2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ya bir daha alırsın test ne olcak sıkış biraz tut şiçini yeniden yap yaaaa
bak bana zorla yaptırmıştınız ikinci testi:))
Benimde öyle çıktı yaa,çok sıkışmıştım eve geldiğimde bide kadın lafa tuttumu 10 dk :)) o öyle bu böyle bilmemnee :)) okadar sıkışınca hormon seviyesi artıyor demekki,regle 4 gün kala baya netti çünküü. Sende yap bugun bişey olmaz :))

Bi tane meyvesuyu içtim. Birkaç yudum da su. Ama kuzum değişmez ki sonuç 6-7 saatte sanki.

Bi de son testim. Yoksa yarın sabah yapamayacağım.
canım benim yaptığım ilk test bile bir saatlik idrardı ve bol su içmiştim:)) sen düşün yani :)) daha sonrasınıda 2 saat sonra mı tekrar yaptırdı kızlar ısrarla:)) neyse yeni test alırsın diye düşünmüştüm ama yapsan görürdün kesin kan a giderdin:)

Yapacağım sanırımmmmm İyi gaza getiriyorsun.

Öyle mi? Ben çok gelip gidiyorum Van'a :) 1 Mayısta ordaydık daha

Gelince haber versene görüşelimmm. Bend e senin Hakkaride olduğunu bilmiyordum.

Yapacağım sanırımmmmm İyi gaza getiriyorsun.

Gelince haber versene görüşelimmm. Bend e senin Hakkaride olduğunu bilmiyordum.
ayyy tabikide yap zaten ilkinde çıkmışşş az sık çişini sonra bi hışımla yap inan orada silik çizgi olacağına:)) neden diyorum biliyormusun ben ovulasyonda alışmıştım yerini bile biliyordu gözleri artık ilk biliyorsun 4 gün kala ölesine yapmıştım yerinde çıkacak diye düşünüyordum halbuki bu ovulasyon değil gebelikti bir anda görünce anaaaaaaaa bu gebelik var birşey dedim yaa deli gibi olmuştum:))

İyice sıkışmalıyım. Su da içmiyeyim madem.

Gelirim gelirim sen de gel :) Önce Özlem Hanım'a gitmiştim. Memnun kalmadım çok ciddi sert geldi bana. Deniz Bey'e gittim sonra da çok iyi çok ilgili adama ya sağolsun.
alanında iyi bir uzman bildiğim kadarıyla. Riskli gebeliği olan arkadaşım da ona gidiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…