2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bak şimdi böyle konuşursan kızarız hee . Biz Bi tarafımızı yırtıyoz o bebek için. Rabbim ne güzel sana nasip etmiş. Tadını çıkar işte niye öyle düşüncelerle en güzel zamanını kötü geçiriyorsun ki.

beni burda tanıyorsunuz nolurr öyle demeyin düşünmeyin . belkide evde sıkıldım bunaldım o yüzden öyle geliyor ama RAbbim isteyene nasip etsin bende 2 ay denedim olmamıştı 3. de oldu o zamanlar ağlıyordum olmadı diye. ama bu başka bi duygu yaaa( anlatamıyorum eşime sarılmak vakit geçirmek bunlar yok olacakmı sizce bundan dolayı düşünceliyim ( off bunaldım galiba o yüzden bu sorular

Olurmu öyle şey canım. Şimdi Hormonların senle oyun oynuyor Fazla takılmamaya çalış. Bence bebişin doğunca Yaa Nie şimdiye kadar olmamış bu velet diyeceksiniz Sen minnağını düşün onun minicik ellerini ayaklarını düşün geçer hepsi inşaallah.

canım anlayışın için teşekkür ederim . biliyorum bunları yazmak bile utandırıyor beni ama eşimle birlikte oda benle birlikte vakit geçirmeyi rahatlığı seviyoruz acaba buna engel olursa diye korkumdan bunlar oluyor. yoksa mis kokulu bebişi kim istemez benimki sadece hep bebeğe bakarken birbirimizin yanıda nasıl eskisi gbi oluruz düşüncesi

yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa(

Bende de var canım aslında.Sanki bir daha eskisi gibi zaman ayıramazmışız birbirimize gibi. Kafamıze estiği gibi davranma özgürlüğümüz elimizden gitmiş gibi.

Ama sonra düşünüyorum, anne-baba olacağız. İkimizin ortak sevgisiyle büyüyecek bir yavrumuz olacak inşallah. Bu belki hayatımızı yer yer değiştirecek, belki delidolu aşık hallerimiz olmayacak ama farklı bir sevgiyle seveceğiz birbirimizi. Zorlukları olacak ama mutluluğu, mükafatı da çok büyük olacak.

Lavin rehberlikçimiz allaha emanet bir bayan
bir hafta dahabekleyip dr götüreceğim

Canım sana deneyimlerimle söyleyebilirim ki patolojik bir sorun yoksa psikiyatriste gitmenin çok anlamı yok. Madem rehber öğretmeninize güvenemiyorsun, ilçe-ildeki Rehberlik Araştırma Merkezi'ne danışabilirsin. İlk olarak oğlunu hemen götürme sen görüş veli olarak, onlar gerekirse oğlunu görüşme için çağırırlar.

Öyle şeyler düşünme canım. Benim arkadaşım hep 'huysuz olacak benim bebiş' debeyip durdu. Gerçekten bebeği kolik ve zor bir bebek.

Ben de hep sakin, mutlu huzurlu olacak inşallah bebeğim deyip bebişimi buna hazırlıyorum. Eşim çok sakin bir bebekmiş, kayınvalidem hep anlatır. Ben de hep annen-baban gibi bebiş olacaksın sen de diyorum. Sen de olumlu düşün bakalımmKızarım.

off dimi yaaa bebek sevgiside bambaşkadır eminim ama ne biliyim yaaa sarılıp flim izlemek kafamıza göre eğlenmek dışarı çıkmak gezmek olmayacak gibi

kız canım kızz bana vallahi olumluyum benim bebeklerle aram iyi kucağıma alınca uykusunda huzursuzluk etmeden uyur iyi oynar falan ama işte sanki millet hep bebek ağlayacak gibi konuşunca canım sıkılıyor hep onunlailgilenip eşimle zaman geçirmek olmazsa diyorum

Sen dinleme onları. He de geç. Gebelere böyle moral bozucu şeyler söylenmez ki anacım.

