2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Napıyım ya hakediyorlar . Yoksa nasıl başederdim 5 sene onlarla.

idolümsün :)) ben evlendiğimizin 3.ayında hamile kaldım daha doğrusu 4. ayımda hamile olduğumu öğrendim ve kv ile sadece telde görüşüyorduk doğuda olduğumuz için hiç sormadıysa 5 kez sormuştur bu süreçte düşün!!! ve ben ağzımı açıp bişey diyemedim

Yuuuuhh!!!! kız benim kayınvaalidem zaten sessiz bi tip. Kadıncağız bi kaç yeltendiysede tıkadım ağzına lafı.. Ayy ne gaddarmışım yahuu

Gerçekten çok düşünceliymiş.. Patavatsız.. Gıcık olurum böyle tiplere.. Bi o hamile ya dünyada herkes onu kıskanacak sanıyor zavallım.. Hiç düşünme bile tatlım allah sanada nasip edecek anne olmayı,herşeyde bi hayır vardır en doğru vakitte olacaktır.

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. edds_______________BAT 27 Nisan
15. base2012____________BAT 13 Mayıs
16. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
17. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
18. Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
19. Svedrif90___________BAT 28 Mayıs
20. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
21. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
22. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
23. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
24. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
25. new smiles __________BAT 12 Haziran
26. aayna ______________BAT 13 Haziran
27. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

Hayırlısı olsun canım.. Adet döneminde herkes gergin olur mutlaka,elinden geldiğince en aza indirmeye çalış etkilerini. Bebişide takma kafana,elbet gelecek öyle düşün :)
inşallah canım ya çıkmadik candan umut kesilmemiş
bu ay daha çok azimliyim
rabbim yinede herseyin hayirlisini versin sağlıklı saatli, herkese anne olmayı nasip etsin bugün bismillah dedik bakalım

Benim ki daha belirsiz, malesef ev doktorumun sekreteri ile görüştüm randuve almak için randuve vermedi kavga ettim yaa Türkiyemiz gibisi varmı ben sizlerun yorumlarını okudukca güya bura avrupa olacak her ay 150€ sağlık sigortasi ödüyorum birde doktordan randuve alamiyorum yaa kan tahlili yaptiramiyorum. Tek korkum 5 ay evvel ki gibi hamilelim sonlanacak diye ve cok zor gecmişti 12 haftalik kurtaj
Dün akşam birazcık kasık sancım oldu ahaa regl geliyor dedim, wc gittim peceteye cok hafif pempemsi bir leke sonra hiç birşey yok sabah kalktim yine yok ne göğüslerde hasaslık ne bulanti hic birsey yok....
2 gebelik testi yaptim negatif kizlar 15 Mayis sat, bugun 21 Mayis 6 gun gecti hadi hayirlisi Allahtan, ümitlenemiyorum da hic bir belirti yok...
Elimde bir test daha var pazartesi yapacağim eğer regl olmasam..

ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınız canlar :)
lavin değerin yükselmiş çok sevindim:)) diğer kızlar sizlerden naber hızlı hızlı okuyorum sayfalarıda:)

olabilir atlamadan içtiysen hamile değilsindir heralde ya korkma canım daha öncesinde de yaramamış sana doğum kontrol hapı

günlerdir akşam üstü midem aşırı bulanıyordu doktorumla konuştum midesi bulananlara özellikle hamilelere bi hap var ilaç değil bitkisel birşey günde bir tane bana yetti ama 2 3 kere bile kullanılabilirmiş ımuneksin hapı adı emetium isteyen bence kullanabilir rahatlatıyor:)zencefilliymiş ama tadı gelmiyor yuttuğunuz için

Evde yok bence. Dışardayken yazmadığını farkettim( ayrıntıları hiç kaçırmam )
İnternet paketi olmayabilir. Eve gelince döner aramıza :)
ay evet evde kullanıyorum :)) yeşimciimmm nasılda biliyor ben interneti pek kullanan biri değilim face falanda olmayınca bir yerde internet bulursam muhabbet ederken sizleri okuyorum ama yazamıyorum:)) evdeyim artıkkkkk sizinleyiimmm ama hep okudum sizi :)

günaydın kızlar, bizim birime de biri başladı bugün. bebeklerden filan konuşuyoduk arkadaşların da hep erkek filan diye , pat diye bana sen hamile miydin dedi düşük yaptım dedim ama sinirlerim zıpladı. daha gelelii ne kadar oldu meraklı meraklı soruyosun bilmeni istediğim bişey olsa söylerim dimi . hayır duyabileceği bi yerde de değildi öncesinde alakasız uzak bi yerdeydi sen nerden duydun da bana soruyosun yani. işte bu yüzde bu hastanede tedavi olmak istemiyorum laboratuvarda başlayıp tüm hastaneye yayılıyo dedikodu dalgası malesef başka alternatifi de yok. moralimi bozdu sabah sabah

Ayy baya münasebetsiz olmuş... Sende bozsaydın keşke yeni geldin ama bütün geçmişi okumuşsunuz diye

canm bisey dicem hamileler icin ozel saatler var mide bulantilari icin onlari denedin mi ... genellikle hamile ve kemoterapi kullanan hastalar kullaniyo .... kismet olurda hamile kalirsam ben olardan almayi dusnuyorum cunku benim koku alerjim var ota b.ka midem kalkiyo hamile kalinca ne olcak hic bilmiyom

Ama daha adete çok var genelde belirtiler erken mi başlar sendeki neyse kendimizi her ikisindede hazırlamakta fayda car hamileyim odaklanıp adeti görünce çok yıkılıyoruz sonra tabi Vücutta etkileniyor
merhaba . belirtilerim erken başlar ve son bi kaç aydır çok uzun sürüyor. hala adet olmadım belirtiler de yavaş yavaş geçmeye başladı. vajinal bi kuruluk var sanki normalde adetten önce de beyaz akıntım kesilirdi şu an da da çok yok. karnım ağrıyor sağ yumurtalığım ağrıyor ve pek uyuyamıyorum bunlar hep olurdu yıne var ama azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…