- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Yazz24 kullanıyorum ben evlenmeden önce de başlamıştım ilaca ikinci kutuya geçince hiç adet olmamistim ozaman dra gitmiştim bir sorun mu var diye yan etki yapmış kullanma demişti ama şimdi hiç olmuyor değilim anlayamadım ama cumadan beri olanı toplasam ancak 2 günlük pedi doldurur hatta belki de doldurmaz o kadar az yani
Yokki kimse burda kime okutayımCanım sen nazara geldin kesin okuyacak kimse yok mu okut birine kendini
Bir şeyin mi var canımYokki kimse burda kime okutayımBabannemi arar söylerim o okusun benim için
Benim en yan etkisiz kullandığı yazzz olmuştu. Ama adet miktarını haplar genelde azaltır o normal sanırım.
Yine olmazsan doktora danış istersen canım.
Yokki kimse burda kime okutayımBabannemi arar söylerim o okusun benim için
Öyle yap canım benim kiyamam hamile halinle bir de bulantı yetmez gibi ateş çok zor
Dün biraz ateşlendim canım neyseki geçti.. Bide mide bulantılarım başladı.. Onunla uğraştım bütün gün. Ama şimdi iyiyim bi sıkıntı yokBir şeyin mi var canım
İlk 3 ay yüksek ateş bebeğe zaraRlıymış,düşüğe yol açıyormuş ve bebeğin gelişiminde anormalliğe..bişey olcak diye ona çok üzüldüm.. Neyseki geçti daha dikkatli olucam artık..
İyi canım çok şükür bol bol Ayetel kürsi oku kendi kendine de oku üzerine üfle canımDün biraz ateşlendim canım neyseki geçti.. Bide mide bulantılarım başladı.. Onunla uğraştım bütün gün. Ama şimdi iyiyim bi sıkıntı yok
İlk 3 ay yüksek ateş bebeğe zaraRlıymış,düşüğe yol açıyormuş ve bebeğin gelişiminde anormalliğe..bişey olcak diye ona çok üzüldüm.. Neyseki geçti daha dikkatli olucam artık..
Olacağın önüne geçemiyoruz malesef.. Dikkat etmek bize gerisi allaha kalmış..Çok düşünüp de kafaya takma canım Rabbim korusun bir şey olmaz Allahın izniyle ama olacağı varsa da ne yapsan engel olamazsın zaten neyse ki geçmiş inşallah bir daha tekrar etmez
İnşallah bidaha olmaz canım,insan endişeleniyor işte..bişey olmaz canım hamileliğin her günü stres zaten sal gitsin.
Tamam canımm okurumm,sende hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallaahİyi canım çok şükür bol bol Ayetel kürsi oku kendi kendine de oku üzerine üfle canım
Allah (C.C) korusun canım seni de bebişini de kötü şeyler düşünme canım halsizlik falan olur seni kerata yorabilir oy kucağınıza alacağınız günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla bebişinize alacağınız cicileri de konuşuruz mutlu oluruzOlacağın önüne geçemiyoruz malesef.. Dikkat etmek bize gerisi allaha kalmış..
Olacağın önüne geçemiyoruz malesef.. Dikkat etmek bize gerisi allaha kalmış..
Ben de yarın temizleniyorum ben de okurum sana canım dua ederimTamam canımm okurumm,sende hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallaah
Kızlar ya benim bu lekeler yerleşme kanaması olamaz di mi okadar dk hapı kullandım dün geceden beri damla bile gelmemiş zaten olan biten de 2 günlük pedi bile doldurmayacak şekilde oldu 5 günde ayy iyice kafam karıştı yaa
doğum kontrol hapını saati saatine aldın mı ? adetin kaçıncı günü başladın ? bugün kaçıncı günündesin
Canım sağol teşekkür ederim,dışarı çıktım bi dolaşıp geldim bayaa iyiyim yani :) inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun beraber konuşuruz cicileri :))Allah (C.C) korusun canım seni de bebişini de kötü şeyler düşünme canım halsizlik falan olur seni kerata yorabilir oy kucağınıza alacağınız günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla bebişinize alacağınız cicileri de konuşuruz mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?