- 14 Mart 2013
- 8.093
- 4.080
- 448
Kendim aldım canım kondomdan nefret ediyor eşim tüm erkekler gibi oglumdan sonra hep geri çekilme oldu ama o da doğum kontrol yöntemi bile değil şimdiye kadar aman olursa olur nolcak diyordum ama şu an kesin olmaması lazım ya kondom kullandiramayinca ilaca başladım mecbur
bişeyden mi korktu bi rahatsızlığı mı vardı geçmiş olsun canım benim
kaç yaşındaydı canım oğln duamı okudum inşallah şifa olur
Oy kuzum kiyamam geçmiş olsun canım okuruz tabi ki ama neden oldu acaba kekelemenin altında psikolojik sebepler oluyor genelde kaç yaşında oğlun
çok şükür iyiyim canım tatil yaptık geldik sen nasılsın
Canım hayırdır birdenbire mi oldu?
Birdenbire mi oldu? Çok fazla mı yoksa hafifçe heyecanlanınca mı oluyor?canım birhafta 10 gündür var bugün geçer yarın geçer diye bekliyoruz ama düzelmedi
Çocukların bu tip korkuları olabiliyor zaman zamsn. Bıcırıklar hem korkuyor hem de birbirlerini korkutuyorlar. Sıklıkla karşıma çıkıyor benim de bu sorun. Okuldaki rehber öğretmenle görüş istersen cnm. Yardımcı olurlar.7,5 yaşında canım oğlum okulda canavar filan korkutuyorlar bir ara okulda wcye gitmeye korkuyordu
şimdi evde de odadan odaya geçmeye wcye gitmeye korkar oldu
Merhaba herkese... 1 ay önce 22 haftalik gebeligim kromozom anomalisi sebebiyle sonlandirildi. Suan adetimin 4. Günü. Ben bundan sonra 1 kez daha adet görüp calismalara baslamak istiyorum. Rabbim insallah saglikli bi bebek verir. Dualariniza talibim
selam kızlar:)epeydir girememiştim.özlemişim yazılanları okumayı.
Merhaba herkese... 1 ay önce 22 haftalik gebeligim kromozom anomalisi sebebiyle sonlandirildi. Suan adetimin 4. Günü. Ben bundan sonra 1 kez daha adet görüp calismalara baslamak istiyorum. Rabbim insallah saglikli bi bebek verir. Dualariniza talibim
hoşbuldum canımHeşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?