2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sabah bir gebelik testi yap canım. Hiçbir belirtin yoksa kan testi de yaptırabilirsin. Ben geç yumurtluyorum ama senin zamanında yumurtluyorsan daha net çıkacaktır sonucu.
ay gidip test mi alsam acaba sabah da testi yaparım o zaman

çift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.
canım tam 3 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler:))
Ocak 23, 2016 doğum tarihi buna göre gir hadi bakalım. sonra yine doktora gidince değişirse değiştirirsin doktorada yumurtlamayı söyle

çift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.
ben de 28 ya da 29 nisan da ilişki oldu ondan sonra da 4-5 gün olmadı ilişki 16 nisan da da adet olmuştum ay canım senin adına çok sevindim ben de hamiş miyim acaba

Bende hasta olmadim halaa ama testlerim hep negatifti sizi gorunce yine test yapasim geliyor ( (

canım tam 3 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler:))
Ocak 23, 2016 doğum tarihi buna göre gir hadi bakalım. sonra yine doktora gidince değişirse değiştirirsin doktorada yumurtlamayı söyle
Teşekkür ederim canım. Benim telefonuma indirdiğim hesaplayıcıdan da bu sonuç çıktı.

ben de 28 ya da 29 nisan da ilişki oldu ondan sonra da 4-5 gün olmadı ilişki 16 nisan da da adet olmuştum ay canım senin adına çok sevindim ben de hamiş miyim acaba

Sen zamanında ya da erken yumurtluyorsan gebe olabilirsin.İnşallah güzel sonuç alırsın canımmm benimm.

Bende hasta olmadim halaa ama testlerim hep negatifti sizi gorunce yine test yapasim geliyor ( (
Valla ben cumartesiden beri yapıyorum. Bunu da negatif diye köşeye atmıştım zaten. Nerdeyse mikroskopla görünüyor ikinci çizgi. Yani çıkmazsa olumsuz diye ümitsizliğe kapılmayın.

Teşekkür ederim canım. Benim telefonuma indirdiğim hesaplayıcıdan da bu sonuç çıktı.

Sen zamanında ya da erken yumurtluyorsan gebe olabilirsin.İnşallah güzel sonuç alırsın canımmm benimm.
ay hamileysem eğer ağlayacam da ağlayacağım öğlen Kuran okumuştum dua etmiştim Rabbim gerçekten verdi mi acaba bana da hayırlısıyla gideyim mi test alayım mı ya bilemedim

:)) hadi bakalım
bende hamilelik rehberi ve benim hamilelik hesaplayıcım diye iki program kullanıyorum:))
senin adet tarihin olarak 18 nisan girmen lazım . benimkide mesela 16 marttı ama doktorum büyüklüğe göre ve yumurtlamaya göre düzletti 27 mart dedi mesela:))
seninde aşağı yukarı şimdilik doktora gidinceye kadar 18 nisan sAT

Valla ben cumartesiden beri yapıyorum. Bunu da negatif diye köşeye atmıştım zaten. Nerdeyse mikroskopla görünüyor ikinci çizgi. Yani çıkmazsa olumsuz diye ümitsizliğe kapılmayın.
Sagol canim haklisin yarin olmazsam bida yapayim test ama benim testlerim sizinki gibi degil
bundan

Eklentiler

• 14316152028341865650408.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…