- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Bilmiyorum bu markayı ama inşallah bu da senin olumlu sonuç aldığın test markan olur.Sagol canim haklisin yarin olmazsam bida yapayim test ama benim testlerim sizinki gibi degil
bundan
Bilmiyorum bu markayı ama inşallah bu da senin olumlu sonuç aldığın test markan olur.
Birkaç yerde değerime baktım. Bazı sitelerde 20 üzeri gebelik değildir yazıyor.
Tedirgin oldum durup dururken. Bozmayacağım moralimiii, hayırrrr.
Cumartesi ya da pazartesi tekrarlayacağım tahlili nasipse. Okumayacağım daha da bir şey.Canım hiç takılma o yazilanlara gebelik çok yeni olduğu için değer düşük katlanacak o merak etme
bak çok küçük o yüzden düşük takılmaBirkaç yerde değerime baktım. Bazı sitelerde 20 üzeri gebelik değildir yazıyor.
Tedirgin oldum durup dururken. Bozmayacağım moralimiii, hayırrrr.
Yok canım bakıp da kafamı bulandırmayacağım. Allah'a emanetiz daha büyük koruyup gözeten mi var bizi? Yok. Ona güveniyorum.bak çok küçük o yüzden düşük takılma
benim doktorum ne dedi biliyormusun herşeyi konuştuk dediki siz okumuş insanlarsınız internet yasak size bakmayın gebelikle igili şeyler okumayın sakın beni dinleyin yeter o size saçma şeyler yazanlar olur boşverin yasaklıyorum dedi . bak yani sakın bakma sitelere artık nolurrrrrrr
bak teselli yada ümit falan değil bu doktorum gerçekten kaliteli insanlarsınız sakın internet e bakmayın sadece burda gerçek burda ne görüyoruz ne yaşıyoruz burda herşey dedi . biz beraber yürüyeceğiz dedi . sende sakın okumaaa sakınnnnnnnYok canım bakıp da kafamı bulandırmayacağım. Allah'a emanetiz daha büyük koruyup gözeten mi var bizi? Yok. Ona güveniyorum.
Cumartesi ya da pazartesi tekrarlayacağım tahlili nasipse. Okumayacağım daha da bir şey.
Kizlar bu ayda husranregl oldum bugun
Tebrikler canım hayırlı sağlıklı bi gebelik olur inşKızlar sonuç 16.72
AY ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM ya ben de test yapacağım lavinle aynı gün adet olmuşuz şimdi de biraz karnım ağrıyor gibi test yapmaya korkuyorumKızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
İyiCe sıkışıp öyle yap canım yada sabah ilk idrarla yap,heyecandan ağrıyordur karnın :) bebişin gelmiştir inşallaaahhAY ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM ya ben de test yapacağım lavinle aynı gün adet olmuşuz şimdi de biraz karnım ağrıyor gibi test yapmaya korkuyorum
negatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacakİyiCe sıkışıp öyle yap canım yada sabah ilk idrarla yap,heyecandan ağrıyordur karnın :) bebişin gelmiştir inşallaaahh
Kan testi yaptır canım kesin sonuÇ alırsın,strestende gecikiyor adet.. İnşallah senin gecikmen bebiştendirnegatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacak
ay bilemiyorum canım ya kafam çok karışık üzülmemek için pazartesini mi beklesem bilemedimKan testi yaptır canım kesin sonuÇ alırsın,strestende gecikiyor adet.. İnşallah senin gecikmen bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?