2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim

olabilir atlamadan içtiysen hamile değilsindir heralde ya korkma canım daha öncesinde de yaramamış sana doğum kontrol hapı

Aynen canım bu ay adet diye bunu gördüm şimdi de kullanmaya devam ediyorum yeni kutuyu gidince dra da sorarım yine ama bakalım bu kutu bitince ne olacak bir de vücuda uyum sağlaması 3 ay suruyormus hapların bakalım dr kes demezse 3 ay devam ederim hala duzelmezse kendim keserim artık

Merhabalar kızlar benim oğlanda kekeleme başladı hepinizden oğluşuma dua rica ediyorum Allah rızası için okursanız çok sevinirim

Oy kuzum kiyamam geçmiş olsun canım okuruz tabi ki ama neden oldu acaba kekelemenin altında psikolojik sebepler oluyor genelde kaç yaşında oğlun

Lavin canım çok takılma lekelenmeye çoğu kişinin öyle oluyor zaten normal diyor drlar ama guvenecegin bir dra gidersen için daha rahat eder bizim soylememiz kesmiyor seni :) stres yapma hiç

Ulytau senin meraklı melahata da bayıldım valla ne densizlik daha yeni tanismissin sanane sus otur gerekirse sana söylenir dimi yok anam yok biz milletçe ağzımızı tutamiyoruz

doktor mu önerdi sen mi korunma yöntemi olarak seçtin canım rahatsız ediyorsa bırak başka bir şey kullan

sen kafanı yorma başka bir doktor a gideceksin o bakalım nasıl davranıcak boşver hiç rakamlara falan takılma gebeliğini yaşa aşırı refleks hareketler yapma yeter:)

Her şey olacağına varır. Rabbim ne kader yazmışsa o oluyor. Haklısın insan biraz rahat olmalı.

ben de 20nin üzerinde olmalı diye biliyorum , yarınki doktora da söyleyerek alabilirsin canım yetersizlikte almak gerekir tabi.

Bu bilgimi de doktora soracağım canım inşallah.

değil mi ama çok lazım sanki benim gebeliğim

Canım ne yapayım bu huyumu bilmiyorum. Eşim de diyor yedin kendini diye.

doktor mu önerdi sen mi korunma yöntemi olarak seçtin canım rahatsız ediyorsa bırak başka bir şey kullan

Kendim aldım canım kondomdan nefret ediyor eşim tüm erkekler gibi oglumdan sonra hep geri çekilme oldu ama o da doğum kontrol yöntemi bile değil şimdiye kadar aman olursa olur nolcak diyordum ama şu an kesin olmaması lazım ya kondom kullandiramayinca ilaca başladım mecbur

Canım ne yapayım bu huyumu bilmiyorum. Eşim de diyor yedin kendini diye.

Ama böyle kendine de çok zarar verirsin daha dur yolun basindasin hamilelik annelik başlı başına stresli şimdiden böyle yaparsan daha ohoooo seninle işimiz var :)))

Ama böyle kendine de çok zarar verirsin daha dur yolun basindasin hamilelik annelik başlı başına stresli şimdiden böyle yaparsan daha ohoooo seninle işimiz var :)))
Haklısın valla gerçekten zormuş şimdiden. Biraz da oluruna bırakmak gerek ben de içimi rahatlatıp daha ferah devam ederim inşallah.

Haklısın valla gerçekten zormuş şimdiden. Biraz da oluruna bırakmak gerek ben de içimi rahatlatıp daha ferah devam ederim inşallah.

Aynen canım aklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış inşallah çok sağlıklı sorunsuz bir 9 ay geçirip alacaksın bebeğini kucağına

Hoş geldin tatlım nasılsın attınız mı stresleri minnosunla içimden oglusunla demek geçti niyeyse :))
ayy evet güzeldi bakalım :))
ya herkes ikiye ayrıldı zaten erkek geçiyor içlerinden ama kız olsun isteyen var bide kız düşünüp kesin erkek olacak diyen var offf. bilemiyorum sağlıklı olsunda:)

ayy kızlar görümcemn 2.5 yaşında dünyalar güzeli kızı var benim hamileik olunca çookk sevindiler ama bebek zor iş yaa diyorlar uykusuz geceler ağlamalar falan . gerçi onlar hemen bebek sahibi olunca hallettiler o işi biz evliliğin tadını alalım diye bekledik işte. şimdide gözüm korkuyor yaa çok şükür rabbime bebek nasip oldu inşallah sağlıkla doğarda eşimle eskisi gibi olamazmıyız diye korkuyorum yani her an yatıp oturup beraber vakit geçiren flim izleyen kişileriz nasıl olcak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…