- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
B
bencede var silik bişey,yarını bekleyemedİm bugun yap dedim
yarına hormon varsa artmış olur bugün yapsa gene aynı çıkacak muallakta kalıcıyızzz
Evet ama iyice sıkışıp yaparsa belki az daha net oLabilir.. Biz bile sabredemiyoruz P PembePaltolu nasıl beklesinnn
Canim nasil biraz daha aciklasan.bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Baş parmağıma cam baTtı,telefou kullanamıyorum resmen yara bandundan dokunmatik algılamıyor
kızlar test yaptım fakat negatifbakalım bekleyeyim biraz daha olmazsam gider kan testi yaptırırım.
inşallah canım sağol.bekleyeceğim biraz daha cumartesi olmazsam gidip kan testi veririm artık.canım hakkında hayırlısıolsun inşallah kan testinde çıkar bebiş
tamam canım sağol:)canım gecikme söz konusu değil anlattığından mahkemeye başvuruq delil tespiti yaptırmadığını anladım, bunu yaptırmamış olman sana bir şiy kaybettirmiyor merak etme hasarınızın mali miktarı ortaya çıkınca miktar ne kadar ise ona göre İl Tüketici Hakem Heyeti veya Tüketici Mahkemesine başvurunu yaparsın
GünaydınlarrrGünaydınlarr hanımlarr
Eşim sinirlerimi bozdu ya eve çok geç geliyor yorgunluktan ölüyor ben peşinde dönüyorum deneme yapalım diye yani bu adamdan çocuk yapmak iyi bi fikrimi bilemedim.. İşleri varmış...falan filan... Ço kötü kavga ettik.. Beni strese sokan bu adam yaa.. Bu stresle olacak çocukta nasıl olur bilmem.. Çok kötüyüm arkadaşlar bütün enerjimi alıyor bu adam ya
Günaydınlarrr
inşallah. Heyecan yaptım ben de.canım test yapmışsın hayırlısı ile seninde hamiş haberini alırız inşallah bu ay
bebeğiim nazar mı değdi sana dikkat et geçmiş olsunnnBaş parmağıma cam baTtı,telefou kullanamıyorum resmen yara bandundan dokunmatik algılamıyor
lavinnnnnnnnnnnnnnnn kız silik çizgi var hayırlı olsun bebeğim yaaa ayy bak oldu ne güzel:))Biri flaşlı biri flaşsız.
hayır hayır benimde testlerle gelen laboıquıck mi ne o vardı aynısı işte benimde öyle çıktı ama ilk idrar değil di su içerek yapmıştım bak çıkmış seninde 30 35 gibi birşeydir değerin en azAyyy inşallah o kadar belli belirsiz ki acaba hatalı mı diye düşünmeye başladım.
Sabah ilk idrar ikisi de. İki tane yaptım ikisinde de çıktı çizgi.
lavinnnnnnnnnnnn çıkmış işte testi bekleme kan ver bende öyle yaptım sonra hergün hem artışı görmek için hemde kıpkırmızı t yi görmek için kalanları yapmıştım:))Evde bir tanecik gebelik testi kaldı zaten. Yarın sabah da onu yapayım diyorum ama çok heyecanlıyım.
Sabah o kadar heyecanlandım ki okula geç kaldım zaten. Elim ayağım birbirine karıştı.
Yarın da öğleden sonra başka marka test alacağım, belki de test hatasıdır diye taktım bu sefer de.
Evde bir tanecik gebelik testi kaldı zaten. Yarın sabah da onu yapayım diyorum ama çok heyecanlıyım.
Sabah o kadar heyecanlandım ki okula geç kaldım zaten. Elim ayağım birbirine karıştı.
Yarın da öğleden sonra başka marka test alacağım, belki de test hatasıdır diye taktım bu sefer de.
Günaydın hatunlar :) Tüm işlerimi bitirdim geldim artık :)
Günaydınlarr hanımlarr
İyiyim canım şükür okuldayım :) Sen nasılsın?günaydıın nassınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?