2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Döölenmeye göre 12. Gündeyim. Aslında daha bile minik.

Bakayım şimdi teşeklürlerr

Çok teşekkür ederiiimnm. Sanki rüyada gibiyimm.

Hastaneden gelirken bebek ayakkabısı aldım. Paket yaptım eşime sürpriz yapmak için.
ayyy iyi yapmışsın kutlayın bakalım:))
sonra hamilelik takvimi yap sende hadi beraber anlatırız yolculuğumuzu:)). bende bebeğimi iki gün oldu göreli ya sende katıldın bak yenisin ama bizde yeniyiz hadi gel:)

Döölenmeye göre 12. Gündeyim. Aslında daha bile minik.

Bakayım şimdi teşeklürlerr
seninki daha geç döllenmiş bence benim 10. günde 39 mu ne çıkmıştı:)) 3 haftalıkmışssın sitede hesapladım seni:))
zaten doktor herşeyi unut diyor sorduktan sonra kese ve bebek büyüklüğüne göre haftanı söylüyor canımcımmmmm:))

17. ya da 18. Gün bebesi. Çok minişşşş.

offff yeşimmmmmmmmmmmmm seninde miden bulanmaya başladı mı daha doğrusu durduk yere tiksinmeden kaynaklı sanki kusacakmışım gibi geliyor(

eetttt:) hadi katıldın aramıza :)) darısı tümmm isteyenlere

AMİNNNN Allah tüm isteyenlere nasip etsinn.

Canim kutlarimm Allaha sukur ciktimi kanda da masallahhh cok sevindimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)) :))

Çok teşekkür ederimmm. İnşaAllah darısı başınaaa. en kısa zamanda ve sağlıkla.

kk daki hesaplayıcı 19 şubat diyor doğum için. Başka bir yerde de 23 ocak çıktı.

Bi de sen bak. Sat 16 nisan. Yumurtlama 2 mayıs.
ay canım ben de 16 nisan da adet olmuştum aynı gün sen kan testi yaptırmışsın ben de yarın yaptırsam mı acaba

ay canım ben de 16 nisan da adet olmuştum aynı gün sen kan testi yaptırmışsın ben de yarın yaptırsam mı acaba
Sabah bir gebelik testi yap canım. Hiçbir belirtin yoksa kan testi de yaptırabilirsin. Ben geç yumurtluyorum ama senin zamanında yumurtluyorsan daha net çıkacaktır sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…