Sen bilirsin canım yaa hayırlı haberler alırsın inşallaahay bilemiyorum canım ya kafam çok karışık üzülmemek için pazartesini mi beklesem bilemedim
bilmiyorum inan canım yaSen bilirsin canım yaa hayırlı haberler alırsın inşallaah
negatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacak
negatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacak
erken olur ama gecikmez canım sen kan tahlilini sağlık ocağında mı yaptırdın o zaman ben yarın adet olmazsam eğer sabah bakarım olmamışsam sağlık ocağına giderimCnm normalde de reglin gecikir mi böyle? Eğer gecikmiyorsa tarın yaptır bebce kan tahlili. Yok arada gecikir diyorsan pazartesiyi bekle
Hımmmmmm ben de çalışmaya ne zaman başlarsak o zaman alırım artık. Ben zaten pcoyum, ilk aylar tutacağını sanmıyorum. Erken başlamaya lüzum yok sanırım.
Canımm üzme kendini,elbet yazacaksın sende hamileyim diye burası uğurlu topik :) sen yarın adet olmazsan yaptır bakalım bi kan testiBen de hamişim diye yazar mıyım acaba
Bizim burda tayyip erdoğan gelmişti. Tam da miting benim bağlı olduğum sağlık ocağının orda. Gidemedim oraya özel hastaneye gittim.erken olur ama gecikmez canım sen kan tahlilini sağlık ocağında mı yaptırdın o zaman ben yarın adet olmazsam eğer sabah bakarım olmamışsam sağlık ocağına giderim
KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
Ayyyy valla Allah da biliyor hiç beklemediğim bir şey oldu. Rabbim büyük.Sayfaya baştan bi bakayım dedimde bu yazıını gördüm. ummadık taş baş yararmış
özelde ne kadar canım test kaç paraBizim burda tayyip erdoğan gelmişti. Tam da miting benim bağlı olduğum sağlık ocağının orda. Gidemedim oraya özel hastaneye gittim.
Maşallah minik kuzuyaaaKızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
17 tl verdim ben cnm.özelde ne kadar canım test kaç para
Ayyyy valla Allah da biliyor hiç beklemediğim bir şey oldu. Rabbim büyük.
hemen çıkıyor mu canım ne kadar bekledin17 tl verdim ben cnm.
hemen çıkıyor mu canım ne kadar bekledin
Canım sen çorlda kime gidiyorsunCanım bulunduğun yere ve gittiğin hastaneye göre fiyat değişiyor burda ben önceki ay 40tlye yaptırdım ama başka bir hastanede arkadaşım 60a yaptırmış en iyisi sağlık ocağına yaptırmak ya da gitmeden önce telefonda sor hastaneye fiyatı
1,5 saat sonra çıktı cnm. Telefondan öğrendim sonucunu.hemen çıkıyor mu canım ne kadar bekledin
Sagol canim.insallah bekleyelim bakalimAaaa cnm yeni gördüm yazdığını. Allah inşallah bekletmeden nasip etsin bebeğini. Eşine ve sana sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?