- 14 Mart 2013
- 8.078
- 4.072
- 448
:)) hadi bakalım
bende hamilelik rehberi ve benim hamilelik hesaplayıcım diye iki program kullanıyorum:))
senin adet tarihin olarak 18 nisan girmen lazım . benimkide mesela 16 marttı ama doktorum büyüklüğe göre ve yumurtlamaya göre düzletti 27 mart dedi mesela:))
seninde aşağı yukarı şimdilik doktora gidinceye kadar 18 nisan sAT
KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
Ooo ne güzel Tekirdağ'da 4 kişi olduk topikte :))) özlem hanım bilgili bir doktor beni de hastalık sürecinde güzel ve doğru bilgilendirdi ama hastane olarak reyap para için her şeyi yapma potansiyeline sahip olduğu için hamilelik sürecinde uygun olur mu bilemiyorum ben öyle bir durumda sanırım tercihimi vatanda orhan beyden yana kullanırım gibi geliyor
Teyzesi sever onu :) Ayy canımm inşallah :) Pazar günü bitiyo Yasmin. İnşallah sonrasında normal regl olurum da o da bitince başlarız artık :)Canımmm günaydınn :) Bebişin fotografıda oldu artık teyzesi :)) darısı sana artık,senden bekliyoruz güzrl haberlerii
Sorma canım ya bizim de gebeler kervanına katılmamız lazım hemen :) Yoksa atacaklar bizi burdanvaktimiz daralıyor senle ben kaldık minnoşumherkeş gebe
lavincim tebrik ederim maşallahhTeşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin
ben de varım sizlerle birlikte hamiş olmayı bekleyenvaktimiz daralıyor senle ben kaldık minnoşumherkeş gebe
Bittikten sonra 2-3 gün içinde olursun regl.. Sonrada bebiş olur inşsllaaah :) sen varsın sırada sonradaTeyzesi sever onu :) Ayy canımm inşallah :) Pazar günü bitiyo Yasmin. İnşallah sonrasında normal regl olurum da o da bitince başlarız artık :)
0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.canım pregnancy programı da çok güzel ona da bi bak istersen :) bebeklerin haftalara göre fotoğrafları oluyor
:) kaç mm bu minişşş
Hosgeldin inşallah hep beraber :) bu ay adet gordunmuben de varım sizlerle birlikte hamiş olmayı bekleyen
tamam bi bakayım :))canım pregnancy programı da çok güzel ona da bi bak istersen :) bebeklerin haftalara göre fotoğrafları oluyor
:) kaç mm bu minişşş
ayy maşaAllah:))KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı
maşaAllah:))Günaydın canlaaar :)) bebişim 6 haftalık olmuşş öyle diyor takvimmm
altta sağda yazı kaç yazıyor canım0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.
seninkinde daha kese boyutu falan görünüyordur ultrason ilk dmönemde öyle oluyor. bir yada iki hafta sonra bebeiş boyutunu görürsün:)0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.
7.7 cm yazıyor bide onu kese boyu olarak yorumladım :)) bide 0,95 cm var o ne :))seninkinde daha kese boyutu falan görünüyordur ultrason ilk dmönemde öyle oluyor. bir yada iki hafta sonra bebeiş boyutunu görürsün:)
Altta 0,95 cm yazıyor. Üsttede 7.7 cm yazıyor.altta sağda yazı kaç yazıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?