2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

negatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacak

negatif çıktı yine anlamadım ya yarın kan tahlili mi yaptırsam ya böyle olmayacak

Cnm normalde de reglin gecikir mi böyle? Eğer gecikmiyorsa tarın yaptır bebce kan tahlili. Yok arada gecikir diyorsan pazartesiyi bekle

Cnm normalde de reglin gecikir mi böyle? Eğer gecikmiyorsa tarın yaptır bebce kan tahlili. Yok arada gecikir diyorsan pazartesiyi bekle
erken olur ama gecikmez canım sen kan tahlilini sağlık ocağında mı yaptırdın o zaman ben yarın adet olmazsam eğer sabah bakarım olmamışsam sağlık ocağına giderim

Hımmmmmm ben de çalışmaya ne zaman başlarsak o zaman alırım artık. Ben zaten pcoyum, ilk aylar tutacağını sanmıyorum. Erken başlamaya lüzum yok sanırım.

Sayfaya baştan bi bakayım dedimde bu yazıını gördüm. ummadık taş baş yararmış

erken olur ama gecikmez canım sen kan tahlilini sağlık ocağında mı yaptırdın o zaman ben yarın adet olmazsam eğer sabah bakarım olmamışsam sağlık ocağına giderim
Bizim burda tayyip erdoğan gelmişti. Tam da miting benim bağlı olduğum sağlık ocağının orda. Gidemedim oraya özel hastaneye gittim.

Canım istersen bekle kanda negatif görmek adet olmaktan daha çok moral bozuyor ama tabi yine sen bilirsin

hemen çıkıyor mu canım ne kadar bekledin

Canım bulunduğun yere ve gittiğin hastaneye göre fiyat değişiyor burda ben önceki ay 40tlye yaptırdım ama başka bir hastanede arkadaşım 60a yaptırmış en iyisi sağlık ocağına yaptırmak ya da gitmeden önce telefonda sor hastaneye fiyatı

Canım sen çorlda kime gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…