2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

anladım canım , yine de yan etki yapıyosa bırak gitsin eşinle konuş senin sağlığın daha önemli

Oy kuzum kiyamam geçmiş olsun canım okuruz tabi ki ama neden oldu acaba kekelemenin altında psikolojik sebepler oluyor genelde kaç yaşında oğlun

7,5 yaşında canım oğlum okulda canavar filan korkutuyorlar bir ara okulda wcye gitmeye korkuyordu
şimdi evde de odadan odaya geçmeye wcye gitmeye korkar oldu

7,5 yaşında canım oğlum okulda canavar filan korkutuyorlar bir ara okulda wcye gitmeye korkuyordu
şimdi evde de odadan odaya geçmeye wcye gitmeye korkar oldu
Çocukların bu tip korkuları olabiliyor zaman zamsn. Bıcırıklar hem korkuyor hem de birbirlerini korkutuyorlar. Sıklıkla karşıma çıkıyor benim de bu sorun. Okuldaki rehber öğretmenle görüş istersen cnm. Yardımcı olurlar.

Merhaba herkese... 1 ay önce 22 haftalik gebeligim kromozom anomalisi sebebiyle sonlandirildi. Suan adetimin 4. Günü. Ben bundan sonra 1 kez daha adet görüp calismalara baslamak istiyorum. Rabbim insallah saglikli bi bebek verir. Dualariniza talibim

Başın sağolsun, geçmiş olsun. Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsin inşallah.

Lavin rehberlikçimiz allaha emanet bir bayan
bir hafta dahabekleyip dr götüreceğim

ayy kızlar görümcemn 2.5 yaşında dünyalar güzeli kızı var benim hamileik olunca çookk sevindiler ama bebek zor iş yaa diyorlar uykusuz geceler ağlamalar falan . gerçi onlar hemen bebek sahibi olunca hallettiler o işi biz evliliğin tadını alalım diye bekledik işte. şimdide gözüm korkuyor yaa çok şükür rabbime bebek nasip oldu inşallah sağlıkla doğarda eşimle eskisi gibi olamazmıyız diye korkuyorum yani her an yatıp oturup beraber vakit geçiren flim izleyen kişileriz nasıl olcak yaaa

çok geçmiş olsun.umarım bundan sonrası senin için hayırlısı olur

Başın sağolsun canım. Bende anensefali teşhisiyle keybettim bebeğimi. Sen doğum yapmışsındır doktor ne kadar korun dedi. Dikkat et kendine . İnsan hemen istiyor da vücudun kendini toplaması gerek.

kızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn

yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…