- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Bilemiyorum ki cnm benimmDenedim canım,hiçbir faydası olmadı
İnşallah vesile olur canım.Ben de perşembe klomene başlıyorum pazartesi de doktora gideceğim
İnşaallah kuzum sen nasılsınİnşallah vesile olur canım.
Nekadar dayanılır ki böylehiç geçmiyor,arada bir olsa razıyım ona.. İdare edicem artık başka yoku yok 40 güne kadar uzayabilir canım regl olman,bundan sonraki aylarda hayırlısıyla gelsin bebişin inşaallaah
Vücudun yükselen hcg ye tepki veriyor canım, azaltmanın bi yolunu bulman lazım naneli sakız çiğne kolonya kokla ne bilim senin işin de zorNekadar dayanılır ki böylehiç geçmiyor,arada bir olsa razıyım ona.. İdare edicem artık başka yoku yok 40 güne kadar uzayabilir canım regl olman,bundan sonraki aylarda hayırlısıyla gelsin bebişin inşaallaah
Şükür iyiyim. Şu kahverengi bir şeyler olmasa daha iyi olurdum sanırım.İnşaallah kuzum sen nasılsın
DOKTORA GİTTİN MİŞükür iyiyim. Şu kahverengi bir şeyler olmasa daha iyi olurdum sanırım.
Gittim cnm dün. Taze kan olmakdıkça sorun değil. İmplantasyon kanaması dedi. Doğalmış yani ama tedirgin oluyorum yine de.DOKTORA GİTTİN Mİ
Yok yok gülüm tedirgin olma bu aylar ilk aylar ya çok kendini yorma ani kalkışlar falan yapma otururken kalkarkenGittim cnm dün. Taze kan olmakdıkça sorun değil. İmplantasyon kanaması dedi. Doğalmış yani ama tedirgin oluyorum yine de.
Günaydın kızçelerr
Günaydınn canım tayinden haber yok mu hala
Günaydın kızçelerr
Günaydınlarrrr
nasılsın canım lekelenmen geçti mi?
İyi olurdu da canım tembellik ettik artık vakit de yok zaten. Nasılsın sen adet oldun mu?yakın sayılırsın hakkariden dönmeden gezsen iyi olur aslında canım
Canım günaydın. Nasıl oldun? Bulantın hafifler inşallah bi an önce de rahatlarsınSelam kızlar.. Tatili bitirdik geLdİk.. Bugün çok kötüyüm,inanılmaz mide bulantıM var,hiçbişey yiyemiyorum yiyecek ismi bile duymak istemiyorumnezaman geçer bu,ben nasıl çalışıcam
İyi olurdu da canım tembellik ettik artık vakit de yok zaten. Nasılsın sen adet oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?