2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

B

bencede var silik bişey,yarını bekleyemedİm bugun yap dedim

yarına hormon varsa artmış olur bugün yapsa gene aynı çıkacak muallakta kalıcıyızzz

Evet ama iyice sıkışıp yaparsa belki az daha net oLabilir.. Biz bile sabredemiyoruz P PembePaltolu nasıl beklesinnn

Evde bir tanecik gebelik testi kaldı zaten. Yarın sabah da onu yapayım diyorum ama çok heyecanlıyım.
Sabah o kadar heyecanlandım ki okula geç kaldım zaten. Elim ayağım birbirine karıştı.
Yarın da öğleden sonra başka marka test alacağım, belki de test hatasıdır diye taktım bu sefer de.

Canim nasil biraz daha aciklasan.bilginiz varsa yardimci olurmusunuz

canım gecikme söz konusu değil anlattığından mahkemeye başvuruq delil tespiti yaptırmadığını anladım, bunu yaptırmamış olman sana bir şiy kaybettirmiyor merak etme hasarınızın mali miktarı ortaya çıkınca miktar ne kadar ise ona göre İl Tüketici Hakem Heyeti veya Tüketici Mahkemesine başvurunu yaparsın

tamam canım sağol:)

canım sıkma canını.karşılıklı anlayışla hallolur.stres yapma biliyosun bu tarz şeylerde hormonlarımızı etkiliyor.

Ayyy inşallah o kadar belli belirsiz ki acaba hatalı mı diye düşünmeye başladım.
Sabah ilk idrar ikisi de. İki tane yaptım ikisinde de çıktı çizgi.
hayır hayır benimde testlerle gelen laboıquıck mi ne o vardı aynısı işte benimde öyle çıktı ama ilk idrar değil di su içerek yapmıştım bak çıkmış seninde 30 35 gibi birşeydir değerin en az

lavinnnnnnnnnnnn çıkmış işte testi bekleme kan ver bende öyle yaptım sonra hergün hem artışı görmek için hemde kıpkırmızı t yi görmek için kalanları yapmıştım:))

vuhuuu çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…