- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Çok geçmiş olsunnnnkızlar birde bu arada aklınızda bulunsun diye başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen bizim elektrik sayaçlarını değiştirmişler.sayaç değiştirilirken bir kablo yanlış bağlanıyor ve bizim yüksek voltaj nedeni ile bütün beyaz eşyalarımızın kartları yanıyor.şu an bir kısmı yapıldı bir kısmı serviste.çok mağdur oldum.enerjisa exper gönderdi hasarı tespit etti biz ödüyoruz onlar daha sonra hesabımıza yatıracakmış ama kimbilir ne zaman.servis durumları hallolsun kesinlikle dava açıcam.aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşayım dedim.nasıl memleket olduk insanlar işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum.eşya önemli değil mal yerine gelir eşim lambayı açmak istediğinde neredeyse köz olacaktı allah korusun.bu insanlar bu veballeri nasıl öder anlamıyorum.allahlarından bulsunlar ama bendende bulacaklar hakkım neyse yapabileceğim neyse sonuna kadar gidicem.
Yeni olmamış süresi geçmiş bence canıM,bi önceki mesajdada yanlış yazmışım düzenlemede yok medajlarda :) çok başım ve gözlerim ağrıyor,ilaçta içemiyorum offffcanım asliye hukukta tespit yaptırmışsanız 10 gün içinde davanı açabilirsin
yoksa 3300 TLye geçen miktar için Tüketici Mahkemesine dava açman gerekecek
RüGar çarptı bugun ondan Heralde,gözümün damarları ağrıyor resmen sağa sola çeviremiyorum..tansiyonmu acaba yaBENDE ARKADAŞIN YAZDIKLARINDA DELİL TESPİTİ YAPTIRMADIĞINI ANLADIM SÜRESİ GEÇMİŞ ARTIK
AMAN DİKKAT ET HAMİŞİM BU HAVALAR NORMAL İNSANI SERSEMLETİYOR KALDIKİ SEN İKİ CANLISIN
Sagol canimÇok geçmiş olsunnnn
nasil yani canim anlamadim?suresimi var basvuru yapmak icin.1 hafta oldu olay olali.ben hukuk musavirliginde calisiyorum.avukatla gorustum.once tutanak ve faturalarla enerjisaya basuracagimi daha sonra tuketici heyetine gitmemi soyledi.yanlis bir yolmu izliyorum.bilginiz varsa yardimci olurmusunuzYeni olmamış süresi geçmiş bence canıM,bi önceki mesajdada yanlış yazmışım düzenlemede yok medajlarda :) çok başım ve gözlerim ağrıyor,ilaçta içemiyorum offff
Canim nasil biraz daha aciklasan.bilginiz varsa yardimci olurmusunuzcanım asliye hukukta tespit yaptırmışsanız 10 gün içinde davanı açabilirsin
yoksa 3300 TLye geçen miktar için Tüketici Mahkemesine dava açman gerekecek
Biz süreyi aştın mı diye merak ettik. Tutanak fln tutuldumu diye. Tüketici mah yada heyete başvurabilirsin hiçbir problm yok. Benim dediğim buydu zaten tutarı yanlış yazdm sadece . Hakkını ara sakın bırakma yarı yoldanasil yani canim anlamadim?suresimi var basvuru yapmak icin.1 hafta oldu olay olali.ben hukuk musavirliginde calisiyorum.avukatla gorustum.once tutanak ve faturalarla enerjisaya basuracagimi daha sonra tuketici heyetine gitmemi soyledi.yanlis bir yolmu izliyorum.bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Baş parmağıma cam baTtı,telefou kullanamıyorum resmen yara bandundan dokunmatik algılamıyor
Biz süreyi aştın mı diye merak ettik. Tutanak fln tutuldumu diye. Tüketici mah yada heyete başvurabilirsin hiçbir problm yok. Benim dediğim buydu zaten tutarı yanlış yazdm sadece . Hakkını ara sakın bırakma yarı yolda
geçmiş olsun canm.Baş parmağıma cam baTtı,telefou kullanamıyorum resmen yara bandundan dokunmatik algılamıyor
Yok canım ya küçük bişey ama yara bandı sardım mecbur :) başparmak olmayınca bu telefonlar bir hiç :))Ayyy geçmiş olsun. Ciddi bir şey değil umarım?
Yaralanmaya dayanamam hiç, içim kaldırmıyor.
Eşim sinirlerimi bozdu ya eve çok geç geliyor yorgunluktan ölüyor ben peşinde dönüyorum deneme yapalım diye yani bu adamdan çocuk yapmak iyi bi fikrimi bilemedim.. İşleri varmış...falan filan... Ço kötü kavga ettik.. Beni strese sokan bu adam yaa.. Bu stresle olacak çocukta nasıl olur bilmem.. Çok kötüyüm arkadaşlar bütün enerjimi alıyor bu adam ya
Ayyy geçmiş olsun. Ciddi bir şey değil umarım?
Yaralanmaya dayanamam hiç, içim kaldırmıyor.
ya adamın önceliği farklıAfrodizyak etkili bişeyler yedir- içir etkisi olur belki
Henüz yok cnm. Son 2 gün bata.Ne alemdesin gelen giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?