2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim en yan etkisiz kullandığı yazzz olmuştu. Ama adet miktarını haplar genelde azaltır o normal sanırım.
Yine olmazsan doktora danış istersen canım.

Benim en yan etkisiz kullandığı yazzz olmuştu. Ama adet miktarını haplar genelde azaltır o normal sanırım.
Yine olmazsan doktora danış istersen canım.

Ben de yan etkisi en az olan bu diye yazz aldım ama dur bakalım bu hafta bekleyeyim olmazsa giderim artık doktora sagol canım

Öyle yap canım benim kiyamam hamile halinle bir de bulantı yetmez gibi ateş çok zor

İlk 3 ay yüksek ateş bebeğe zaraRlıymış,düşüğe yol açıyormuş ve bebeğin gelişiminde anormalliğe..bişey olcak diye ona çok üzüldüm.. Neyseki geçti daha dikkatli olucam artık..

İlk 3 ay yüksek ateş bebeğe zaraRlıymış,düşüğe yol açıyormuş ve bebeğin gelişiminde anormalliğe..bişey olcak diye ona çok üzüldüm.. Neyseki geçti daha dikkatli olucam artık..

Çok düşünüp de kafaya takma canım Rabbim korusun bir şey olmaz Allahın izniyle ama olacağı varsa da ne yapsan engel olamazsın zaten neyse ki geçmiş inşallah bir daha tekrar etmez

Dün biraz ateşlendim canım neyseki geçti.. Bide mide bulantılarım başladı.. Onunla uğraştım bütün gün. Ama şimdi iyiyim bi sıkıntı yok
İyi canım çok şükür bol bol Ayetel kürsi oku kendi kendine de oku üzerine üfle canım

bişey olmaz canım hamileliğin her günü stres zaten sal gitsin.

Çok düşünüp de kafaya takma canım Rabbim korusun bir şey olmaz Allahın izniyle ama olacağı varsa da ne yapsan engel olamazsın zaten neyse ki geçmiş inşallah bir daha tekrar etmez
Olacağın önüne geçemiyoruz malesef.. Dikkat etmek bize gerisi allaha kalmış..

Kızlar ya benim bu lekeler yerleşme kanaması olamaz di mi okadar dk hapı kullandım dün geceden beri damla bile gelmemiş zaten olan biten de 2 günlük pedi bile doldurmayacak şekilde oldu 5 günde ayy iyice kafam karıştı yaa

Allah (C.C) korusun canım seni de bebişini de kötü şeyler düşünme canım halsizlik falan olur seni kerata yorabilir oy kucağınıza alacağınız günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla bebişinize alacağınız cicileri de konuşuruz mutlu oluruz

Aynen öyle canım sen dikkat et usutme terleme ani hareket etme gerisi Allaha kalmış ama kendini de strese sokma çünkü bebiş senin duygularını hissediyor üzme bebişi annesi

doğum kontrol hapını saati saatine aldın mı ? adetin kaçıncı günü başladın ? bugün kaçıncı günündesin

doğum kontrol hapını saati saatine aldın mı ? adetin kaçıncı günü başladın ? bugün kaçıncı günündesin

2. günü başlamıştım bugün de 4. günü olması gerekiyordu ama tamamen kesildi saati saatine içemedim açıkçası ama gün atlamadan içtim az önce ovu testi yaptım ondan anlaşılır diye ama silik çıktı gebelik olsa koyu çıkardı heralde sanırım ilaç yan etki yaptı bana yine

Canım sağol teşekkür ederim,dışarı çıktım bi dolaşıp geldim bayaa iyiyim yani :) inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun beraber konuşuruz cicileri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…