımıyor kasıklarımda da aprı yok beyaz akıntım var
sağol canım.galiba öyle oldu nazar değdirdiler topiğimize:)Ayy çok geçmiş olsun canım nazara mı geliyoruz ne dün Ulytau bugün sen
inşallah canım
ay inşallah hamileyizdir canımbenimde göğüslerim her adet öncesi gibi ama kasığım batıyo gaz olurda batar ya öyle.belim aşırı ağrıyo ama ümitlenmek istemiyorum.bakalım canım bekleyelim görelim.akşam test yaparız yine
amin amin hayırlısııııııııııııııııııııııııııııııııı
inşallah artık daha fazla bekleyemiyorum.yaşımda geçiyor artık 32 yaşındayım.dahada yaş ilerlemeden bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle.ay inşallah hamileyizdir canım
ben de 30 yaşındayım biz de istiyoruz hayırlısı bakalıminşallah artık daha fazla bekleyemiyorum.yaşımda geçiyor artık 32 yaşındayım.dahada yaş ilerlemeden bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle.
Hangi şehirdesin ? Aç davanı..kızlar birde bu arada aklınızda bulunsun diye başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen bizim elektrik sayaçlarını değiştirmişler.sayaç değiştirilirken bir kablo yanlış bağlanıyor ve bizim yüksek voltaj nedeni ile bütün beyaz eşyalarımızın kartları yanıyor.şu an bir kısmı yapıldı bir kısmı serviste.çok mağdur oldum.enerjisa exper gönderdi hasarı tespit etti biz ödüyoruz onlar daha sonra hesabımıza yatıracakmış ama kimbilir ne zaman.servis durumları hallolsun kesinlikle dava açıcam.aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşayım dedim.nasıl memleket olduk insanlar işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum.eşya önemli değil mal yerine gelir eşim lambayı açmak istediğinde neredeyse köz olacaktı allah korusun.bu insanlar bu veballeri nasıl öder anlamıyorum.allahlarından bulsunlar ama bendende bulacaklar hakkım neyse yapabileceğim neyse sonuna kadar gidicem.
ankaradayım canım .kesinlikle açıcam ama söyle bir durum varmıs arıza tutarı 3300 tl altında ise tüketici mahkemesi heyeti dava açılıp açılamayacağına karar veriyormuş.ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar gideceğim canım.boşvercilik yapmayacağım kesin.Hangi şehirdesin ? Aç davanı..
725tl altı için hakem heyetine,üstü için tüketici mahkemesine başvurman gerekiyor. Benim alanım değil ama istanbulda olsan yönlendirirdik seni.ankaradayım canım .kesinlikle açıcam ama söyle bir durum varmıs arıza tutarı 3300 tl altında ise tüketici mahkemesi heyeti dava açılıp açılamayacağına karar veriyormuş.ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar gideceğim canım.boşvercilik yapmayacağım kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?