- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İyiyim teşekkürler sen nasılsın? :)
Günaydın kızlar.. Bulantının üstüne bide ateş eklendi,geceye kadar direndim ama düşmeyince hastaneye gittik mecbur. Grip soğukalhınlığı yok dedi dr,kan tahlili istedi enfeksiyon için.1-2 değer biraz yüksek çıkmış ama gebelerde normal dedi. Parolle ateşi düşürelim diye ısrar etti ama ben soğuk havludan yana kullandım tercihimi :)) 1 saat içinde düştü zaten ateşimde,şimdide 36,5 olarak devam etmekte
Benim de cuma günü lekelenme başladı pazartesi yeni kutuya başladım ama hala lekelenme devam ediyor normalde pazar adet olmam gerekiyordu normal mi sence benim durum
Günaydın kızlar.. Bulantının üstüne bide ateş eklendi,geceye kadar direndim ama düşmeyince hastaneye gittik mecbur. Grip soğukalhınlığı yok dedi dr,kan tahlili istedi enfeksiyon için.1-2 değer biraz yüksek çıkmış ama gebelerde normal dedi. Parolle ateşi düşürelim diye ısrar etti ama ben soğuk havludan yana kullandım tercihimi :)) 1 saat içinde düştü zaten ateşimde,şimdide 36,5 olarak devam etmekte
Tatildeyken bişeyim yoktu aslında,canım bişey Yemek istemiyordu sadece. Dün çok fena Oldum. Üşüttüm heralde,ince bişey vardı üstümde uçakta üşüdüğümü hissettim,onların battaniyelerinide örtmek istemedim. Arabadada klimayı açtık iyice hava sıcak diye,baya güzel üşütmüşüm yani :)Canımm çok geçmiş olsun ya. Tatile gittin ya hava değişimi mi etkiledi ne. Çok dikkat et kendine :)
Geldimmm ama bi sor niye geldimm :)Çok geçmiş olsun. İşe geldim deme bak
Lavin progestran vermedi mi benim oğlumda 5-7 haftalar arası olmuştu kendine dikkat et inşallah bu dönemde geçecek canım
Geldimmm ama bi sor niye geldimm :)
Geç geldim bugun,öğlene kadarda bitecek işim inşallah.. Sonra giderim evime yatarım ohhh :)
Teşekkür ederim arkadaşım,bütün kış hasta olmadım şimdi olacağı varmış.. İyiki grip olmadım.. O daha zor olurduhamişim geçmiş olsun dikkat et kendine aman
Mecbuur canımmm napayımAaaaaa kızdım ama, az maz yine de yoruluyor musun? Yataktan çıkıyor musun?
Evet.
Dikkat et cnım kendine, yorulmadan kıyıdan kıyıdan bitir madem işini.
Mevsim geçişi ya insan bilemiyo bazen ne giyeceğini kalın giyiyosun sıcak oluyo ince giyiyosun soğuk :) Geçmiş olsun tekrar canım dikkat etTatildeyken bişeyim yoktu aslında,canım bişey Yemek istemiyordu sadece. Dün çok fena Oldum. Üşüttüm heralde,ince bişey vardı üstümde uçakta üşüdüğümü hissettim,onların battaniyelerinide örtmek istemedim. Arabadada klimayı açtık iyice hava sıcak diye,baya güzel üşütmüşüm yani :)
Sağol canımmm,neyseki kısa Sürede atlattık.. Dikkat etmek lazım bu süreçteMevsim geçişi ya insan bilemiyo bazen ne giyeceğini kalın giyiyosun sıcak oluyo ince giyiyosun soğuk :) Geçmiş olsun tekrar canım dikkat et
Sağol canımm,1 saate kadar Çıkıp gidicem evime :)günaydın canım geçmiş olsun evde dinlen biraz
canım sen korunuyormusun neden
geçmiş olsun canım yeni duydumCanım rahim ağzından ameliyat oldum ben şubatta o yüzden korunuyorum 1 yıl yasakliyim
Olabiliyor o şekilde. Bir keresinde ikinci kutunun 3. gününde regl oldum. Ama senin baya uzamış. Belki de bünyen alışmadı henüz. Hangi hapı kullanıyorsun?
Sağol canımm,1 saate kadar Çıkıp gidicem evime :)
geçmiş olsun canım yeni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?