2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

eşine söylicek misin şimdi bu ''durum''u :)

offf neyse tamaam ama kesin hamilesin :)) ktla eşine de süpriz yap bugün uyuyamazsın nede olsa:)

kız silik çıkmış ikiside hatırlamıyormusun bizimde öyleydi zaten en düşük 20 ölçüyor onlar 20 den fazlaysa silik çıkıyor:))

Kızlar eşim evden çıkar çıkmaz hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim inşallah.

Kızlar eşim evden çıkar çıkmaz hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim inşallah.

Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaaaa snki sen olunca bende olacakmışım gibi hissediyorum niyeyse
Canımm inşallah hayırlı haberler getirirsin bak hemen yaz çatlatma bizii

Biz kadın olarak annelik iç gudusuyle doguyoruz erkekler bizim gibi dusunemiyor bak o da anlamış hatasını ne güzel Allah güzel geçim versin önce eslerimizle bize inşallah bu ay hamile haberini alırız senin de

Ayyy ben çok garip oldum titriyorum
bebeğimmm öyle oluyor eşine süpriz yap benim eşim e hediye paketi yaptım testleri bide hediye yi alınca videoya çekeyim dedim kapının arkasına da şşşttt bebeğimiz uyuyor yazdım:)) paketi açarkenvideosu duruyor çok güzel yaaa:))

tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ee heyecandan olcak okadar :)) ben Titrerken testin fotosunu bile düzgün çekememiştim :)) hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsunnn

bakkk ben sana dedim gördünmüüüüüüüüüüüüüüüü
ay çok mutluyum çok çok çok :)) hadi gel sende peşimizden:))

Çok teşekkür ederiiimnm. Sanki rüyada gibiyimm.

Hastaneden gelirken bebek ayakkabısı aldım. Paket yaptım eşime sürpriz yapmak için.

Kızlar sonuç 16.72
kuzucum şimdi gördüm bende bak bir site var oradan kan ttahliline göre aşağı yukarı hesaplıyormuş:)) ben yeni gördüm bence bayağı doğru senin değerine de baktım 3 haftalıksın maşallah:))
bak burda site
tahlıl.com da beta hcg degerını yazıp haftalıgı hesaplayan otomatık sıstem var adı gebematık...tabıkı asagı yukarı yanılma payı olur ama deneyın ısteyen varsa
tam değere göre bayağı doğru

Benim testleri zaten gördü bugün ama çizgi mizgi bilmediğinden negatif zannetti. O kadar minik ki bebiş testte bile zor görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…