Aminnn inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olsunn :)Ne güzel canım :) Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah :)
Amin canımm aminn :) 20 temmuz-31 ağustos tatilim :) pazartesi gününe izin alırsa benim kociş 19 mayısla birleştirip küçük bi kaçamak yapıcaz yine. Ama ben uzun tatil istiyorummmOyy canımcım darısı başına inşallah :) Gerçi sen sıkılınca kaçarsın haftasonları bi yerlere :) Ama uzun tatil yapman daha iyi olur tabi. Sizin adli tatil Ağustos'ta mı oluyordu canım?
lavinnnnnnnnnnnnnnnn kız silik çizgi var hayırlı olsun bebeğim yaaa ayy bak oldu ne güzel:))
hayır hayır benimde testlerle gelen laboıquıck mi ne o vardı aynısı işte benimde öyle çıktı ama ilk idrar değil di su içerek yapmıştım bak çıkmış seninde 30 35 gibi birşeydir değerin en az
lavinnnnnnnnnnnn çıkmış işte testi bekleme kan ver bende öyle yaptım sonra hergün hem artışı görmek için hemde kıpkırmızı t yi görmek için kalanları yapmıştım:))
Canım Bende gorur gibiyim bir silik cizgi ınsallahhhh vardırr :))
Kan vercekmisin senn
Yarın testte belli olur zaten,ama bence çizgi var orda :)Bende de bir test kaldı işte. Yarın da onu yapıcam ilk idrarla. Bir de farklı marka alacağım o da cumartesi yapayım diye. Bat zaten cumartesi. Erken kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Yoksa çok sabırsızım zor duruyorum.
Bi de benim reglden önce kahverengi akıntım olurdu 3-4 gün önceden henüz yok. Lekelenme şeklinde sarı akıntım var. Normalde hiç olmamıştı bende sarı akıntı. Bunlar ümitlendirdi beni.
ayy bence zaten silik çıkmış hamilesinnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:))Bende de bir test kaldı işte. Yarın da onu yapıcam ilk idrarla. Bir de farklı marka alacağım o da cumartesi yapayım diye. Bat zaten cumartesi. Erken kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Yoksa çok sabırsızım zor duruyorum.
Bi de benim reglden önce kahverengi akıntım olurdu 3-4 gün önceden henüz yok. Lekelenme şeklinde sarı akıntım var. Normalde hiç olmamıştı bende sarı akıntı. Bunlar ümitlendirdi beni.
Yarın testte belli olur zaten,ama bence çizgi var orda :)
var var öyle çıkıyor bat a kalaBen aslında ilk testi gece 04.0 gibi wye kalkınca yaptım. 1-2 dak bekledim baktım çizgi yok attım kenara. Tabi uyku sersemi açılmıyor gözüm.
Sabah bi kalktım anam belli belirsiz bir şey var. Dedim belki de kala kala böyle olmuştur. Sonra sabah 07.00 gibi bir daha yaptım baktım aynısı.
Yoksa da hayal kırıklığı olacak bana.
BaNane banane geziciİiiiimm işte
ayy bence zaten silik çıkmış hamilesinnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:))
var var öyle çıkıyor bat a kala
Ben aslında ilk testi gece 04.0 gibi wye kalkınca yaptım. 1-2 dak bekledim baktım çizgi yok attım kenara. Tabi uyku sersemi açılmıyor gözüm.
Sabah bi kalktım anam belli belirsiz bir şey var. Dedim belki de kala kala böyle olmuştur. Sonra sabah 07.00 gibi bir daha yaptım baktım aynısı.
Yoksa da hayal kırıklığı olacak bana.
Öğretmenim ben de :) Yaşım 23 7 aylık evliyim :)Aminnn inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olsunn :)
mesleginiz nedir ben evdeyim bol bol sıkılma işiyle ugrasıyorumYaşım 24 2 yıllık evliyim :)
Memleket görsün şimdiden :))Gez kız bebiş de gezsin:) Kültürlü bebiş olsun:)
Kuzum hadi hayırlısı yarınki testini merakla bekliyorum
Bak sen de ayarlamışsın bile :) Hadi inşallah izin alır da kocacın gidersiniz canımm :)Amin canımm aminn :) 20 temmuz-31 ağustos tatilim :) pazartesi gününe izin alırsa benim kociş 19 mayısla birleştirip küçük bi kaçamak yapıcaz yine. Ama ben uzun tatil istiyorummm
ama var işte silik varsa bebeiş var heyooooooooooooo:)) ay sende katıldın aramızaAyyy ağzınızdan bal damlıyor balllll.
Hamilelerin içine doğmuştur inşallah.
ya bir daha alırsın test ne olcak sıkış biraz tut şiçini yeniden yap yaaaaBen de:):)
İzin almak değil aslında toplantıları iptal ederse gidelim dedim,yoksa tatilde yine toplantıya giriyor bütün gün telefon kulakta bilgisayar kucakta. Olay çıkar dedim :))Bak sen de ayarlamışsın bile :) Hadi inşallah izin alır da kocacın gidersiniz canımm :)
ya bir daha alırsın test ne olcak sıkış biraz tut şiçini yeniden yap yaaaa
bak bana zorla yaptırmıştınız ikinci testi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?