2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

akşam 18:30 gibi evde oluyorum canım.bakalım alıcam test ama korkuyorumda dün yaptım çıkmad.bakalım kısmetimizde varsa gelir.test yapıp mutlaka haberdar ederim sizleri
bende dün yaptım çıkmadı bugün adet olmam gerekti nenüz olmadım

bende dün yaptım çıkmadı bugün adet olmam gerekti nenüz olmadım
aynı durumdayız canım.inşallah hamileyizdir.bu topik bir çok arkadaşımıza uğurlu geldi inşallah hepimize uğurlu gelirde bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.
peki senin adet belirtisi varmı yada ne bileyim vücudunda değişiklik canım?

ya kuzum inan farkında değilim ama göğüslerim ağrırdı ağrımıyor kasıklarımda da aprı yok beyaz akıntım var

Ayy çok geçmiş olsun canım nazara mı geliyoruz ne dün Ulytau bugün sen

ya kuzum inan farkında değilim ama göğüslerim ağrırdı ağrımıyor kasıklarımda da aprı yok beyaz akıntım var
benimde göğüslerim her adet öncesi gibi ama kasığım batıyo gaz olurda batar ya öyle.belim aşırı ağrıyo ama ümitlenmek istemiyorum.bakalım canım bekleyelim görelim.akşam test yaparız yine

benimde göğüslerim her adet öncesi gibi ama kasığım batıyo gaz olurda batar ya öyle.belim aşırı ağrıyo ama ümitlenmek istemiyorum.bakalım canım bekleyelim görelim.akşam test yaparız yine
ay inşallah hamileyizdir canım

Hangi şehirdesin ? Aç davanı..

bizim de su sayacını depiştirdiler kendi kafalarına göre sonra 3 bin tl borç çıkardılar yok ta 2010dan beri az sayıyormuş da bu evde biz de bir senedir oturuyoruz bizim payımıza da 800 tl düştü kesin bir bilgi de vermediler taksite bağladık yazık kpss çalışıyorum ben de dershaneye gidecektim belki gitmeme kararı aldım bazen eşimden kitap istemeye yüzüm olmuyor sıkışık borç var vallaha bu sayaç işleri zor ya

memlekette kışın elektrik akımı çok yüksek gelmişti mahalleye hemen hemen herkesin beyaz eşyalarında sorun çıkmıştı benim bilgisayarım ve tv yanmıştı bize vere vere aylar sonra 300 tl vermişlerdi

Hangi şehirdesin ? Aç davanı..
ankaradayım canım .kesinlikle açıcam ama söyle bir durum varmıs arıza tutarı 3300 tl altında ise tüketici mahkemesi heyeti dava açılıp açılamayacağına karar veriyormuş.ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar gideceğim canım.boşvercilik yapmayacağım kesin.

725tl altı için hakem heyetine,üstü için tüketici mahkemesine başvurman gerekiyor. Benim alanım değil ama istanbulda olsan yönlendirirdik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…