- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Döölenmeye göre 12. Gündeyim. Aslında daha bile minik.kuzucum şimdi gördüm bende bak bir site var oradan kan ttahliline göre aşağı yukarı hesaplıyormuş:)) ben yeni gördüm bence bayağı doğru senin değerine de baktım 3 haftalıksın maşallah:))
bak burda site
tahlıl.com da beta hcg degerını yazıp haftalıgı hesaplayan otomatık sıstem var adı gebematık...tabıkı asagı yukarı yanılma payı olur ama deneyın ısteyen varsa
tam değere göre bayağı doğru
ayyy iyi yapmışsın kutlayın bakalım:))Çok teşekkür ederiiimnm. Sanki rüyada gibiyimm.
Hastaneden gelirken bebek ayakkabısı aldım. Paket yaptım eşime sürpriz yapmak için.
seninki daha geç döllenmiş bence benim 10. günde 39 mu ne çıkmıştı:)) 3 haftalıkmışssın sitede hesapladım seni:))Döölenmeye göre 12. Gündeyim. Aslında daha bile minik.
Bakayım şimdi teşeklürlerr
17. ya da 18. Gün bebesi. Çok minişşşş.seninki daha geç döllenmiş bence benim 10. günde 39 mu ne çıkmıştı:)) 3 haftalıkmışssın sitede hesapladım seni:))
zaten doktor herşeyi unut diyor sorduktan sonra kese ve bebek büyüklüğüne göre haftanı söylüyor canımcımmmmm:))
eetttt:) hadi katıldın aramıza :)) darısı tümmm isteyenlere17. ya da 18. Gün bebesi. Çok minişşşş.
Canim kutlarimm Allaha sukur ciktimi kanda da masallahhh cok sevindimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)) :))Döölenmeye göre 12. Gündeyim. Aslında daha bile minik.
Bakayım şimdi teşeklürlerr
hadi sende hamilellik takvimi yap17. ya da 18. Gün bebesi. Çok minişşşş.
eetttt:) hadi katıldın aramıza :)) darısı tümmm isteyenlere
Canim kutlarimm Allaha sukur ciktimi kanda da masallahhh cok sevindimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)) :))
Ayyyy takvimde 5. Hafta görünüyır cnm yaaa. İlerden gidiyor sanki.hadi sende hamilellik takvimi yap
Aminn canimm isteyen herkese versin AllahhAMİNNNN Allah tüm isteyenlere nasip etsinn.
Çok teşekkür ederimmm. İnşaAllah darısı başınaaa. en kısa zamanda ve sağlıkla.
bitanem yumurtlamaya 14 gün ekle öyle yaz hesapla du sen bana yaz yumurtlama ve sat ı ben sana hesaplayım( doktordan öğrendi,mde:))Ayyyy takvimde 5. Hafta görünüyır cnm yaaa. İlerden gidiyor sanki.
kk daki hesaplayıcı 19 şubat diyor doğum için. Başka bir yerde de 23 ocak çıktı.bitanem yumurtlamaya 14 gün ekle öyle yaz hesapla du sen bana yaz yumurtlama ve sat ı ben sana hesaplayım( doktordan öğrendi,mde:))
ay canım ben de 16 nisan da adet olmuştum aynı gün sen kan testi yaptırmışsın ben de yarın yaptırsam mı acabakk daki hesaplayıcı 19 şubat diyor doğum için. Başka bir yerde de 23 ocak çıktı.
Bi de sen bak. Sat 16 nisan. Yumurtlama 2 mayıs.
2 mayıstamı çatladı canımkk daki hesaplayıcı 19 şubat diyor doğum için. Başka bir yerde de 23 ocak çıktı.
kk daki hesaplayıcı 19 şubat diyor doğum için. Başka bir yerde de 23 ocak çıktı.
Sabah bir gebelik testi yap canım. Hiçbir belirtin yoksa kan testi de yaptırabilirsin. Ben geç yumurtluyorum ama senin zamanında yumurtluyorsan daha net çıkacaktır sonucu.ay canım ben de 16 nisan da adet olmuştum aynı gün sen kan testi yaptırmışsın ben de yarın yaptırsam mı acaba
çift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.2 mayıstamı çatladı canım
tamam cnaım du hemen hesaplıyorum:)çift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?