2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BENDE BAYRAMDAN BİR HAFTA ÖNCE AYRILACAGIM 3 HAFTALAĞINA YILLIK İZNE

BEN İDARE EDERİM CANIM SEN NASILSIN
ben de öyle bugün ilk defa öğle arasında eve gitmedim mesai saatlerimiz değişti artık öğlen çıkamıyorum hastanede yiyeyim dedim onda da kıl çıktı hamileler var kusura bakmasınlar benim bile midem kalktı hayır hastane de dağ başında yemek alabileceğim yemeğe gidebileceğim bir yer de yok. hastane yemekleri böyleyse diğer kurumların vay haline öğğğ

SENİ ÖYLE ANLIYORUM Kİİİ EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BENİMDE MİDEM ALMAZ ÖYLE DURUMDA
BİZİM KURUMDA YEMEKHANE YOK PİYASANIN ELİNE KALDIK BURAYA TAYİN ÇIKARKEN BİLSEYDİM KURUMUN YEMEKHANESİ YOK KURUM BİNASI YETERSİZ İNAN TAYİN İSTEMEZDİK

bizimki gibi olacağına hiç olmasın daha iyi canım en azından kıllı yemeklerin parasını kesmezler zaten aylardır yemiyodum hayır sık sık evde yemek yapan bi insan da değilim evden de getiremem eşim haftada iki kere geliyo ben de iki kere yemek pişiriyorum kendim hep geçiştiriyorum

Sen istanbula gel canım yada boşver burası çok büyük bursaya gel :) belki ilerleyen zamanlarda beraber oluruz

En nefret ettiğim şey yemekten kıl çıkmasıdır.. Okadar nefret ediyorum ki 100 kişinin içinde bi bana çıkar inadına inadına.. Düşündükçe midem kalkıyor.. Bidaha orda yemek yemek hayal oldu artık sana evden bişeyler hazırla kendine sandviç meyve bişeyler işte öyle geçiştir öğleni

Sen istanbula gel canım yada boşver burası çok büyük bursaya gel :) belki ilerleyen zamanlarda beraber oluruz

Bursayı Tunceliden çıkarken yazdık ama nasip olmadı canım
çok isterim orda yaşamayı allah biliyor

İstanbul gözümde büyüyor ve korkutuyor beni
eşimin bir sonraki görev yeri neresi olur bilmiyorum inan hakkımızda hayırlısı

Benimde burdan kaçış vakktim geliyor :) nezaman bidahaki tayininiz

ben bugün adet olmadım henüz bugün kesin adet olmam lazımdı ama 2 gün önce test negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…