2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Vücudun yükselen hcg ye tepki veriyor canım, azaltmanın bi yolunu bulman lazım naneli sakız çiğne kolonya kokla ne bilim senin işin de zor

Gittim cnm dün. Taze kan olmakdıkça sorun değil. İmplantasyon kanaması dedi. Doğalmış yani ama tedirgin oluyorum yine de.
Yok yok gülüm tedirgin olma bu aylar ilk aylar ya çok kendini yorma ani kalkışlar falan yapma otururken kalkarken

Selam kızlar.. Tatili bitirdik geLdİk.. Bugün çok kötüyüm,inanılmaz mide bulantıM var,hiçbişey yiyemiyorum yiyecek ismi bile duymak istemiyorum nezaman geçer bu,ben nasıl çalışıcam
Canım günaydın. Nasıl oldun? Bulantın hafifler inşallah bi an önce de rahatlarsın

İyi olurdu da canım tembellik ettik artık vakit de yok zaten. Nasılsın sen adet oldun mu?

hayır canım dün gebelik testi yaptım negatifti neyse ki, 32 gün oldu hala beklemedeyim. ovulasyon testi geç geldi yumurtlamayı takip etmedim ben de. bilmiyorum şuan yani ne oldu ne bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…