2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım asliye hukukta tespit yaptırmışsanız 10 gün içinde davanı açabilirsin
yoksa 3300 TLye geçen miktar için Tüketici Mahkemesine dava açman gerekecek

Çok geçmiş olsunnnn

canım asliye hukukta tespit yaptırmışsanız 10 gün içinde davanı açabilirsin
yoksa 3300 TLye geçen miktar için Tüketici Mahkemesine dava açman gerekecek
Yeni olmamış süresi geçmiş bence canıM,bi önceki mesajdada yanlış yazmışım düzenlemede yok medajlarda :) çok başım ve gözlerim ağrıyor,ilaçta içemiyorum offff

BENDE ARKADAŞIN YAZDIKLARINDA DELİL TESPİTİ YAPTIRMADIĞINI ANLADIM SÜRESİ GEÇMİŞ ARTIK
AMAN DİKKAT ET HAMİŞİM BU HAVALAR NORMAL İNSANI SERSEMLETİYOR KALDIKİ SEN İKİ CANLISIN

BENDE ARKADAŞIN YAZDIKLARINDA DELİL TESPİTİ YAPTIRMADIĞINI ANLADIM SÜRESİ GEÇMİŞ ARTIK
AMAN DİKKAT ET HAMİŞİM BU HAVALAR NORMAL İNSANI SERSEMLETİYOR KALDIKİ SEN İKİ CANLISIN
RüGar çarptı bugun ondan Heralde,gözümün damarları ağrıyor resmen sağa sola çeviremiyorum..tansiyonmu acaba ya

Yeni olmamış süresi geçmiş bence canıM,bi önceki mesajdada yanlış yazmışım düzenlemede yok medajlarda :) çok başım ve gözlerim ağrıyor,ilaçta içemiyorum offff
nasil yani canim anlamadim?suresimi var basvuru yapmak icin.1 hafta oldu olay olali.ben hukuk musavirliginde calisiyorum.avukatla gorustum.once tutanak ve faturalarla enerjisaya basuracagimi daha sonra tuketici heyetine gitmemi soyledi.yanlis bir yolmu izliyorum.bilginiz varsa yardimci olurmusunuz

Biz süreyi aştın mı diye merak ettik. Tutanak fln tutuldumu diye. Tüketici mah yada heyete başvurabilirsin hiçbir problm yok. Benim dediğim buydu zaten tutarı yanlış yazdm sadece . Hakkını ara sakın bırakma yarı yolda

evet canım tutanak tutuldu.exper gelerek rapor verdi.başvuracağım bakalım.sağolun canım.

Eşim sinirlerimi bozdu ya eve çok geç geliyor yorgunluktan ölüyor ben peşinde dönüyorum deneme yapalım diye yani bu adamdan çocuk yapmak iyi bi fikrimi bilemedim.. İşleri varmış...falan filan... Ço kötü kavga ettik.. Beni strese sokan bu adam yaa.. Bu stresle olacak çocukta nasıl olur bilmem.. Çok kötüyüm arkadaşlar bütün enerjimi alıyor bu adam ya

Afrodizyak etkili bişeyler yedir- içir etkisi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…