2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım pregnancy programı da çok güzel ona da bi bak istersen :) bebeklerin haftalara göre fotoğrafları oluyor

KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı

:) kaç mm bu minişşş

amma çok kişi varmış hemşeri biz henüz çalışmalara başlamıyoruz ama öncesinde bir doktor seçip tüm aşamaları onla geçirmek istiyorum, özlem hanım bana da güven vermişti de dediğin gibi reyap konusu doğru parasever bir hastane.. vatanının yeni yeri de uzak gibi, reyap bize yakındı işte
neyse o aşamalara gelene kadar burdan sizden bilgi alayım doktor konusunda
ayrıca gerçekten hep orhan beyin adını duyuyorum ben de

Canımmm günaydınn :) Bebişin fotografıda oldu artık teyzesi :)) darısı sana artık,senden bekliyoruz güzrl haberlerii
Teyzesi sever onu :) Ayy canımm inşallah :) Pazar günü bitiyo Yasmin. İnşallah sonrasında normal regl olurum da o da bitince başlarız artık :)

canım pregnancy programı da çok güzel ona da bi bak istersen :) bebeklerin haftalara göre fotoğrafları oluyor

:) kaç mm bu minişşş
0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.

Eklentiler

• image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 69
KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
ayy maşaAllah:))
kız kasık karın ağrısı benim 6. haftam biterken az kesildi öncesinde yırtılıyor gibi ağrıyordu sen düşün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…