- 14 Mart 2013
- 8.078
- 4.072
- 448
Sorma canım ya bizim de gebeler kervanına katılmamız lazım hemen :) Yoksa atacaklar bizi burdan
Benimde dün çok ağrıdı,bişey mi oluyor diye korkudan gittim. Hiçbişey yokmuş ağrı olur normal dediayy maşaAllah:))
kız kasık karın ağrısı benim 6. haftam biterken az kesildi öncesinde yırtılıyor gibi ağrıyordu sen düşün:))
ben de varım sizlerle birlikte hamiş olmayı bekleyen
sağ alttaki ölçüm sonucu ama 0.95 mi yazıyor tam çıkmamış canım 95 mm o zaman kesesi :)0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.
0,95 cm galiba :)) fotografta görünmüyor mu sen daha bilgilisin bu konuda.
ayy maşaAllah:))
kız kasık karın ağrısı benim 6. haftam biterken az kesildi öncesinde yırtılıyor gibi ağrıyordu sen düşün:))
Kızlar bu kadar erjen mide bulanmaz demi? Psikolojik değil mi?
Tükürükte bir artış var sanki.
Demi bence de. Üşüttüm galiba ben. Eve gidince sıcak şeyler içeyim.yok canım bu beta hcg değeriyle bulantı olması mümkün değil, binli değerler olması lazım o da 6. haftaya denk geliyor
yeşimimmmmmmmmm şuan bebek boyutu baştan aşağı ölçülen alınamıyor yolk sac ve kese büyüklüğüdür . çünkü benim bile bak bir sitede yazan buydu ben gittim harbiden doğruymuş7.7 cm yazıyor bide onu kese boyu olarak yorumladım :)) bide 0,95 cm var o ne :))
77 mm muhtemelen rahim kalınlığındır canım7.7 cm yazıyor bide onu kese boyu olarak yorumladım :)) bide 0,95 cm var o ne :))
neyse bebeğini görmüşsün iyi olmuş :)Benimde dün çok ağrıdı,bişey mi oluyor diye korkudan gittim. Hiçbişey yokmuş ağrı olur normal dedi
Demi bence de. Üşüttüm galiba ben. Eve gidince sıcak şeyler içeyim.
Hmm ozaman üstte yazanlar ne oluyor :) yolk denen şeyi gördüm dedi doktor ben o 0,95i o diye düşünmüştüm :))sağ alttaki ölçüm sonucu ama 0.95 mi yazıyor tam çıkmamış canım 95 mm o zaman kesesi :)
evet canım yok artık 8. haftaya girmek üzereyim rahatım o konuda ağrım yok şükür:)rahimdeki bağlar genişliyor ondan bebekim yine de anormal bi ağrı farkedersen doktora başvur hemen
olur lur benim tükürükte artış vardı bende önce öğrendim ya kasık ağrım yırtılıyor gibiydi . sonra bu hafta başladı benim tiksinmem ve mide bulantım . ama herkeste fark edebilirKızlar bu kadar erjen mide bulanmaz demi? Psikolojik değil mi?
Hmm ozaman üstte yazanlar ne oluyor :) yolk denen şeyi gördüm dedi doktor ben o 0,95i o diye düşünmüştüm :))
nlar şuan kese yolk sac ve rahim kalınlığıdır bebeği görünce bebek baştan aşağı ölçülüyor canım :) du bende foto atayım benimki 7 haftalıkken fotosu :)Hmm ozaman üstte yazanlar ne oluyor :) yolk denen şeyi gördüm dedi doktor ben o 0,95i o diye düşünmüştüm :))
Canım üŞütmüş olabilirsin ama gebeliktende olabilir,kiminin çok erken başlıyor bulantısı.Kızlar bu kadar erjen mide bulanmaz demi? Psikolojik değil mi?
Kızlar sonuç 16.72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?