- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
kızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn
beni burda tanıyorsunuz nolurr öyle demeyin düşünmeyin . belkide evde sıkıldım bunaldım o yüzden öyle geliyor ama RAbbim isteyene nasip etsin bende 2 ay denedim olmamıştı 3. de oldu o zamanlar ağlıyordum olmadı diye. ama bu başka bi duygu yaaaBak şimdi böyle konuşursan kızarız hee .Biz Bi tarafımızı yırtıyoz o bebek için. Rabbim ne güzel sana nasip etmiş. Tadını çıkar işte niye öyle düşüncelerle en güzel zamanını kötü geçiriyorsun ki.
beni burda tanıyorsunuz nolurr öyle demeyin düşünmeyin . belkide evde sıkıldım bunaldım o yüzden öyle geliyor ama RAbbim isteyene nasip etsin bende 2 ay denedim olmamıştı 3. de oldu o zamanlar ağlıyordum olmadı diye. ama bu başka bi duygu yaaa( anlatamıyorum eşime sarılmak vakit geçirmek bunlar yok olacakmı sizce bundan dolayı düşünceliyim ( off bunaldım galiba o yüzden bu sorular
canım anlayışın için teşekkür ederim . biliyorum bunları yazmak bile utandırıyor beni ama eşimle birlikte oda benle birlikte vakit geçirmeyi rahatlığı seviyoruz acaba buna engel olursa diye korkumdan bunlar oluyor. yoksa mis kokulu bebişi kim istemez benimki sadece hep bebeğe bakarken birbirimizin yanıda nasıl eskisi gbi oluruz düşüncesiOlurmu öyle şey canım. Şimdi Hormonların senle oyun oynuyor Fazla takılmamaya çalış. Bence bebişin doğunca Yaa Nie şimdiye kadar olmamış bu velet diyeceksinizSen minnağını düşün onun minicik ellerini ayaklarını düşün geçer hepsi inşaallah.
yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa (
Lavin rehberlikçimiz allaha emanet bir bayan
bir hafta dahabekleyip dr götüreceğim
Öyle şeyler düşünme canım. Benim arkadaşım hep 'huysuz olacak benim bebiş' debeyip durdu. Gerçekten bebeği kolik ve zor bir bebek.ayy kızlar görümcemn 2.5 yaşında dünyalar güzeli kızı var benim hamileik olunca çookk sevindiler ama bebek zor iş yaa diyorlar uykusuz geceler ağlamalar falan . gerçi onlar hemen bebek sahibi olunca hallettiler o işi biz evliliğin tadını alalım diye bekledik işte. şimdide gözüm korkuyor yaa çok şükür rabbime bebek nasip oldu inşallah sağlıkla doğarda eşimle eskisi gibi olamazmıyız diye korkuyorum yani her an yatıp oturup beraber vakit geçiren flim izleyen kişileriz nasıl olcak yaaa
off dimi yaaa bebek sevgiside bambaşkadır eminim ama ne biliyim yaaa sarılıp flim izlemek kafamıza göre eğlenmek dışarı çıkmak gezmek olmayacak gibiBende de var canım aslında.Sanki bir daha eskisi gibi zaman ayıramazmışız birbirimize gibi. Kafamıze estiği gibi davranma özgürlüğümüz elimizden gitmiş gibi.
Ama sonra düşünüyorum, anne-baba olacağız. İkimizin ortak sevgisiyle büyüyecek bir yavrumuz olacak inşallah. Bu belki hayatımızı yer yer değiştirecek, belki delidolu aşık hallerimiz olmayacak ama farklı bir sevgiyle seveceğiz birbirimizi. Zorlukları olacak ama mutluluğu, mükafatı da çok büyük olacak.
kız canım kızz bana vallahi olumluyum benim bebeklerle aram iyi kucağıma alınca uykusunda huzursuzluk etmeden uyur iyi oynar falan ama işte sanki millet hep bebek ağlayacak gibi konuşunca canım sıkılıyor hep onunlailgilenip eşimle zaman geçirmek olmazsa diyorumÖyle şeyler düşünme canım. Benim arkadaşım hep 'huysuz olacak benim bebiş' debeyip durdu. Gerçekten bebeği kolik ve zor bir bebek.
Ben de hep sakin, mutlu huzurlu olacak inşallah bebeğim deyip bebişimi buna hazırlıyorum. Eşim çok sakin bir bebekmiş, kayınvalidem hep anlatır. Ben de hep annen-baban gibi bebiş olacaksın sen de diyorum. Sen de olumlu düşün bakalımmKızarım.
Çocuklarla animasyon izleriz canım öyle deme.off dimi yaaa bebek sevgiside bambaşkadır eminim ama ne biliyim yaaa sarılıp flim izlemek kafamıza göre eğlenmek dışarı çıkmak gezmek olmayacak gibi
kız canım kızz bana vallahi olumluyum benim bebeklerle aram iyi kucağıma alınca uykusunda huzursuzluk etmeden uyur iyi oynar falan ama işte sanki millet hep bebek ağlayacak gibi konuşunca canım sıkılıyor hep onunlailgilenip eşimle zaman geçirmek olmazsa diyorum
ayy büyüyecek dimiii:))Çocuklarla animasyon izleriz canım öyle deme.Bu sıpalar hiç mi büyümeyecek sanki.
ayy büyüyecek dimiii:))
of ne biliyim belki ayıp olcak ama eşimle biz mesela cinsel hayatta da off şimdi bebek olunca hep akşam yatarken mi olucak bak gizli saklı gibi olcak bebek çocuk olunca zorunlu gibi mi olcak cinsel ilişki bile diyorum oda yok diyor bebekler erken uyur diyor:)
ayy evet güzeldi bakalım :))
ya herkes ikiye ayrıldı zaten erkek geçiyor içlerinden ama kız olsun isteyen var bide kız düşünüp kesin erkek olacak diyen var offf. bilemiyorum sağlıklı olsunda:)
anladım canım , yine de yan etki yapıyosa bırak gitsin eşinle konuş senin sağlığın daha önemli
anladım canım , yine de yan etki yapıyosa bırak gitsin eşinle konuş senin sağlığın daha önemli
7,5 yaşında canım oğlum okulda canavar filan korkutuyorlar bir ara okulda wcye gitmeye korkuyordu
şimdi evde de odadan odaya geçmeye wcye gitmeye korkar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?