Beraberce beklemedeyiz yani canım :) Benim de olmadı henüz bekliyorum.hayır canım dün gebelik testi yaptım negatifti neyse ki, 32 gün oldu hala beklemedeyim. ovulasyon testi geç geldi yumurtlamayı takip etmedim ben de. bilmiyorum şuan yani ne oldu ne bitti
Bat geçmiş miydi senin?Beraberce beklemedeyiz yani canım :) Benim de olmadı henüz bekliyorum.
Benim karmakarışık bu ay. Geçen ay kanamam çoktu doğum kontrol hapı kullandım kanamayı kessin diye. Pazar günü bitti hap. Şimdi adet olmayı bekliyorum.Bat geçmiş miydi senin?
1 hafta olabilir aradaki süreç. Ben daha önce doğum kontrol ilacı kullandığımdan biliyorum, bazen ikinci kutuya başladıktan sonra reglim gelirdi.Benim karmakarışık bu ay. Geçen ay kanamam çoktu doğum kontrol hapı kullandım kanamayı kessin diye. Pazar günü bitti hap. Şimdi adet olmayı bekliyorum.
Bakalım bekliyorum ben de. Sabah kahverengimsi bi şey vardı bugün gelir herhalde.1 hafta olabilir aradaki süreç. Ben daha önce doğum kontrol ilacı kullandığımdan biliyorum, bazen ikinci kutuya başladıktan sonra reglim gelirdi.
1 hafta olabilir aradaki süreç. Ben daha önce doğum kontrol ilacı kullandığımdan biliyorum, bazen ikinci kutuya başladıktan sonra reglim gelirdi.
Günaydınn canım tayinden haber yok mu hala
Kızlar bugün de test ysptım.yine pozitif çıktı.inanamıyprım hala.açıkçası ilk ayda olıcağını düşünmemiştim hiç.ne hissetmem gerektiğini bilmiyorım.nankörlük gibi algılamayın sakın.şaşkınım işte.yarın da kan testi yaptırıcam.spnra da doktora giderim herhalde
Arkadaşlar bu ay bende hamile olduğumu öğrendim .Tüm öğrenen arkadaşlara da bu yolda kolaylıklar diliyorum .
Şükür iyiyim. Şu kahverengi bir şeyler olmasa daha iyi olurdum sanırım.
Beraberce beklemedeyiz yani canım :) Benim de olmadı henüz bekliyorum.
iyiyim canım vızır vızır çalışıyorum gözlerim döndü arada bir iki de buraya bakıyorum sen nasılsınMerhaba tatlım nasılsın
Benim de cuma günü lekelenme başladı pazartesi yeni kutuya başladım ama hala lekelenme devam ediyor normalde pazar adet olmam gerekiyordu normal mi sence benim durum
Aynen canım ya kendileri bizim yerimizde olsa hiç dayanamazlar valla :) Normal bi grip olsa çekilmiyo benimki çok huysuzlanıyone çetrefilli işler ya , dün diyorum eşime bütün sıkıntılar bizde regl oldum mu yumurtladım mı hamile miyim değil miyim düşük sancısı bi yandan regl sancısı bi yandan doğum bi yandan. neden öyle diyosun aşkım ben de sana bakıyorum işte diyo zahmet ediyosun canım bide bakma dedim
İyiyim teşekkürler sen nasılsın? :)günaydın arkadaşım nasılsın
Canımm çok geçmiş olsun ya. Tatile gittin ya hava değişimi mi etkiledi ne. Çok dikkat et kendine :)Günaydın kızlar.. Bulantının üstüne bide ateş eklendi,geceye kadar direndim ama düşmeyince hastaneye gittik mecbur. Grip soğukalhınlığı yok dedi dr,kan tahlili istedi enfeksiyon için.1-2 değer biraz yüksek çıkmış ama gebelerde normal dedi. Parolle ateşi düşürelim diye ısrar etti ama ben soğuk havludan yana kullandım tercihimi :)) 1 saat içinde düştü zaten ateşimde,şimdide 36,5 olarak devam etmekte
iyiyim canım vızır vızır çalışıyorum gözlerim döndü arada bir iki de buraya bakıyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?