2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ay bende akşamları dayanamıyorum dün ağladım midem sanki kusacakmışım gibi oluyor

hayırlı cumalar
Miraç Kandilimiz kutlu ve mübarek olsun hanımlar

Hamişlerim bu gece özellikle sizin dualarınıza talibim sağlıklı ve hayırlı bir evlad için
benim kırmızılar var malesef

Tekirdağ merkezde pek iyi dr yok mamesef bende Reyyapa gelmek istiyorum canım

KızlAar bebişin ilk fotografı :) karnım ağrıyor diye gittim biraz önce,herşey normalmiş arada olurmuş böyle ağrı

ooyy maşallah miniğe sağlıkla gelsin kuzu mevsim ve hormanel değişikliklerdendir canım

bende haziran gibi planlıyordum ikinci çocuk ama yumurtalıklarımla ilgili sorun çıktı 5 ay yapma dedi doktor çok üzgünüm

Aynen ben de reyap yakın diye oraya gidiyorum çoğunlukla ama uzak da olsa vatan daha iyi arkadaşım hamile orhan beye gidiyor ve çok memnun toygun beyden de herkes çok memnun ama reyapta olması biraz kafa karıştırıcı bir de özlem hanım sezaryen doğuma yöneliyor diye duydum ama bilemiyorum ben de yeniyim çorluda geçen yıl geldim

ooyy maşallah miniğe sağlıkla gelsin kuzu mevsim ve hormanel değişikliklerdendir canım
Doktorda öyle dedi rahim büyümeye çalışıyor bunları hissetmen normal dedi.ama ilk defa ağrıyınca korktum bnde doktorda iyiki geldin dedi çümlü dış gebelik vs olabiliyormuş çok önemli dedi. Baktık içimiz rahatladı en azından

Kızlar biz de ilk kez bu ay bebiş çalışmaları yaptık, ben hemen tutacak sanıyordum, dün adet olunca yıkıldım, bu normal mi?

arkadaşım benim annem hemen gebe kalan bir bayandı bende ona çektiysem hemen gebe kalacam sanırdım oğlumda 14 ay bekledim şimdi 3 yıla yaklaştı bebişim yok rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin

41 kere maşallah listedeki hamişler artsın her daim inşallah

orhan beyin çalıştığı hastane çorluda nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…