2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bugün içinde niye vermiyorlar kiii. hayırlı haberlerini bekliyoruz
gerçekten ya pazartesini bekleyeceksin normalde ertesi gün söylüyoruz dedi bana ya internet adresi dedi ankara laboratuvar sonuçları dedi ama araştırayım bendeki numarayla sonuçlara akşama kadar bakarım

olur lur benim tükürükte artış vardı bende önce öğrendim ya kasık ağrım yırtılıyor gibiydi . sonra bu hafta başladı benim tiksinmem ve mide bulantım . ama herkeste fark edebilir

Aslında bulantı değil de ağzımda garip bir tat var gibi. Garip.
yaşasınnn çok mutlu oldum rabbim değerlerini kat ve kat arttırsın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

Teşekkür ederim cnö. Hala şaşkınım.

Yumurtlamaya göre değil canım sat'a göre hesaplıyorum. Keseden belli olur heralde haftası.. Doktor sana yumurtlama gününü mü sordu :))

Canım istanbul çıkışında Hyundai var ya yol üstünde onun arkasında yeni açıldı hastane daha doğrusu yeni binaya geçti vatan Hastanesi

opel serviste mağzasıda orda idi dimi arabayı getirmiştik bakıma
tamam eşimle konuşayım bir ben

Aslında bulantı değil de ağzımda garip bir tat var gibi. Garip.

Teşekkür ederim cnö. Hala şaşkınım.
evet aynen öyle:) doktorum açık sadece iki bardak ama açık içebilirsin çay diyrodu canım çay istemiyor tadı kötü geliyor suyun bile tadı gariip :)

Yumurtlamaya göre değil canım sat'a göre hesaplıyorum. Keseden belli olur heralde haftası.. Doktor sana yumurtlama gününü mü sordu :))
ben herşeyi anlattım test kullandığımı zaten bunlar önemli değil bakalım bi boyuta dedi baktı doğru yumurtlama tarihin doğru dedi sat ı ona göre değiştirdi :) 16 mart olan sat 27 mart a çeki,ldi yumurtlamadan ve bebek boyutundan dolayı:)
seninde bebek boyutu belli oldukça haftanı otomatik gösteriyor zaten ultrason fotsu

Hadi hayırlısı. Daha erken çıkma olasılığı var mı?
Bir adres söylediler onu netten bulursam labaratuvar sonuçları o adresten öğreniyormuş ama bugüne sonucu verirler mi işte nete onu bilemeyeceğim

muhtemelen görünür canım kese boyutun iyi. benim 5+6 da 6.2 mm idi bi hafta sonra görünmüştü kalp atışı
7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.
GS 0.95 cm yazıyor.

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 73
Corluya geleceksen vatan hastanesini tavsiye ederim canım reyap paragoz bir hastane olmadık şeyden seni korkutup bir sürü tahlil vs yapıyorlar para almak için

optimed yada medianka hakkında bilgin var mı?
biz taşınıcaz da oralar da pek yakın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…