ay gidip test mi alsam acaba sabah da testi yaparım o zamanSabah bir gebelik testi yap canım. Hiçbir belirtin yoksa kan testi de yaptırabilirsin. Ben geç yumurtluyorum ama senin zamanında yumurtluyorsan daha net çıkacaktır sonucu.
Sıvı tüketmeden iyice sıkışarak yapabilirsin.ay gidip test mi alsam acaba sabah da testi yaparım o zaman
canım tam 3 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler:))çift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.
ben de 28 ya da 29 nisan da ilişki oldu ondan sonra da 4-5 gün olmadı ilişki 16 nisan da da adet olmuştum ay canım senin adına çok sevindim ben de hamiş miyim acabaçift çizgi ve ilişki 2 mayısta oldu canım. Belki de çatlama 3 mayıstır onu bilemiyorum. Ama öncesinde ya da sonrasında başka ilişki yok zaten. 2 ya da 3 mayıs olmalı döllenme.
yapmadım canım gidip alsam mı test abdest alırken de baktım adet olmadımSıvı tüketmeden iyice sıkışarak yapabilirsin.
Test yaptın mı bugün?
Teşekkür ederim canım. Benim telefonuma indirdiğim hesaplayıcıdan da bu sonuç çıktı.canım tam 3 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler:))
Ocak 23, 2016 doğum tarihi buna göre gir hadi bakalım. sonra yine doktora gidince değişirse değiştirirsin doktorada yumurtlamayı söyle
ben de 28 ya da 29 nisan da ilişki oldu ondan sonra da 4-5 gün olmadı ilişki 16 nisan da da adet olmuştum ay canım senin adına çok sevindim ben de hamiş miyim acaba
Valla ben cumartesiden beri yapıyorum. Bunu da negatif diye köşeye atmıştım zaten. Nerdeyse mikroskopla görünüyor ikinci çizgi. Yani çıkmazsa olumsuz diye ümitsizliğe kapılmayın.Bende hasta olmadim halaa ama testlerim hep negatifti sizi gorunce yine test yapasim geliyor( (
Aynı benim durumumdasın şu an. Eczaneler kapanmak üzere canım. Al en kötü sabah yaparsın bence.ay kafayı yicem kilitlendim kaldım ne yapsam
ay hamileysem eğer ağlayacam da ağlayacağım öğlen Kuran okumuştum dua etmiştim Rabbim gerçekten verdi mi acaba bana da hayırlısıyla gideyim mi test alayım mı ya bilemedimTeşekkür ederim canım. Benim telefonuma indirdiğim hesaplayıcıdan da bu sonuç çıktı.
Sen zamanında ya da erken yumurtluyorsan gebe olabilirsin.İnşallah güzel sonuç alırsın canımmm benimm.
hadi koşşşşşşayyyyyyyyyyyyyyyyy gideyim mi eczaneye ya
gidiyorum ben hemen kapanmadan alayım şimdi yapsam da olur demiAynı benim durumumdasın şu an. Eczaneler kapanmak üzere canım. Al en kötü sabah yaparsın bence.
eğer pozitif çıkarsa benimkini de hesapla emihadi koşşşşşş
:)) hadi bakalımTeşekkür ederim canım. Benim telefonuma indirdiğim hesaplayıcıdan da bu sonuç çıktı.
tabikide bebeğimmm:))eğer pozitif çıkarsa benimkini de hesapla emi
bebeğimmm yeni, ay yeni umuttur bende iki ay adet olduğumda ağlamıştım 3. ay nasip oldu yani kaç ay geçerse geçsin olacağında oluyorKizlar bu ayda husranregl oldum bugun
Sagol canim haklisin yarin olmazsam bida yapayim test ama benim testlerim sizinki gibi degilValla ben cumartesiden beri yapıyorum. Bunu da negatif diye köşeye atmıştım zaten. Nerdeyse mikroskopla görünüyor ikinci çizgi. Yani çıkmazsa olumsuz diye ümitsizliğe kapılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?