vallahi bilmiyorum ama benim doktorum bana ne derse onu yapıyorum kafamı karışltırmak istemedim hiç internette okumam o yüzden :) bilmiyorum yani bencanm bisey dicem hamileler icin ozel saatler var mide bulantilari icin onlari denedin mi ... genellikle hamile ve kemoterapi kullanan hastalar kullaniyo .... kismet olurda hamile kalirsam ben olardan almayi dusnuyorum cunku benim koku alerjim var ota b.ka midem kalkiyo hamile kalinca ne olcak hic bilmiyom
Ayy baya münasebetsiz olmuş... Sende bozsaydın keşke yeni geldin ama bütün geçmişi okumuşsunuz diye
Boşver canım maalesef böyleleri var her yerde. Dediğin gibi tayincisin gideceksin. Benim de son zamanlarda çok yakın gördüğüm bi arkadaşla problemim oldu. Ama gidicem zaten bi daha da görmem görüşmem deyip tutuyorum kendimi.iki ay sonra tayinciyim ama neticede iki ay aynı odada çalışıcaz diye sadece soğuk bi şekilde düşük yaptım dedim o da ayy kusura bakma bilmiyodum filan dedi.
Hoşgeldin canımm :) İyiyiz valla sen nasılsın?ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınız canlar :)
lavin değerin yükselmiş çok sevindim:)) diğer kızlar sizlerden naber hızlı hızlı okuyorum sayfalarıda:)
hoşbulduk canım :) çok şükür iyiyim herşey yolunda gidiyor bakalım haftaya salı yine bebeğimi görücem inşallah:) öyle işteHoşgeldin canımm :) İyiyiz valla sen nasılsın?
takmıyorum canım uzak duracağım onlardanGerçekten çok düşünceliymiş.. Patavatsız.. Gıcık olurum böyle tiplere.. Bi o hamile ya dünyada herkes onu kıskanacak sanıyor zavallım.. Hiç düşünme bile tatlım allah sanada nasip edecek anne olmayı,herşeyde bi hayır vardır en doğru vakitte olacaktır.
Gerçekten çok düşünceliymiş.. Patavatsız.. Gıcık olurum böyle tiplere.. Bi o hamile ya dünyada herkes onu kıskanacak sanıyor zavallım.. Hiç düşünme bile tatlım allah sanada nasip edecek anne olmayı,herşeyde bi hayır vardır en doğru vakitte olacaktır.
Boşver canım maalesef böyleleri var her yerde. Dediğin gibi tayincisin gideceksin. Benim de son zamanlarda çok yakın gördüğüm bi arkadaşla problemim oldu. Ama gidicem zaten bi daha da görmem görüşmem deyip tutuyorum kendimi.
Sorma valla tek dayanağımız gidecek olmamız. Her şey çok sıktı artık cidden. İyiyim ben de canım aynı işte. Sen nasılsın?hayır bunu düşünürsün ne bileyim ben de pkolu ve çocuğu olmayan bi arkadaşıma ben hamileyim diye sevinerek anlatmaya çekindim açıkçası ama yaa canım sen üzülürsün diye söylemedim belki imrenirsin de demedim bitek sen üremiyosun neticede bunu bu kadar dramatize etmenin ne anlamı var hamileyim dersin geçersin
gidecek olmasak ne yapardım bilmiyorum zaten artık bazı şeyler çekilmez de oluyor. sen nasılsın bakalım
Sorma valla tek dayanağımız gidecek olmamız. Her şey çok sıktı artık cidden. İyiyim ben de canım aynı işte. Sen nasılsın?
geldim geldim bebeğim tatildeydik :)
teşekkür ederim bebeğimmm:))Heşgeldin canımm.
teşekkür ederim bebeğimmm:))
iyisin dimi değerin artmış sevn maşallah
canım benim dert etme evet güvendiğin içine sinen bi doktora gitmek insanı rahatlatıyor. sende öyle yaparsın için rahat eder . lekelenmen içinde bazıları bi ilaç kullanıyor doktorları veriyormuş burda okumuştum ondan veriri belki . içini rahat tut . herşey iyi olur inşallah . bebeğine sıkı sarıl o seni bırakmazzz:)Değerim arttı şükür ama işte kahverengi lekelenmem devam ediyor.
Gittiğim doktoru sevemedim zaten, yarın başka bir doktora randevu aldım. Hem tekrar beta yapsın, hem de belki düşük önleyici verir. İçim hiç rahat değil, sevinemedim bile doğru dürüst.
canım benim dert etme evet güvendiğin içine sinen bi doktora gitmek insanı rahatlatıyor. sende öyle yaparsın için rahat eder . lekelenmen içinde bazıları bi ilaç kullanıyor doktorları veriyormuş burda okumuştum ondan veriri belki . içini rahat tut . herşey iyi olur inşallah . bebeğine sıkı sarıl o seni bırakmazzz:)
sen kafanı yorma başka bir doktor a gideceksin o bakalım nasıl davranıcak boşver hiç rakamlara falan takılma gebeliğini yaşa aşırı refleks hareketler yapma yeter:)Teşekkü ederim canım böyle pozitif konuştuğun için. Sanırım doktor bana güven veremediğinden böyle içime sinmedi ilça falan vermemesi.
Bir de progesteron hormonu 25 altı olmamalıymış gebelikte, benimki 16. Ama doktor normal dedi. Yarın ola hayır ola
Teşekkü ederim canım böyle pozitif konuştuğun için. Sanırım doktor bana güven veremediğinden böyle içime sinmedi ilça falan vermemesi.
Bir de progesteron hormonu 25 altı olmamalıymış gebelikte, benimki 16. Ama doktor normal dedi. Yarın ola hayır ola
Teşekkü ederim canım böyle pozitif konuştuğun için. Sanırım doktor bana güven veremediğinden böyle içime sinmedi ilça falan vermemesi.
günaydın kızlar, bizim birime de biri başladı bugün. bebeklerden filan konuşuyoduk arkadaşların da hep erkek filan diye , pat diye bana sen hamile miydin dedi düşük yaptım dedim ama sinirlerim zıpladı. daha gelelii ne kadar oldu meraklı meraklı soruyosun bilmeni istediğim bişey olsa söylerim dimi . hayır duyabileceği bi yerde de değildi öncesinde alakasız uzak bi yerdeydi sen nerden duydun da bana soruyosun yani. işte bu yüzde bu hastanede tedavi olmak istemiyorum laboratuvarda başlayıp tüm hastaneye yayılıyo dedikodu dalgası malesef başka alternatifi de yok. moralimi bozdu sabah sabah
geldim geldim bebeğim tatildeydik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?