Canım akşam git yaptır yarını bekleme ama bebiş gelmiş bile :)) hadi gözün aydın darısı tüm isteyenlereKan testi olmadan bişi diyemem ki bennn. Ya değilse?
Hayırlısı olsun canımm2017 yaz kararnamesinde büyük ihtimalle
ay inşallah canım bugün adet olmadım bakıyorumcanım lavininki de negatif çıkmıştı bak bugün pozitife döndü
eşine söylicek misin şimdi bu ''durum''u :)
offf neyse tamaam ama kesin hamilesin :)) ktla eşine de süpriz yap bugün uyuyamazsın nede olsa:)
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn :)) daha bağırayımmmı:)) yürüyüş yaptım geldim 45 dk bakalım bizim kız naptı dedim heyecan sıfır gibi:)) eşine süpriz yap nolurr zaten çıkmış şüpheye gerek yok :))
kız silik çıkmış ikiside hatırlamıyormusun bizimde öyleydi zaten en düşük 20 ölçüyor onlar 20 den fazlaysa silik çıkıyor:))
Kızlar eşim evden çıkar çıkmaz hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim inşallah.
ayy hadi bakalımmm:))Kızlar eşim evden çıkar çıkmaz hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim inşallah.
Hepimiz peş peşe doğururuz inşallah.Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaaaa snki sen olunca bende olacakmışım gibi hissediyorum niyeyse
Canımm inşallah hayırlı haberler getirirsin bak hemen yaz çatlatma bizii
Böyleee
Evet haklısın.. Oda akşam döndüğünde pişman olmuş hem bebek istiyor hemde şartları yerine getirmiyor... Iyi bi insan ama hep ben bu meselenin üstüne düşünce iyi hissetmiyorum biz kadın olarak biraz nazlıyız.. Ama az önce aradı erken geleceğim lütfen iyi ol dedi.. Teşekkürler desteğiniz için
Canımm çOk merak ediyorum,hemen haberdar et bizi. Benimde karnım ağrıyor bi hastaneye gideyimde içim rahat etsinHepimiz peş peşe doğururuz inşallah.
Canımmm tebrikleeer :))Kızlar sonuç 16.72
Kızlar sonuç 16.72
Ee heyecandan olcak okadar :)) ben Titrerken testin fotosunu bile düzgün çekememiştim :)) hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsunnnAyyy ben çok garip oldum titriyorum
bakkk ben sana dedim gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüKızlar sonuç 16.72
bebeğimmm öyle oluyor eşine süpriz yap benim eşim e hediye paketi yaptım testleri bide hediye yi alınca videoya çekeyim dedim kapının arkasına da şşşttt bebeğimiz uyuyor yazdım:)) paketi açarkenvideosu duruyor çok güzel yaaa:))Ayyy ben çok garip oldum titriyorum
tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ee heyecandan olcak okadar :)) ben Titrerken testin fotosunu bile düzgün çekememiştim :)) hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsunnn
bakkk ben sana dedim gördünmüüüüüüüüüüüüüüüü
ay çok mutluyum çok çok çok :)) hadi gel sende peşimizden:))
kuzucum şimdi gördüm bende bak bir site var oradan kan ttahliline göre aşağı yukarı hesaplıyormuş:)) ben yeni gördüm bence bayağı doğru senin değerine de baktım 3 haftalıksın maşallah:))Kızlar sonuç 16.72
Benim testleri zaten gördü bugün ama çizgi mizgi bilmediğinden negatif zannetti. O kadar minik ki bebiş testte bile zor görünüyo.bebeğimmm öyle oluyor eşine süpriz yap benim eşim e hediye paketi yaptım testleri bide hediye yi alınca videoya çekeyim dedim kapının arkasına da şşşttt bebeğimiz uyuyor yazdım:)) paketi açarkenvideosu duruyor çok güzel yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?