2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Program da doğru oluyo tam girdim baaakkk 8. Hafta ayyyy

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-15-10-27-59.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 38
Maşallaaah onaaaa :)) bezelye parmaklar çıkacak yakında :))) seninde en üstte 8.3 cm yazıyor ya o ne ? Benim o 7.7 cm onu öerak ettim
kese boyutudur onu sormadım ama zaten önemli değilki doktorum ilk gittiğim için bak bebeğin boyutu dedi bak yolk sac dedi baak kalbi dedi:) oynuyordu sonra du bak dedi ses yksek sesle dışarıya verdi nasıl güzeldi 2. sn ağladım karnım oynadı gitii:)

evet o açıdan iyi yapmışsınız bizim gelinde yarın gidecek bakalım ne diyecek dr

Bende 23 mayısta gittiğimde görürüm inşallah. 6+2 de gidicem görünür heralde. Sen gittiğinde kaçtaydın ?

Buda diğer program

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-15-10-31-53.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 55
bende haziran gibi planlıyordum ikinci çocuk ama yumurtalıklarımla ilgili sorun çıktı 5 ay yapma dedi doktor çok üzgünüm

hoşgeldiniz bende ikinci bebek isteyenlerdenim arkadaşım sağlık olsun tedavini ol bunda da vardım hayır emin ol

Bende 23 mayısta gittiğimde görürüm inşallah. 6+2 de gidicem görünür heralde. Sen gittiğinde kaçtaydın ?
bende ilk gittiğimde 6+4 deydim ama yumurtlamaya göre öyle oldum senin yumurtlamaya göremi kese boyutuna bakınca doğrumu biliyor sat ı :) benim sat a göre ohooo ama işte artık ilk muayeneden sonra kese boyutu bebek boyutu ona göre haftalığın belli oluyor

kan verdim sağlık ocağından geldim bugün de adet olmayınca gittim ama pazartesine öğrenirsin dediler bir internet adresi var değil mi laboratuar sonuçlarını öğrenmenin
bugün içinde niye vermiyorlar kiii. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Corluya geleceksen vatan hastanesini tavsiye ederim canım reyap paragoz bir hastane olmadık şeyden seni korkutup bir sürü tahlil vs yapıyorlar para almak için

anladım canım vatanı araştıracağım ilk kez duydum ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…