2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hamişim geçmiş olsun dikkat et kendine aman

Benim de cuma günü lekelenme başladı pazartesi yeni kutuya başladım ama hala lekelenme devam ediyor normalde pazar adet olmam gerekiyordu normal mi sence benim durum

Olabiliyor o şekilde. Bir keresinde ikinci kutunun 3. gününde regl oldum. Ama senin baya uzamış. Belki de bünyen alışmadı henüz. Hangi hapı kullanıyorsun?

Çok geçmiş olsun. İşe geldim deme bak

Canımm çok geçmiş olsun ya. Tatile gittin ya hava değişimi mi etkiledi ne. Çok dikkat et kendine :)
Tatildeyken bişeyim yoktu aslında,canım bişey Yemek istemiyordu sadece. Dün çok fena Oldum. Üşüttüm heralde,ince bişey vardı üstümde uçakta üşüdüğümü hissettim,onların battaniyelerinide örtmek istemedim. Arabadada klimayı açtık iyice hava sıcak diye,baya güzel üşütmüşüm yani :)

Lavin progestran vermedi mi benim oğlumda 5-7 haftalar arası olmuştu kendine dikkat et inşallah bu dönemde geçecek canım

Vermedi canım. Tahlil sonucunda progesteron hormonum 16 çıktı. Normal değerin,ne kadar geldi dedi, 2- damla dedim, implantasyon kanaması yaşadığın,taze kan olursa gel dedi. Pazartesine kadar geçmezse başka doktora gideceğim bakalım.

Geldimmm ama bi sor niye geldimm :)
Geç geldim bugun,öğlene kadarda bitecek işim inşallah.. Sonra giderim evime yatarım ohhh :)

Aaaaaa kızdım ama, az maz yine de yoruluyor musun? Yataktan çıkıyor musun?

Evet.

Dikkat et cnım kendine, yorulmadan kıyıdan kıyıdan bitir madem işini.

Aaaaaa kızdım ama, az maz yine de yoruluyor musun? Yataktan çıkıyor musun?

Evet.

Dikkat et cnım kendine, yorulmadan kıyıdan kıyıdan bitir madem işini.
Mecbuur canımmm napayım iyiyim bıgun ama ateş düştü hastalık bitti,ölçüyorum devamlı yükselme yok. Eve gidicem şu işler bitsinde..

Mevsim geçişi ya insan bilemiyo bazen ne giyeceğini kalın giyiyosun sıcak oluyo ince giyiyosun soğuk :) Geçmiş olsun tekrar canım dikkat et

Günaydınn kızlarr .Öğlen olmuş gerçii güya erken kalkıp bi sürü iş yapacaktım

günaydın canım geçmiş olsun evde dinlen biraz

Olabiliyor o şekilde. Bir keresinde ikinci kutunun 3. gününde regl oldum. Ama senin baya uzamış. Belki de bünyen alışmadı henüz. Hangi hapı kullanıyorsun?

Yazz24 kullanıyorum ben evlenmeden önce de başlamıştım ilaca ikinci kutuya geçince hiç adet olmamistim ozaman dra gitmiştim bir sorun mu var diye yan etki yapmış kullanma demişti ama şimdi hiç olmuyor değilim anlayamadım ama cumadan beri olanı toplasam ancak 2 günlük pedi doldurur hatta belki de doldurmaz o kadar az yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…