2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Erken doğum günü kızı:))) gez tabi eşin de yok madem gez kafa dağıt bebiş de rahme doğru yolculuğa başlamıştır inşallah
Evet ya öyle oldu...yani vakit geçsin diye... Ben akıntıdan takip ediyorum yumurtlamayı bence cuma oldu ama ya olmadıysa eşimde gidiyor...aslında ikinci deneme ama birinci olmayınca kötü hissettim kendimi çünki yaklaşık8 aydır düşükten sonra başladığım anti depresanın bitmesini bekliyordum... Bu beni biraz yıprattı...beklemek yani...şimdide ya olmazsa çok beklersem diyorum... Bilmiyorum düşünmemek takmamak elde değil yaaa... Bakalım hayırlısı tevekkül ve dua üstüme düşen aslımda

Ama daha adete çok var genelde belirtiler erken mi başlar sendeki neyse kendimizi her ikisindede hazırlamakta fayda car hamileyim odaklanıp adeti görünce çok yıkılıyoruz sonra tabi Vücutta etkileniyor

Çok kafaya takma git gez arkadaslarinla ozaman düşünecek vakit de kalmaz inşallah vakti denk gelmiştir yumurtlamanin ve bebişin seni bekletmeden gelir inşallah hayırlısıyla

Selam kızlar.. Tatili bitirdik geLdİk.. Bugün çok kötüyüm,inanılmaz mide bulantıM var,hiçbişey yiyemiyorum yiyecek ismi bile duymak istemiyorum nezaman geçer bu,ben nasıl çalışıcam

Selam kızlar.. Tatili bitirdik geLdİk.. Bugün çok kötüyüm,inanılmaz mide bulantıM var,hiçbişey yiyemiyorum yiyecek ismi bile duymak istemiyorum nezaman geçer bu,ben nasıl çalışıcam
Yani sanırım 12 hafta bitiyor tuzlu çubuk ye bi arkadaşım mandalina portakal falan kokluyordu bulantı için

Canım ya bulantı hamileliğin yolunda gittiğinin bi göstergesi imiş diye duymuştum allah kolaylık versin
Herşey yolunda gitsin inşallah,en önemlisi o.. Ama yinede çok zormuş bulantı,sabah 6:30da bulantıyla uyandım hala kıvranıyorum.. Eşimde bişey yapamıyor çaresiz kaldı yazık.. Biraz hafiflese ona bile razıyım

Ben de hala regl olmadım yumurtladığımı düşündüğüm günün üzerinden14 gün geçti tık yok, test yaptım neyse ki negatif.

Geçmiş olsuncanım 12-16 haftada biter malesef
Nekadar dayanılır ki böyle hiç geçmiyor,arada bir olsa razıyım ona.. İdare edicem artık başka yoku yok 40 güne kadar uzayabilir canım regl olman,bundan sonraki aylarda hayırlısıyla gelsin bebişin inşaallaah

Kızlar bugün de test ysptım.yine pozitif çıktı.inanamıyprım hala.açıkçası ilk ayda olıcağını düşünmemiştim hiç.ne hissetmem gerektiğini bilmiyorım.nankörlük gibi algılamayın sakın.şaşkınım işte.yarın da kan testi yaptırıcam.spnra da doktora giderim herhalde

Olabilir canım neden olmasın, Allah tamamına erdirsin benim de ilk denemede oldu. Üstelik pcoyum.

Biliyorum o şoku ben geçen yaz bende Ağustos'ta yaşamıştım hatta büyük bi ağırlık çökmüştü üstüme bence gayet normal.. Sonuçta içinde bi canlının Varlığı biraz ürpertiyor insanı ya da bana öyle gelmişti

Arkadaşlar bu ay bende hamile olduğumu öğrendim .Tüm öğrenen arkadaşlara da bu yolda kolaylıklar diliyorum .

Ikinuzi de tebrik ederim. Darisi olmayanlarin basina insallah kizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…