Daha dikkatli olmam gerektiğini anladım dün :) allaha emanetiz,allah korusun hepimizi.. Ben bebişe bişey olur diye üzülmüştüm,şimdi o üzüldü diye bidaha üzüleyimAynen öyle canım sen dikkat et usutme terleme ani hareket etme gerisi Allaha kalmış ama kendini de strese sokma çünkü bebiş senin duygularını hissediyor üzme bebişi annesi
Gün atlamadıysan problem olmaz canım.. Benim arada gün atladığım bile oluyordu sonra çifter çifter içiyodum :) bende ilacı bıraktığımın 3. Günü mutlaka başlıyordu kanama,her bünyede değişiyor.. Bikaç gün düşünme bakalım gelir heralde,olmadı doktora görünürsün söktürücü bişey verir.2. günü başlamıştım bugün de 4. günü olması gerekiyordu ama tamamen kesildi saati saatine içemedim açıkçası ama gün atlamadan içtim az önce ovu testi yaptım ondan anlaşılır diye ama silik çıktı gebelik olsa koyu çıkardı heralde sanırım ilaç yan etki yaptı bana yine
Daha dikkatli olmam gerektiğini anladım dün :) allaha emanetiz,allah korusun hepimizi.. Ben bebişe bişey olur diye üzülmüştüm,şimdi o üzüldü diye bidaha üzüleyim
Gün atlamadıysan problem olmaz canım.. Benim arada gün atladığım bile oluyordu sonra çifter çifter içiyodum :) bende ilacı bıraktığımın 3. Günü mutlaka başlıyordu kanama,her bünyede değişiyor.. Bikaç gün düşünme bakalım gelir heralde,olmadı doktora görünürsün söktürücü bişey verir.
AY İNŞALLAH CANIM DUA ETCanım sağol teşekkür ederim,dışarı çıktım bi dolaşıp geldim bayaa iyiyim yani :) inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun beraber konuşuruz cicileri :))
Kızlar ya benim bu lekeler yerleşme kanaması olamaz di mi okadar dk hapı kullandım dün geceden beri damla bile gelmemiş zaten olan biten de 2 günlük pedi bile doldurmayacak şekilde oldu 5 günde ayy iyice kafam karıştı yaa
Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf
Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf
Eskisi kadar kafama takmıyorum dedim zaten hayırlısı olsun yeter ki dedim ders çalışıyorum derslerimi şuan kafama takıyorum dedim sonra ikisi de bebekten yarım saat konuştularda konuştular ben dinledimNe biçim insanlar var, iyiliğini düşünür gibi yapıp böyle belaltı vuruyorlar ya çok sinirleniyorum.
Sen de bebek düşündüğünü falan çok söyleme bence. Ne bileyim canını sıkacak şeyler diyen yine olur falan.
Eskisi kadar kafama takmıyorum dedim zaten hayırlısı olsun yeter ki dedim ders çalışıyorum derslerimi şuan kafama takıyorum dedim sonra ikisi de bebekten yarım saat konuştularda konuştular ben dinledim
Valla ben hemen tersliyorum öyle durumlarda bizimde evleneli 5 sene oldu ya . Maşallah çeneleri hiç Durmuyor . Çok istiyorsanız siz yapn, Yatak odama kadar soruyorsunuz utanın ya diyorum hemen susuveiroyrlar. Valla isterse babamın oğlu olsun çok katıyım bu durumda hemen veririm ağzının payını .
Vallaha terslemek lazım yüz vermemek de lazım birine mesafe koymuştum zaten de bu da bana mesafe koy diyor kendileri istiyor yani sonrada aa canım dersin başından kalkmıyorsun gelip gitmiyorsun bize diyorlarKocama doymadım de
En iyisini yapıyorsun valla. Bana soran olunca hiççççç cevap vermiyorum. Dönüyorum arkamı gidiyorum.
Kocama doymadım de
En iyisini yapıyorsun valla. Bana soran olunca hiççççç cevap vermiyorum. Dönüyorum arkamı gidiyorum.
Hak ediyorlarValla ben hemen tersliyorum öyle durumlarda bizimde evleneli 5 sene oldu ya . Maşallah çeneleri hiç Durmuyor . Çok istiyorsanız siz yapn, Yatak odama kadar soruyorsunuz utanın ya diyorum hemen susuveiroyrlar. Valla isterse babamın oğlu olsun çok katıyım bu durumda hemen veririm ağzının payını .
Test yaptınmı canım
Eskisi kadar kafama takmıyorum dedim zaten hayırlısı olsun yeter ki dedim ders çalışıyorum derslerimi şuan kafama takıyorum dedim sonra ikisi de bebekten yarım saat konuştularda konuştular ben dinledim
haklısın canım öyle yapacamCanım boşver böyle insanları mümkün olduğunca seyrek görüş kafan daha rahat olur emin ol sıkma tatlı canını
Valla ben hemen tersliyorum öyle durumlarda bizimde evleneli 5 sene oldu ya . Maşallah çeneleri hiç Durmuyor . Çok istiyorsanız siz yapn, Yatak odama kadar soruyorsunuz utanın ya diyorum hemen susuveiroyrlar. Valla isterse babamın oğlu olsun çok katıyım bu durumda hemen veririm ağzının payını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?