Çocuklarla animasyon izleriz canım öyle deme.Bu sıpalar hiç mi büyümeyecek sanki.
ayy büyüyecek dimiii:))
of ne biliyim belki ayıp olcak ama eşimle biz mesela cinsel hayatta da off şimdi bebek olunca hep akşam yatarken mi olucak bak gizli saklı gibi olcak bebek çocuk olunca zorunlu gibi mi olcak cinsel ilişki bile diyorum oda yok diyor bebekler erken uyur diyor:)

Bebişlerin gündüz uykusu da var canım Tabii evde çıplak gezemiyeceğiz ama onun da ayrı macerası olur. Aman duymasın, görmesin gibi

sadece ilk yazını okudum da ona göre cevap veriyorum
şuan hamilelik psikolojiisndesin
yaşadıkların çok normal
hep aklında ş soru var BEN NE YAPICAM.....
evt sen kilo alıcaksın
evt dünya kokacak
kendinden igrenceksin
kocana beni sevmiyosun çirkinleştim artık ben diceksin
çekilmez bi insan olucaksın
eşine bagırıcaksın
iş yapmak hata gezmek istemiceksin
cildin bozula bilir karnın çatlaya bilir
kilo almaktan nefes alamıcaksın
daralıcaksın
hepsi olucak ama bu şüreç 9 ay sürücek ve 1 saatte kurtulacaksın...
sonra ne mi olcak
kilo vericeksin
eskisinden daha güzel ve alımlı olucaksın
bakımlı olucaksın
ve ne olcak biliyomusun
san muhtaç biri gelicek
emerken gözüne bakıcak
yabancı birine gidince aglıcak sana gelince susacak
ve sen dünyada eminol bu kadar lezzetli hiç bişey yoktur
ister elmasların pırlantaların olsun
hiç bişeye degişmezsin
sana ANNE DİYE BAKICAK SONRA DİLLENDİRECEK
işte bu süreç var sırf bunlar için degecek
ama geçicek
hiçbişeyden korkma ürkme yılma
herşey çok mükemmel olucak

ayyy bunu okudum ağladım offff bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy evet güzeldi bakalım :))
ya herkes ikiye ayrıldı zaten erkek geçiyor içlerinden ama kız olsun isteyen var bide kız düşünüp kesin erkek olacak diyen var offf. bilemiyorum sağlıklı olsunda:)

Ilk çocukta cinsiyet pek önemli olmuyor zaten benim için de öyleydi oğlum olunca şimdi deli gibi kız istiyorum Allah nasip ederse inşallah ama tabi her şeyden önemlisi hem ruhen hem bedenen sağlıklı hayırlı olması

anladım canım , yine de yan etki yapıyosa bırak gitsin eşinle konuş senin sağlığın daha önemli

Bu kutu da bitince aynı olursa devam etmem heralde zaten böyle olunca da stresi bitmiyor

anladım canım , yine de yan etki yapıyosa bırak gitsin eşinle konuş senin sağlığın daha önemli

Bu kutu da bitince aynı olursa devam etmem heralde zaten böyle olunca da stresi bitmiyor

Hay Allahim mesaj gitmiyor diye uğraşıyorum 3 kere gitmiş :)))

7,5 yaşında canım oğlum okulda canavar filan korkutuyorlar bir ara okulda wcye gitmeye korkuyordu
şimdi evde de odadan odaya geçmeye wcye gitmeye korkar oldu

Hmm geçmiş olsun canım bi süre gözlemle iyileşme olmazsa muhakkak bir pedagogdan yardım al kalmasın kekemelik yavrumun üstünde çocuklar çok acımasız oluyorlar işte böyle korkutmalar zarar vermeler falan ama öğretmeni ile de konuş bence durum hakkında bilgi ver en azından bu korku hikayelerinin devam etmesinin önüne geçebilir yaz tatili de yaklaştı bu süreçte toparlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…