2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aynen öyle canım sen dikkat et usutme terleme ani hareket etme gerisi Allaha kalmış ama kendini de strese sokma çünkü bebiş senin duygularını hissediyor üzme bebişi annesi
Daha dikkatli olmam gerektiğini anladım dün :) allaha emanetiz,allah korusun hepimizi.. Ben bebişe bişey olur diye üzülmüştüm,şimdi o üzüldü diye bidaha üzüleyim

Gün atlamadıysan problem olmaz canım.. Benim arada gün atladığım bile oluyordu sonra çifter çifter içiyodum :) bende ilacı bıraktığımın 3. Günü mutlaka başlıyordu kanama,her bünyede değişiyor.. Bikaç gün düşünme bakalım gelir heralde,olmadı doktora görünürsün söktürücü bişey verir.

Yaa aslında çok düşündüğüm yoktu da bugün kesilince takmaya başladım neyse 10 gün sonra kontrolum var zaten ozaman anlatırım doktora

Test yaptınmı canım

Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf

Canım boşver insanlar okadar anlayışsız ki Kendini üzmeye hiç değmez.

Ne biçim insanlar var, iyiliğini düşünür gibi yapıp böyle belaltı vuruyorlar ya çok sinirleniyorum.
Sen de bebek düşündüğünü falan çok söyleme bence. Ne bileyim canını sıkacak şeyler diyen yine olur falan.

Eskisi kadar kafama takmıyorum dedim zaten hayırlısı olsun yeter ki dedim ders çalışıyorum derslerimi şuan kafama takıyorum dedim sonra ikisi de bebekten yarım saat konuştularda konuştular ben dinledim

Valla ben hemen tersliyorum öyle durumlarda bizimde evleneli 5 sene oldu ya . Maşallah çeneleri hiç Durmuyor . Çok istiyorsanız siz yapn, Yatak odama kadar soruyorsunuz utanın ya diyorum hemen susuveiroyrlar. Valla isterse babamın oğlu olsun çok katıyım bu durumda hemen veririm ağzının payını .

Eskisi kadar kafama takmıyorum dedim zaten hayırlısı olsun yeter ki dedim ders çalışıyorum derslerimi şuan kafama takıyorum dedim sonra ikisi de bebekten yarım saat konuştularda konuştular ben dinledim

Kocama doymadım de

En iyisini yapıyorsun valla. Bana soran olunca hiççççç cevap vermiyorum. Dönüyorum arkamı gidiyorum.

Kocama doymadım de

En iyisini yapıyorsun valla. Bana soran olunca hiççççç cevap vermiyorum. Dönüyorum arkamı gidiyorum.
Vallaha terslemek lazım yüz vermemek de lazım birine mesafe koymuştum zaten de bu da bana mesafe koy diyor kendileri istiyor yani sonrada aa canım dersin başından kalkmıyorsun gelip gitmiyorsun bize diyorlar

Hak ediyorlar

Test yaptınmı canım

Ovu testi yaptım koyu çoook silik çıktı bir şey olsa net çıkardı zaten dk hapiyla hamile kalma ihtimalim %0.01 o ihtimal de gelip beni bulmaz heralde bana ilaç yan etki yaptı büyük ihtimalle evlenmeden önce başlamıştım bir kere ozaman hiç adet olmamistim leke bile olmamıştı da dr yan etki yapmış kullanma demişti bakalım 10 gün sonra kontrolüm var zaten aspirin icicem bir tane belki o soker

Canım boşver böyle insanları mümkün olduğunca seyrek görüş kafan daha rahat olur emin ol sıkma tatlı canını

Helal kız sana ben diyemezdim valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…