- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
bişeyden mi korktu bi rahatsızlığı mı vardı geçmiş olsun canım benimMerhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim
çok şükür iyiyim canım tatil yaptık geldik sen nasılsınhamişim nerelerdesin görüşmeyeli nasılsın
kaç yaşındaydı canım oğln duamı okudum inşallah şifa olurMerhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim
olabilir atlamadan içtiysen hamile değilsindir heralde ya korkma canım daha öncesinde de yaramamış sana doğum kontrol hapı
Merhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim
kaç yaşındaydı canım oğln duamı okudum inşallah şifa olur
Aynen canım bu ay adet diye bunu gördüm şimdi de kullanmaya devam ediyorum yeni kutuyu gidince dra da sorarım yine ama bakalım bu kutu bitince ne olacak bir de vücuda uyum sağlaması 3 ay suruyormus hapların bakalım dr kes demezse 3 ay devam ederim hala duzelmezse kendim keserim artık
sen kafanı yorma başka bir doktor a gideceksin o bakalım nasıl davranıcak boşver hiç rakamlara falan takılma gebeliğini yaşa aşırı refleks hareketler yapma yeter:)
ben de 20nin üzerinde olmalı diye biliyorum , yarınki doktora da söyleyerek alabilirsin canım yetersizlikte almak gerekir tabi.
Lavin canım çok takılma lekelenmeye çoğu kişinin öyle oluyor zaten normal diyor drlar ama guvenecegin bir dra gidersen için daha rahat eder bizim soylememiz kesmiyor seni :) stres yapma hiç
Ulytau senin meraklı melahata da bayıldım valla ne densizlik daha yeni tanismissin sanane sus otur gerekirse sana söylenir dimi yok anam yok biz milletçe ağzımızı tutamiyoruz
Lavin canım çok takılma lekelenmeye çoğu kişinin öyle oluyor zaten normal diyor drlar ama guvenecegin bir dra gidersen için daha rahat eder bizim soylememiz kesmiyor seni :) stres yapma hiç
Ulytau senin meraklı melahata da bayıldım valla ne densizlik daha yeni tanismissin sanane sus otur gerekirse sana söylenir dimi yok anam yok biz milletçe ağzımızı tutamiyoruz
Canım hayırdır birdenbire mi oldu?Merhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim
doktor mu önerdi sen mi korunma yöntemi olarak seçtin canım rahatsız ediyorsa bırak başka bir şey kullan
değil mi ama çok lazım sanki benim gebeliğim
Canım ne yapayım bu huyumu bilmiyorum. Eşim de diyor yedin kendini diye.
Haklısın valla gerçekten zormuş şimdiden. Biraz da oluruna bırakmak gerek ben de içimi rahatlatıp daha ferah devam ederim inşallah.Ama böyle kendine de çok zarar verirsin daha dur yolun basindasin hamilelik annelik başlı başına stresli şimdiden böyle yaparsan daha ohoooo seninle işimiz var :)))
Haklısın valla gerçekten zormuş şimdiden. Biraz da oluruna bırakmak gerek ben de içimi rahatlatıp daha ferah devam ederim inşallah.
ayy evet güzeldi bakalım :))Hoş geldin tatlım nasılsın attınız mı stresleri minnosunla içimden oglusunla demek geçti niyeyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?