Benimde öyle çıktı yaa,çok sıkışmıştım eve geldiğimde bide kadın lafa tuttumu 10 dk :)) o öyle bu böyle bilmemnee :)) okadar sıkışınca hormon seviyesi artıyor demekki,regle 4 gün kala baya netti çünküü. Sende yap bugun bişey olmaz :))ya bir daha alırsın test ne olcak sıkış biraz tut şiçini yeniden yap yaaaa
bak bana zorla yaptırmıştınız ikinci testi:))
christian grey gibi diyorsun haİzin almak değil aslında toplantıları iptal ederse gidelim dedim,yoksa tatilde yine toplantıya giriyor bütün gün telefon kulakta bilgisayar kucakta. Olay çıkar dedim :))
Bi tane meyvesuyu içtim. Birkaç yudum da su. Ama kuzum değişmez ki sonuç 6-7 saatte sanki.
ya bir daha alırsın test ne olcak sıkış biraz tut şiçini yeniden yap yaaaa
bak bana zorla yaptırmıştınız ikinci testi:))
İnşallah güzel haberler veririsin canım :) Bu arada sen Van'da mısın?Ayyy ağzınızdan bal damlıyor balllll.
Hamilelerin içine doğmuştur inşallah.
sen geceden çok su içme canım sabaha kadar tut kendini3 saatlik idrarla bile çıkmışsa gerçi şimdi de biraz tutsan çıkar
Vayyy tehdit ha :)İzin almak değil aslında toplantıları iptal ederse gidelim dedim,yoksa tatilde yine toplantıya giriyor bütün gün telefon kulakta bilgisayar kucakta. Olay çıkar dedim :))
İnşallah güzel haberler veririsin canım :) Bu arada sen Van'da mısın?
canım benim yaptığım ilk test bile bir saatlik idrardı ve bol su içmiştim:)) sen düşün yani :)) daha sonrasınıda 2 saat sonra mı tekrar yaptırdı kızlar ısrarla:)) neyse yeni test alırsın diye düşünmüştüm amaBi tane meyvesuyu içtim. Birkaç yudum da su. Ama kuzum değişmez ki sonuç 6-7 saatte sanki.
Bi de son testim. Yoksa yarın sabah yapamayacağım.
Öyle mi? Ben çok gelip gidiyorum Van'a :) 1 Mayısta ordaydık dahaEğer cnm Van'dayım. Vanlıyım ayrıca.
canım benim yaptığım ilk test bile bir saatlik idrardı ve bol su içmiştim:)) sen düşün yani :)) daha sonrasınıda 2 saat sonra mı tekrar yaptırdı kızlar ısrarla:)) neyse yeni test alırsın diye düşünmüştüm amayapsan görürdün kesin kan a giderdin:)
Öyle mi? Ben çok gelip gidiyorum Van'a :) 1 Mayısta ordaydık daha
ayyyy evet yaaa benimde böyleydi ya heyecanlı sonra bir daha yaptım akşama zaferrrr:)) o yüzden yaa neden bekliyorkiiiiihamile heyecanıçıldırdı esoes şimdi vana uçup lavine zorla test yaptıracak
Olur inşallah görüşelim. Bi ara kanamam çok varken İstanbul hastanesine gelmiştim hepYapacağım sanırımmmmmİyi gaza getiriyorsun.
Gelince haber versene görüşelimmm. Bend e senin Hakkaride olduğunu bilmiyordum.
ayyy tabikide yap zaten ilkinde çıkmışşş az sık çişini sonra bi hışımla yap inan orada silik çizgi olacağına:)) neden diyorum biliyormusun ben ovulasyonda alışmıştım yerini bile biliyordu gözleri artık ilk biliyorsun 4 gün kala ölesine yapmıştım yerinde çıkacak diye düşünüyordum halbuki bu ovulasyon değil gebelikti bir anda görünce anaaaaaaaa bu gebelik var birşey dedim yaa deli gibi olmuştum:))Yapacağım sanırımmmmmİyi gaza getiriyorsun.
Gelince haber versene görüşelimmm. Bend e senin Hakkaride olduğunu bilmiyordum.
Gezmeye gel bu sefer:)Olur inşallah görüşelim. Bi ara kanamam çok varken İstanbul hastanesine gelmiştim hep
ayyy tabikide yap zaten ilkinde çıkmışşş az sık çişini sonra bi hışımla yap inan orada silik çizgi olacağına:)) neden diyorum biliyormusun ben ovulasyonda alışmıştım yerini bile biliyordu gözleri artık ilk biliyorsun 4 gün kala ölesine yapmıştım yerinde çıkacak diye düşünüyordum halbuki bu ovulasyon değil gebelikti bir anda görünce anaaaaaaaa bu gebelik var birşey dedim yaa deli gibi olmuştum:))
Gelirim gelirim sen de gel :) Önce Özlem Hanım'a gitmiştim. Memnun kalmadım çok ciddi sert geldi bana. Deniz Bey'e gittim sonra da çok iyi çok ilgili adama ya sağolsun.Gezmeye gel bu sefer:)
Deniz Bey'e mi gittin?
günaydıın nassınız bakalımm
alanında iyi bir uzman bildiğim kadarıyla. Riskli gebeliği olan arkadaşım da ona gidiyordu.Gelirim gelirim sen de gel :) Önce Özlem Hanım'a gitmiştim. Memnun kalmadım çok ciddi sert geldi bana. Deniz Bey'e gittim sonra da çok iyi çok ilgili adama ya sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?