- 14 Mart 2013
- 8.070
- 4.069
- 448
İyiyim canım şükür okuldayım :) Sen nasılsın?
Canımm geçmiş olsun. Evet biz de haftaya cumartesi çıkıyoruz. Siz ne zaman canım?iyiyim başım ağrıyo biraz öyle sıkıcı bi gün, tatile az zaman kalınca günler geçmiyor
Canım Bende gorur gibiyim bir silik cizgi ınsallahhhh vardırr :))Acaba ben görmek istediğim için mi görüyorum
İki tane yaptım bi de hatalıdır diye. Laboqick markası, ovulasyon testiyle gelmeişti. Acaba yanıltıcı bir test mi?
Günaydın :) Hoşgeldin aramıza yazamadım daha önce :)Günaydın :)
biz de haftaya pazar günü :) bi hafta kafamı dinlicem ne güzelCanımm geçmiş olsun. Evet biz de haftaya cumartesi çıkıyoruz. Siz ne zaman canım?
Hosbuldum neredensiniz :) nasılsınızz :)Günaydın :) Hoşgeldin aramıza yazamadım daha önce :)
Aaa aynı zamanda çıkıyoruz ne güzel :) Aynen canım bi hafta iyi gelecek :)biz de haftaya pazar günü :) bi hafta kafamı dinlicem ne güzel
Biri flaşlı biri flaşsız.
Ohhh kızlaaarCanımm geçmiş olsun. Evet biz de haftaya cumartesi çıkıyoruz. Siz ne zaman canım?
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Ben Hakkaride görev yapıyorum ama 1 ay sonra tayinimiz çıkıyo inşallah :) Sen nerdensin?Hosbuldum neredensiniz :) nasılsınızz :)
Oyy canımcım darısı başına inşallah :) Gerçi sen sıkılınca kaçarsın haftasonları bi yerlere :) Ama uzun tatil yapman daha iyi olur tabi. Sizin adli tatil Ağustos'ta mı oluyordu canım?
Ohh canım gezin bebişinizle ne güzel :)ay bizimde tatil temmuz sonu:)) ama benim eşime 4 gün tatil var cuma günü bizde şehir dışına gidiyoruz 4 günlüğüne:))
ayy inşallah :)) doktorum sorun olmaz dedi her türlü seyehate ama bakalımOhh canım gezin bebişinizle ne güzel :)
İnşallah Allah gonlunuze gore versin :)İyiyim canım sağol sen nasılsın? Ben Hakkaride görev yapıyorum ama 1 ay sonra tayinimiz çıkıyo inşallah :) Sen nerdensin?
hamile hamile sen çok gezme
Olmaz inşallah canım kalbini ferah tut sen :)ayy inşallah :)) doktorum sorun olmaz dedi her türlü seyehate ama bakalım
Ne güzel canım :) Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah :)İnşallah Allah gonlunuze gore versin :)
Bende Konyadayım :)
inşallah canım :))Olmaz inşallah canım kalbini ferah tut sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?