2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ya bırak

ya adamın önceliği farklı

Canım bozma moralini hemen eşine de zaman tanı açık açık konuş belki kendini hazır hissetmiyordur belki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordur kavgaya çevirmeden sakin sakin konuşmaya çalış ama şimdi kavganın üzerine değil bekle biraz gerginlik dagilsin uygun bir anını bulunca konuş ne kadar istediğini falan anlat

Canım hepmi yoğun çalışıyor yoksa arada bir mi oluyor bu ? Eğer herzaman böyle değilse çok üsteleme o yorgunlukla adamda haklı kendince ama sonuçta bebiş var ucunda.. Güzellikle anlatsan şu şu günleri mutlaka değerlendirmek lazım diye..

Günaydın kızlar
busabah ovulasyon testleriyle aldığım gebelik testlerinden yaptım. Sadece bana görünen bi ikinci çizgi var sanki. Fotoda da pek görünmedi ama yine de atıyorum.

Eklentiler

• 2015-05-14 07.33.24.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 94
Günaydın kızlar
busabah ovulasyon testleriyle aldığım gebelik testlerinden yaptım. Sadece bana görünen bi ikinci çizgi var sanki. Fotoda da pek görünmedi ama yine de atıyorum.
Canım beysz bi zeminde çekersen daha net olur,çok Hafif bende gördüm sankii

Acaba ben görmek istediğim için mi görüyorum

İki tane yaptım bi de hatalıdır diye. Laboqick markası, ovulasyon testiyle gelmeişti. Acaba yanıltıcı bir test mi?

İki tane yaptım bi de hatalıdır diye. Laboqick markası, ovulasyon testiyle gelmeişti. Acaba yanıltıcı bir test mi?

Lavincim hadi inşallah. benimde silik çıkmıştı ikinci çizgi belli belirsizdi. 2 gün sonra tekrarla yine. net görürsün inşallah

Son attığın fotografların 2. Sinde görüyorum sanki bende,çok silik belli belirsiz. İlk idrarlamı yaptın bunu ? Öğleden sonra 3-4 gibi iyice sıkış bide öyle yap bakalım. Benim öyle çıkmıştı. Ona göre kan testine koşarsın hemen :)

ahahahaha ay güldüm arkadaşım ya, geçmiş olsun.. aslında erkekler pek hayır demez bu konularda ama seninki gerçekten yorgun sanırım. kavga etmeyin ne zaman isterseniz o zaman olur sonuçta bebek olunca da onun yardımına ihtiyaç duyacaksın işini değiştirme şansı yok mu bu arada?

Lavincim hadi inşallah. benimde silik çıkmıştı ikinci çizgi belli belirsizdi. 2 gün sonra tekrarla yine. net görürsün inşallah

Ayyy inşallah o kadar belli belirsiz ki acaba hatalı mı diye düşünmeye başladım.
Sabah ilk idrar ikisi de. İki tane yaptım ikisinde de çıktı çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…