2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ne güzel canım :) Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah :)
Aminnn inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olsunn :)
mesleginiz nedir ben evdeyim bol bol sıkılma işiyle ugrasıyorum Yaşım 24 2 yıllık evliyim :)

Oyy canımcım darısı başına inşallah :) Gerçi sen sıkılınca kaçarsın haftasonları bi yerlere :) Ama uzun tatil yapman daha iyi olur tabi. Sizin adli tatil Ağustos'ta mı oluyordu canım?
Amin canımm aminn :) 20 temmuz-31 ağustos tatilim :) pazartesi gününe izin alırsa benim kociş 19 mayısla birleştirip küçük bi kaçamak yapıcaz yine. Ama ben uzun tatil istiyorummm

lavinnnnnnnnnnnnnnnn kız silik çizgi var hayırlı olsun bebeğim yaaa ayy bak oldu ne güzel:))

lavinnnnnnnnnnnn çıkmış işte testi bekleme kan ver bende öyle yaptım sonra hergün hem artışı görmek için hemde kıpkırmızı t yi görmek için kalanları yapmıştım:))

Bende de bir test kaldı işte. Yarın da onu yapıcam ilk idrarla. Bir de farklı marka alacağım o da cumartesi yapayım diye. Bat zaten cumartesi. Erken kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Yoksa çok sabırsızım zor duruyorum.

Bi de benim reglden önce kahverengi akıntım olurdu 3-4 gün önceden henüz yok. Lekelenme şeklinde sarı akıntım var. Normalde hiç olmamıştı bende sarı akıntı. Bunlar ümitlendirdi beni.

Yarın testte belli olur zaten,ama bence çizgi var orda :)

ayy bence zaten silik çıkmış hamilesinnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:))

Yarın testte belli olur zaten,ama bence çizgi var orda :)

Ben aslında ilk testi gece 04.0 gibi wye kalkınca yaptım. 1-2 dak bekledim baktım çizgi yok attım kenara. Tabi uyku sersemi açılmıyor gözüm.

Sabah bi kalktım anam belli belirsiz bir şey var. Dedim belki de kala kala böyle olmuştur. Sonra sabah 07.00 gibi bir daha yaptım baktım aynısı.

Yoksa da hayal kırıklığı olacak bana.

var var öyle çıkıyor bat a kala

Kuzum hadi hayırlısı yarınki testini merakla bekliyorum

Amin canımm aminn :) 20 temmuz-31 ağustos tatilim :) pazartesi gününe izin alırsa benim kociş 19 mayısla birleştirip küçük bi kaçamak yapıcaz yine. Ama ben uzun tatil istiyorummm
Bak sen de ayarlamışsın bile :) Hadi inşallah izin alır da kocacın gidersiniz canımm :)

Bak sen de ayarlamışsın bile :) Hadi inşallah izin alır da kocacın gidersiniz canımm :)
İzin almak değil aslında toplantıları iptal ederse gidelim dedim,yoksa tatilde yine toplantıya giriyor bütün gün telefon kulakta bilgisayar kucakta. Olay çıkar dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…