2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa(

Canım böyle düşünüyor olman gayet normal evet eşinle şimdiki gibi olamayacaksin ama öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki inan boşluk hissetmeyeceksin hatta keşke daha önce olsaymis diyeceksin emin ol

Profil fotosunu atlatmışsin canım :) tabi ki svedrif90

Tuh yaa aslınd gizli gizili gelip kandırmak vardı sizi Neysem artık listede ismimide düzeltirsin canım sanada iş çıkardım ama

yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa(
Hormon etkisi bence bunlar çok takma kafana.. Benim böyle düşüncelerim olmuyor şimdilik,olmaya vakitte yok zaten :)) ama ben eşimle vakit geçiremem eskisi gibi olamam diye düşünmüyorum,hatta daha bile eğlenceli olacak hayatımız diye seviniyorum.. Özel vakit herzaman yaratılabilir. Benim şu sıralar tek endişem bebeğim sağlıklı olsun endişesi. Aşık olduğum adamdan,onunda aşık olduğu kadından çocuğu olacak.. Bundan daha özel daha yakınlaştırı ne olabilir ki ? Sende düşünme böyle şeyler evin şenlenecek onu düşün :))

Başın sağolsun canım. Bende anensefali teşhisiyle keybettim bebeğimi. Sen doğum yapmışsındır doktor ne kadar korun dedi. Dikkat et kendine . İnsan hemen istiyor da vücudun kendini toplaması gerek.
Amin cnm seninde basin sagolsun.Evet normal dogumla oldu doktor hic bisey demedi ilk adetinde gel dedi ama gidemedim adetim bitsin gidicem bi ara

Amin cnm seninde basin sagolsun.Evet normal dogumla oldu doktor hic bisey demedi ilk adetinde gel dedi ama gidemedim adetim bitsin gidicem bi ara

Anladım canım doktorunla konuş inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz gelir. Bu acı ancak onlarla geçer

Başın sağolsun canım Rabbim tekrarını yasatmasin en yakın zamanda acını unutturacak masum bir melek versin sana inşallah adetin bitince mutlaka git dra rahmin toparlamis mi yeni bir gebelige hazır mı bir baksın

Aynen.. insallah bi daha ayni şeyleri yasmayiz. Genetik test yaptirdiniz mi siz?

Yok canım ya bize bişey yapmadılar. Gerek görmedimi bilemedim artık . İkinciyi hem istiyorum hem korkuyorum Rabbim inş bidaha yaşatmaz

Kızlar ovülasyon gününden sonra denemelere devam etmek gerekir mi,ovülasyon yeterli midir sizce :))

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. edds_______________BAT 27 Nisan
15. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
16. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
17. Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
18. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs
19. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
20. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
21. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
22. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
23. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
24. new smiles __________BAT 12 Haziran
25. aayna ______________BAT 13 Haziran
26. base2012____________BAT 13 Mayıs
27. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

Kızlar ovülasyon gününden sonra denemelere devam etmek gerekir mi,ovülasyon yeterli midir sizce :))

bence bata kadar devam :) yani gün aşırı olmasa bile 2-3 günde bir ne olur ne olmaz diye devam etmekte yarar var

Ovülasyon dündü 2gün sonra yine başlamalıyım yani :)) nolur nolmaz tabi yavv

mantık olarak ovu geçtiyse olay bitmiştir ama Allahın hikmetinden sual olmaz adete 3 gün kala hamile kalan olmuş (gerçi şehir efsanesi gibi) duyuyoruz bence adet gelene kadar -ki inşallah gelmez- devam yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…