- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben de öyle bugün ilk defa öğle arasında eve gitmedim mesai saatlerimiz değişti artık öğlen çıkamıyorum hastanede yiyeyim dedim onda da kıl çıktı hamileler var kusura bakmasınlar benim bile midem kalktı hayır hastane de dağ başında yemek alabileceğim yemeğe gidebileceğim bir yer de yok. hastane yemekleri böyleyse diğer kurumların vay haline öğğğBEN İDARE EDERİM CANIM SEN NASILSIN
Tehdit demeyelim :) olacaklardan haberdar ettim :)) canım sıkılıyor yaaw tatilde bile iş.. Neyse o ayarlar bi şekildeVayyy tehdit ha :)
ben de öyle bugün ilk defa öğle arasında eve gitmedim mesai saatlerimiz değişti artık öğlen çıkamıyorum hastanede yiyeyim dedim onda da kıl çıktı hamileler var kusura bakmasınlar benim bile midem kalktı hayır hastane de dağ başında yemek alabileceğim yemeğe gidebileceğim bir yer de yok. hastane yemekleri böyleyse diğer kurumların vay haline öğğğ
SENİ ÖYLE ANLIYORUM Kİİİ EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BENİMDE MİDEM ALMAZ ÖYLE DURUMDA
BİZİM KURUMDA YEMEKHANE YOK PİYASANIN ELİNE KALDIK BURAYA TAYİN ÇIKARKEN BİLSEYDİM KURUMUN YEMEKHANESİ YOK KURUM BİNASI YETERSİZ İNAN TAYİN İSTEMEZDİK
Sen istanbula gel canım yada boşver burası çok büyük bursaya gel :) belki ilerleyen zamanlarda beraber oluruzSENİ ÖYLE ANLIYORUM Kİİİ EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BENİMDE MİDEM ALMAZ ÖYLE DURUMDA
BİZİM KURUMDA YEMEKHANE YOK PİYASANIN ELİNE KALDIK BURAYA TAYİN ÇIKARKEN BİLSEYDİM KURUMUN YEMEKHANESİ YOK KURUM BİNASI YETERSİZ İNAN TAYİN İSTEMEZDİK
En nefret ettiğim şey yemekten kıl çıkmasıdır.. Okadar nefret ediyorum ki 100 kişinin içinde bi bana çıkar inadına inadına.. Düşündükçe midem kalkıyor.. Bidaha orda yemek yemek hayal oldu artık sanabizimki gibi olacağına hiç olmasın daha iyi canım en azından kıllı yemeklerin parasını kesmezler zaten aylardır yemiyodum hayır sık sık evde yemek yapan bi insan da değilim evden de getiremem eşim haftada iki kere geliyo ben de iki kere yemek pişiriyorum kendim hep geçiştiriyorum
Sen istanbula gel canım yada boşver burası çok büyük bursaya gel :) belki ilerleyen zamanlarda beraber oluruz
Benimde burdan kaçış vakktim geliyor :) nezaman bidahaki tayininizBursayı Tunceliden çıkarken yazdık ama nasip olmadı canım
çok isterim orda yaşamayı allah biliyor
İstanbul gözümde büyüyor ve korkutuyor beni
eşimin bir sonraki görev yeri neresi olur bilmiyorum inan hakkımızda hayırlısı
2017 yaz kararnamesinde büyük ihtimalleBenimde burdan kaçış vakktim geliyor :) nezaman bidahaki tayininiz
hadiii:))Test yaptım durun atıyorumm
bakkk çıkmış işte silik :)) heyoo heyoo heyooo lavinde hamileeeBöyleee
ayyyyy deli sevindim yaa kız git kan ver nolurrrrrrrrrrrr bak mutluluktan ölceksin yaa eşinle çkmış bak:)) daha ne bekliyorusn çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşş:))Böyleee
Tayyip erdoğan geliyo. Yollar felç olmasa giderdim. yarın giderim artık.ayyyyy deli sevindim yaa kız git kan ver nolurrrrrrrrrrrr bak mutluluktan ölceksin yaa eşinle çkmış bak:)) daha ne bekliyorusn çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşş:))
Bana da öyle geldi cnmmmbu sabahkinden daha belli geldi bana, hadi inşallah
İnşallah ikimiz de gebeyizdirrrrben bugün adet olmadım henüz bugün kesin adet olmam lazımdı ama 2 gün önce test negatif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?