2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

herşeyi denedim olmuyor.en sonunda benim için zor olsada sigarayı bırakıcam artık.hamile kalınca bırakırım diyordum ama şimdiden bırakıcam.çünki sigara yumurtanın kalitesini bozuyor.kalitesiz yumurta da biliyorsunuz ki döllenemiyor

evet canım bende deneyeceğim çok memnun olanlar var, denemekte fayda var, hüsran bile olsa sonu, bir dene demişler değil mi
bu benimikinci kullanisim gecen ay sanirim kit hataliydi control cizgisi bile cok silik cikiyodu o yuzden bu ay tekarar basladim ikinci yapisimda cift cizgiyi yakaladim bugun 10. gunum .

Hayırlısı olsun canım benim hakkımızda:) benim de, ilk ay da gelmeyebilir belki 1 yıla kadar da gelmeyebilir..evet üzülmemek ve inanarak denemek gerek bence
evet İnanmak gerek en başta :)

bu benimikinci kullanisim gecen ay sanirim kit hataliydi control cizgisi bile cok silik cikiyodu o yuzden bu ay tekarar basladim ikinci yapisimda cift cizgiyi yakaladim bugun 10. gunum .

iyi bir karar vermişssin cnm umarım en kısa zamanda olur hayırlsııyla

Çay kahve sigara hepsini bıraktum :)) bikaç günde bir sade türk kahvesi içiyorum arkadaşım olursa. Günde 1-2 bardakta çay. Canın istemiyor zaten zorlanmazsın merak etme

Maşallah sana
Çay çok seviyorum. Açık da içmiyorum pek. Kahveyi gebelik hazırlığı sürecinde 1-2 kere içtim zararlı diye. Yokluğuna alıştım yoksa onu da içerdim nerdeyse her gün.

Çay da artık açık içerim. Napalım

Bugün bi gebelik testi alacağım yarın sabah yapayım bakayım koyulaşma olacak mı? Pazartesi de tekrar kan vereceğim.

Ben günde 2-3 kere türk kahvesi sayısını bilmediğim kadar çay içiyordum. Yaklaşık 1 pakette sigara.. Bebiş sağlıklı olsun diye vazgeçtik işte hepsinden,sende alışırsın çaysızlığa.. Yazda geliyor zaten sıcakta pek sevmem ben çay.. Bol bol süt ayran taze sıkılmış meyve suları öneriyorum bize :))

Bikaç gün bekle test için net koyuluğu görmek için. Benim ilk testi yPtığım gün değerim 65 miş. Yinede açık pembeydi çizgi. Seninki varla yok arası görünüyor en az 2 gün bekle ozaman farkı daha net görürsün

Yarın yaparsam 2 gün girmiş oluyor araya. O zaman pazartesi direk kan vereyim ben test yapana kadar. Ya da pazartesi idrar testi yapayım sonra kan.

Yarın yaparsam 2 gün girmiş oluyor araya. O zaman pazartesi direk kan vereyim ben test yapana kadar. Ya da pazartesi idrar testi yapayım sonra kan.
Kan tEstini pazartesi yaptır bence canım. Arada sen idrar testi yap koyulaşmayı görürsün :))

7.7mm değilki kese. Bak tam foto çektim. İlk fotoda en üstte 1.9/5.2cm yazıyor. Alttaki fotodada yine üstte 7.7cm yazıyor.
GS 0.95 cm yazıyor.

7.7 cm yani 77 mm kese değil zaten canım endometriyum yani rahim kalınlığın, 0.95 olan o da 9,5 mm oluyor kese boyutu ultrasona göre 5 hafta 0 gün çıkmış

ben de pazartesini nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…