Heyecanla sizi bekliyorum canımm,hayırlısıyla gelsin bebişleriniz :)İnşallah canım ya :) Geliyoruz peşinizden @Ulytau ile :)
İlk ay yasmine güvenme demedimmi ben sana :)) inşallah bidahaki ay olsun canım,ilaç kullandın sonuçta bu ayBen de bu ayki adetten sonra :) Bu ay kaçamaklar oldu ama Yasmin kullanıyorum ya olmamıştır :)
kese boyutudur onu sormadım ama zaten önemli değilki doktorum ilk gittiğim için bak bebeğin boyutu dedi bak yolk sac dedi baak kalbi dedi:) oynuyordu sonra du bak dedi ses yksek sesle dışarıya verdi nasıl güzeldi 2. sn ağladım karnım oynadı gitii:)Maşallaaah onaaaa :)) bezelye parmaklar çıkacak yakında :))) seninde en üstte 8.3 cm yazıyor ya o ne ? Benim o 7.7 cm onu öerak ettim
Bu hangi prograam :)Program da doğru oluyo tam girdim baaakkk 8. Hafta ayyyy
kan verdim sağlık ocağından geldim bugün de adet olmayınca gittim ama pazartesine öğrenirsin dediler bir internet adresi var değil mi laboratuar sonuçlarını öğrenmenininşallah yazacaksın arkadaşım
Doktorda öyle dedi rahim büyümeye çalışıyor bunları hissetmen normal dedi.ama ilk defa ağrıyınca korktum bnde doktorda iyiki geldin dedi çümlü dış gebelik vs olabiliyormuş çok önemli dedi. Baktık içimiz rahatladı en azından
Bende 23 mayısta gittiğimde görürüm inşallah. 6+2 de gidicem görünür heralde. Sen gittiğinde kaçtaydın ?kese boyutudur onu sormadım ama zaten önemli değilki doktorum ilk gittiğim için bak bebeğin boyutu dedi bak yolk sac dedi baak kalbi dedi:) oynuyordu sonra du bak dedi ses yksek sesle dışarıya verdi nasıl güzeldi 2. sn ağladım karnım oynadı gitii:)
Tekirdağ merkezde pek iyi dr yok mamesef bende Reyyapa gelmek istiyorum canım
heyecanlı hamiş bak üstte yazıyor hamilelik rehberi. diğeride benim hamilelik hesaplayıcım:)Bu hangi prograam :)
Hayırlı haberler alır inşaallaahevet o açıdan iyi yapmışsınız bizim gelinde yarın gidecek bakalım ne diyecek dr
bende haziran gibi planlıyordum ikinci çocuk ama yumurtalıklarımla ilgili sorun çıktı 5 ay yapma dedi doktor çok üzgünüm
Canım hiç belli olmaz. Umudunu yitirme. İnternetten bakabilirsin sonuçlarına ama aile hekiminden takip numaranı alman gerekiyordu.Adet olmadım ama umut edemiyorum
bende ilk gittiğimde 6+4 deydim ama yumurtlamaya göre öyle oldum senin yumurtlamaya göremi kese boyutuna bakınca doğrumu biliyor sat ı :) benim sat a göre ohooo ama işte artık ilk muayeneden sonra kese boyutu bebek boyutu ona göre haftalığın belli oluyorBende 23 mayısta gittiğimde görürüm inşallah. 6+2 de gidicem görünür heralde. Sen gittiğinde kaçtaydın ?
bugün içinde niye vermiyorlar kiii. hayırlı haberlerini bekliyoruzkan verdim sağlık ocağından geldim bugün de adet olmayınca gittim ama pazartesine öğrenirsin dediler bir internet adresi var değil mi laboratuar sonuçlarını öğrenmenin
orhan beyin çalıştığı hastane çorluda nerde
Corluya geleceksen vatan hastanesini tavsiye ederim canım reyap paragoz bir hastane olmadık şeyden seni korkutup bir sürü tahlil vs yapıyorlar para almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?