gerçekten ya pazartesini bekleyeceksin normalde ertesi gün söylüyoruz dedi bana ya internet adresi dedi ankara laboratuvar sonuçları dedi ama araştırayım bendeki numarayla sonuçlara akşama kadar bakarımbugün içinde niye vermiyorlar kiii. hayırlı haberlerini bekliyoruz
olur lur benim tükürükte artış vardı bende önce öğrendim ya kasık ağrım yırtılıyor gibiydi . sonra bu hafta başladı benim tiksinmem ve mide bulantım . ama herkeste fark edebilir
yaşasınnn çok mutlu oldum rabbim değerlerini kat ve kat arttırsın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Yumurtlamaya göre değil canım sat'a göre hesaplıyorum. Keseden belli olur heralde haftası.. Doktor sana yumurtlama gününü mü sordu :))bende ilk gittiğimde 6+4 deydim ama yumurtlamaya göre öyle oldum senin yumurtlamaya göremi kese boyutuna bakınca doğrumu biliyor sat ı :) benim sat a göre ohooo ama işte artık ilk muayeneden sonra kese boyutu bebek boyutu ona göre haftalığın belli oluyor
Canım istanbul çıkışında Hyundai var ya yol üstünde onun arkasında yeni açıldı hastane daha doğrusu yeni binaya geçti vatan Hastanesi
O ağzındaki garip tat galiba hep olacak,en başından beri bendede var o malesefAslında bulantı değil de ağzımda garip bir tat var gibi. Garip.
Teşekkür ederim cnö. Hala şaşkınım.
evet aynen öyle:) doktorum açık sadece iki bardak ama açık içebilirsin çay diyrodu canım çay istemiyor tadı kötü geliyor suyun bile tadı gariip :)Aslında bulantı değil de ağzımda garip bir tat var gibi. Garip.
saol canım bende öyle düşünüyorum bundada vardır bir hayırhoşgeldiniz bende ikinci bebek isteyenlerdenim arkadaşım sağlık olsun tedavini ol bunda da vardım hayır emin ol
opel serviste mağzasıda orda idi dimi arabayı getirmiştik bakıma
tamam eşimle konuşayım bir ben
ben herşeyi anlattım test kullandığımı zaten bunlar önemli değil bakalım bi boyuta dedi baktı doğru yumurtlama tarihin doğru dedi sat ı ona göre değiştirdi :) 16 mart olan sat 27 mart a çeki,ldi yumurtlamadan ve bebek boyutundan dolayı:)Yumurtlamaya göre değil canım sat'a göre hesaplıyorum. Keseden belli olur heralde haftası.. Doktor sana yumurtlama gününü mü sordu :))
Hadi hayırlısı. Daha erken çıkma olasılığı var mı?kan verdim sağlık ocağından geldim bugün de adet olmayınca gittim ama pazartesine öğrenirsin dediler bir internet adresi var değil mi laboratuar sonuçlarını öğrenmenin
Anladımmm canımm :)) şimdi 5+1 görünüyorum.. 23 mayısta randevum var,yani 6+2 de. Kalp atışı olurmu ozaman
Aslında bulantı değil de ağzımda garip bir tat var gibi. Garip.
Ben de bu ayki adetten sonra :) Bu ay kaçamaklar oldu ama Yasmin kullanıyorum ya olmamıştır :)
Bir adres söylediler onu netten bulursam labaratuvar sonuçları o adresten öğreniyormuş ama bugüne sonucu verirler mi işte nete onu bilemeyeceğimHadi hayırlısı. Daha erken çıkma olasılığı var mı?
neden canım yaaaa bakmadılarmı özel hastaneye yada normal hastanenin aciline git hemen çıkar sonucunlavin ben hala adet olmadım sağlık ocağına gittim ama onlar da pazartesine attı
Ben çayı çok severim ama dün 3 bardaktan fazla içemedim akşam.evet aynen öyle:) doktorum açık sadece iki bardak ama açık içebilirsin çay diyrodu canım çay istemiyor tadı kötü geliyor suyun bile tadı gariip :)
evettt işte böyle oluyor HADİ bakalım geliyorsun peşimizden:)maşaAllah:)Ben çayı çok severim ama dün 3 bardaktan fazla içemedim akşam.
Ki günde 8-10 bardak içerim.
7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.muhtemelen görünür canım kese boyutun iyi. benim 5+6 da 6.2 mm idi bi hafta sonra görünmüştü kalp atışı
Corluya geleceksen vatan hastanesini tavsiye ederim canım reyap paragoz bir hastane olmadık şeyden seni korkutup bir sürü tahlil vs yapıyorlar para almak için
Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin. Ben daha önce başka tahlil yaptırmıştım 2-3 saat sonra çıkmıştı. Sizinki çok yoğun sanırım.lavin ben hala adet olmadım sağlık ocağına gittim ama onlar da pazartesine attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?