Bende varım gebe olmayan sorun yok yalnız değilsinizvaktimiz daralıyor senle ben kaldık minnoşumherkeş gebe
bu benimikinci kullanisim gecen ay sanirim kit hataliydi control cizgisi bile cok silik cikiyodu o yuzden bu ay tekarar basladim ikinci yapisimda cift cizgiyi yakaladim bugun 10. gunum .evet canım bende deneyeceğim çok memnun olanlar var, denemekte fayda var, hüsran bile olsa sonu, bir dene demişler değil mi
Bende varım gebe olmayan sorun yok yalnız değilsiniz
evet İnanmak gerek en başta :)Hayırlısı olsun canım benim hakkımızda:) benim de, ilk ay da gelmeyebilir belki 1 yıla kadar da gelmeyebilir..evet üzülmemek ve inanarak denemek gerek bence
bu benimikinci kullanisim gecen ay sanirim kit hataliydi control cizgisi bile cok silik cikiyodu o yuzden bu ay tekarar basladim ikinci yapisimda cift cizgiyi yakaladim bugun 10. gunum .
bu benimikinci kullanisim gecen ay sanirim kit hataliydi control cizgisi bile cok silik cikiyodu o yuzden bu ay tekarar basladim ikinci yapisimda cift cizgiyi yakaladim bugun 10. gunum .
En kısa sürede olur inşallah canım
Çay kahve sigara hepsini bıraktum :)) bikaç günde bir sade türk kahvesi içiyorum arkadaşım olursa. Günde 1-2 bardakta çay. Canın istemiyor zaten zorlanmazsın merak etmeİşte bu benim için zor olacak sanırım. Gerçi canım istemiyorum çok fazla.
Çay kahve sigara hepsini bıraktum :)) bikaç günde bir sade türk kahvesi içiyorum arkadaşım olursa. Günde 1-2 bardakta çay. Canın istemiyor zaten zorlanmazsın merak etme
Ben günde 2-3 kere türk kahvesi sayısını bilmediğim kadar çay içiyordum. Yaklaşık 1 pakette sigara.. Bebiş sağlıklı olsun diye vazgeçtik işte hepsinden,sende alışırsın çaysızlığa.. Yazda geliyor zaten sıcakta pek sevmem ben çay.. Bol bol süt ayran taze sıkılmış meyve suları öneriyorum bize :))Maşallah sana
Çay çok seviyorum. Açık da içmiyorum pek. Kahveyi gebelik hazırlığı sürecinde 1-2 kere içtim zararlı diye. Yokluğuna alıştım yoksa onu da içerdim nerdeyse her gün.
Çay da artık açık içerim. Napalım
Bugün bi gebelik testi alacağım yarın sabah yapayım bakayım koyulaşma olacak mı? Pazartesi de tekrar kan vereceğim.
Bikaç gün bekle test için net koyuluğu görmek için. Benim ilk testi yPtığım gün değerim 65 miş. Yinede açık pembeydi çizgi. Seninki varla yok arası görünüyor en az 2 gün bekle ozaman farkı daha net görürsünMaşallah sana
Çay çok seviyorum. Açık da içmiyorum pek. Kahveyi gebelik hazırlığı sürecinde 1-2 kere içtim zararlı diye. Yokluğuna alıştım yoksa onu da içerdim nerdeyse her gün.
Çay da artık açık içerim. Napalım
Bugün bi gebelik testi alacağım yarın sabah yapayım bakayım koyulaşma olacak mı? Pazartesi de tekrar kan vereceğim.
Bikaç gün bekle test için net koyuluğu görmek için. Benim ilk testi yPtığım gün değerim 65 miş. Yinede açık pembeydi çizgi. Seninki varla yok arası görünüyor en az 2 gün bekle ozaman farkı daha net görürsün
vaktimiz daralıyor senle ben kaldık minnoşumherkeş gebe
Kan tEstini pazartesi yaptır bence canım. Arada sen idrar testi yap koyulaşmayı görürsün :))Yarın yaparsam 2 gün girmiş oluyor araya. O zaman pazartesi direk kan vereyim ben test yapana kadar. Ya da pazartesi idrar testi yapayım sonra kan.
7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.
GS 0.95 cm yazıyor.
Dün test yaptım meraktan da yoktu canım :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım aminnnnElbette çok normal.. Yumurtlama günlerini hesaplayıp ona uygun günlerde ilişki olursa ihtimal artar ama yinede tutmayabilir. Bu ay hayırlısıyls hamile kalırsın inşallah
esoes misal ben hamile olsa ben de 4 haftalık mı olur hayal kurması ne güzelbebeğimmm gs := gebelik kesesi çappı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?