2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

LAVİN BENCEDE HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN MAŞALLAH İLK AY DENEMEDE BEBİŞİN GELDİ
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI

AAYNAA DARISI SANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARA OLSUN

artık öyle yapıcam mecbur napiyim ıyy düşününce yine bi fena oldum hep de beni bulur

LAVİN BENCEDE HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN MAŞALLAH İLK AY DENEMEDE BEBİŞİN GELDİ

ha ha ha bal gibi de hamilesin tü tü tü maşallah

Kan testi olmadan inanamayacağım ben sanırım. Hava da aksi gibi yağmurlu ve soğuk. Yarın öğrenirim inşallah.

İnşaallah hayırlısıyla canım Rabbim veren bize de verir inşallah bugünü bakalım adet olmadan atlatabilecek miyim

Evet haklısın.. Oda akşam döndüğünde pişman olmuş hem bebek istiyor hemde şartları yerine getirmiyor... Iyi bi insan ama hep ben bu meselenin üstüne düşünce iyi hissetmiyorum biz kadın olarak biraz nazlıyız.. Ama az önce aradı erken geleceğim lütfen iyi ol dedi.. Teşekkürler desteğiniz için

Canım söylemez miyim.. Hergün böyle.. Mesai farkımız var biraz kendini ayarlanabilir esasında...

arkadaşlar merhaba
ben de 2015 yılı içerisinde hamile kalmak istiyorum ama şu yazı bi geçirelim öyle denemelere başlıcam kısmetse, eşim fikir değiştirmezse tabi
öncesinde böyle topiklerde gezinip gezinip bilgi ediniyorum

Kan testi olmadan inanamayacağım ben sanırım. Hava da aksi gibi yağmurlu ve soğuk. Yarın öğrenirim inşallah.
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn :)) daha bağırayımmmı:)) yürüyüş yaptım geldim 45 dk bakalım bizim kız naptı dedim heyecan sıfır gibi:)) eşine süpriz yap nolurr zaten çıkmış şüpheye gerek yok :))

folik asit kullan canım 3 ay kullanman lazım hoşgeldin bu arada

folik asit kullan canım 3 ay kullanman lazım hoşgeldin bu arada

teşekkür ederim hoşbuldum
folikasit için erken gibi hissediyom sanki çünkü öncesinde doktora gitmek istiyorum bi baksın bi sorun var mı yok
ekim gibi korunmayı bırakıcaz sanırım bi de hemen olmazsa uzunca bi süre folikasit kullanmış olcam
gerçi bi zararı var mı bilmiyorum?

yok canım folik asitin fazlası toksik etki yapmıyo b grubu vitamin olduğu için. tabi arada o kadar uzun zaman varsa temmuz gibi de başlayabilirsin ben yaz sonunu düşünerek demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…