- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
inşallah çıkarr cnm yaa.Bir adres söylediler onu netten bulursam labaratuvar sonuçları o adresten öğreniyormuş ama bugüne sonucu verirler mi işte nete onu bilemeyeceğim
bebeğimmm gs := gebelik kesesi çappı demek7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.
GS 0.95 cm yazıyor.
yani sadece alttakiler seni ilgilendiriyor 5 hafta sıfır günlük tam ve gs yani gebelik kesesi de çapı 0,95cm. haftaya yada diğer hafta gidince orada bebek boyutu yazıcak inşallah:)7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.
GS 0.95 cm yazıyor.
Aminn canım. Bugün hem kandil hem cuma. Birbirimize dua edelim de inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun :)Heyecanla sizi bekliyorum canımm,hayırlısıyla gelsin bebişleriniz :)
Dedin de işte ımmm şeyyyİlk ay yasmine güvenme demedimmi ben sana :)) inşallah bidahaki ay olsun canım,ilaç kullandın sonuçta bu ay
Dün test yaptım meraktan da yoktu canım :)olmamıştır muhtemelen canım ama belli de olmaz tabii
Dua et canıminşallah çıkarr cnm yaa.
Ozaman tamam :)) bu ay olur inşallaaah :))Dedin de işte ımmm şeyyyOlmamış ama bence dün merak ettim test yaptım yok bi şey :)
İnşallah canım :)Ozaman tamam :)) bu ay olur inşallaaah :))
Günde 3 bardaktan fazla içme artık canım onuda açık iç :))Ben çayı çok severim ama dün 3 bardaktan fazla içemedim akşam.
Ki günde 8-10 bardak içerim.
hayır 28 mayısta göreceğim daha sonra hamile kalmayı planlıyorum :)Hosgeldin inşallah hep beraber :) bu ay adet gordunmu
İşte bu benim için zor olacak sanırım. Gerçi canım istemiyorum çok fazla.Günde 3 bardaktan fazla içme artık canım onuda açık iç :))
bende ovulasyon günüme göre hareket edeceğim inşallah, şu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorumslm kizlar bende siradayim :) bugun ovulasyon gunum heycan yaptim inslh bu ay hayallerimiz gercek olurr
sen de en kısa zamanda umarım canım benim :)
hayır 28 mayısta göreceğim daha sonra hamile kalmayı planlıyorum :)
keşke evdeki hesap çarşıya uysa ya :) inşallah istediğin gibi olur hemenceccik :)
tabi tabi ,mutlaka öyle, ben ikinci denemede buay kendimi hazırladım olmazsa üzülmüycem diye, beklicem :)evet ilk ay tutmayabilir, ben hazırlıklarımı tastamam yapayım dagerisi kısmet herşey Cenaballahtan bekleriz gerekirse
bende ovulasyon günüme göre hareket edeceğim inşallah, şu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum
tabi tabi ,mutlaka öyle, ben ikinci denemede buay kendimi hazırladım olmazsa üzülmüycem diye, beklicem :)
tavsiye ederim gercekten cift cizgiyi gorunce insan mutlu oluyo ovulasyon testi de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?