2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

7.7 cm yazıyor bide onu kese boyu olarak yorumladım :)) bide 0,95 cm var o ne :))
yeşimimmmmmmmmm şuan bebek boyutu baştan aşağı ölçülen alınamıyor yolk sac ve kese büyüklüğüdür . çünkü benim bile bak bir sitede yazan buydu ben gittim harbiden doğruymuş
Yedi haftalık gebelikte bebeğin boyu 7-8 mm civarındadır yani yaklaşık olarak bir pirinç tanesi kadardır. benimkide 7.3 mm çıktı bebeğim:)

Kızlar bu kadar erjen mide bulanmaz demi? Psikolojik değil mi?
Tükürükte bir artış var sanki.
olur lur benim tükürükte artış vardı bende önce öğrendim ya kasık ağrım yırtılıyor gibiydi . sonra bu hafta başladı benim tiksinmem ve mide bulantım . ama herkeste fark edebilir

Hmm ozaman üstte yazanlar ne oluyor :) yolk denen şeyi gördüm dedi doktor ben o 0,95i o diye düşünmüştüm :))
nlar şuan kese yolk sac ve rahim kalınlığıdır bebeği görünce bebek baştan aşağı ölçülüyor canım :) du bende foto atayım benimki 7 haftalıkken fotosu :)

Kızlar bu kadar erjen mide bulanmaz demi? Psikolojik değil mi?
Tükürükte bir artış var sanki.
Canım üŞütmüş olabilirsin ama gebeliktende olabilir,kiminin çok erken başlıyor bulantısı. esoes1919 canım dün bulantı sormuştun,benim bulantı vs henüz başlamadı. Sadece koku hassasiyetim çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…