- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Elbette çok normal.. Yumurtlama günlerini hesaplayıp ona uygun günlerde ilişki olursa ihtimal artar ama yinede tutmayabilir. Bu ay hayırlısıyls hamile kalırsın inşallahKızlar biz de ilk kez bu ay bebiş çalışmaları yaptık, ben hemen tutacak sanıyordum, dün adet olunca yıkıldım, bu normal mi?
Yee teyzesi yeeee ama daha çok minik az büyüsünde öyle ye :))Ayy maşallah yesin onu teyzesi :)))
Canım sen çorlda kime gidiyorsun
Yee teyzesi yeeee ama daha çok minik az büyüsünde öyle ye :))
P PembePaltolu senin kuzunada maşallaah canımmm,sağlıkla gelsinler inşallaaahh
Sağlıkla büyüsün tüm minnoşlaaar,sonra yeriz bol bolhele bi büyüsün de minnoşş
Teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere nasip etsinP PembePaltolu tebrik ederim canımmm :))))
Maşallah ona. Sağlıkla büyüsünn.Günaydın canlaaar :)) bebişim 6 haftalık olmuşş öyle diyor takvimmm
Evet ben de duydum baya adını.alanında iyi bir uzman bildiğim kadarıyla. Riskli gebeliği olan arkadaşım da ona gidiyordu.
reyapta levent beye gitmiştim teşhis konulduğunda sonrasında özlem hanıma gittim ama esas olarak cerrahpaşada doktorum ama hamilelik durumum olursa vatan hastanesinde orhan ateşer var ona gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım ona gidiyor çok memnun bir de toygun başaran var o da reyapa geçti şimdi onu da çok iyi anlatıyorlar sen çorluya mı gelmeyi düşünüyorsun dr için
Canımmm günaydınn :) Bebişin fotografıda oldu artık teyzesi :)) darısı sana artık,senden bekliyoruz güzrl haberleriiGünaydınlarr :) Dünden beri yazılanları şöyle bi okudum ne güzel haberler var maaşallah :) P PembePaltolu hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydınYsmdfn canım benim gördüm bebeğinin fotoğrafını maaşallah yerim ben o minişi :)
aaa ben de çorludayım mesajınızı görünce dikkatimi çeti
mantar vs gibi sorunlarım için reyap özlem hanıma gitmiştim memnundum çok tatlı bir kadın
ama gebelik olanlarken yine ona mı gitsem başka bir doktor mu edinsem bilemedim
Canim cok sevindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.keyfini cikarKızlar sonuç 16.72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?