yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa (
SvedrifKızlarr bilin bakalım ben kimim
Kızlarr bilin bakalım ben kimim
Profil fotosunu atlatmışsin canım :) tabi ki svedrif90
Tuh yaa aslınd gizli gizili gelip kandırmak vardı siziNeysem artık listede ismimide düzeltirsin canım sanada iş çıkardım ama
Hormon etkisi bence bunlar çok takma kafana.. Benim böyle düşüncelerim olmuyor şimdilik,olmaya vakitte yok zaten :)) ama ben eşimle vakit geçiremem eskisi gibi olamam diye düşünmüyorum,hatta daha bile eğlenceli olacak hayatımız diye seviniyorum.. Özel vakit herzaman yaratılabilir. Benim şu sıralar tek endişem bebeğim sağlıklı olsun endişesi. Aşık olduğum adamdan,onunda aşık olduğu kadından çocuğu olacak.. Bundan daha özel daha yakınlaştırı ne olabilir ki ? Sende düşünme böyle şeyler evin şenlenecek onu düşün :))yeşimmmmm lavin sizde benle yakın hamiş oldunuz ne olur sizdede varmı bu düşünceler yaaaaa( biliyorum insanlar bebek için çok uğraşıyorlar daha ne istiyorsun derler belki ama bu başba bi düşünce yaaa (
Amin cnm seninde basin sagolsun.Evet normal dogumla oldu doktor hic bisey demedi ilk adetinde gel dedi ama gidemedim adetim bitsin gidicem bi araBaşın sağolsun canım. Bende anensefali teşhisiyle keybettim bebeğimi.Sen doğum yapmışsındır doktor ne kadar korun dedi. Dikkat et kendine . İnsan hemen istiyor da vücudun kendini toplaması gerek.
Amin cnm seninde basin sagolsun.Evet normal dogumla oldu doktor hic bisey demedi ilk adetinde gel dedi ama gidemedim adetim bitsin gidicem bi ara
Aynen.. insallah bi daha ayni şeyleri yasmayiz. Genetik test yaptirdiniz mi siz?Anladım canım doktorunla konuş inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz gelir. Bu acı ancak onlarla geçer
Amin cnm seninde basin sagolsun.Evet normal dogumla oldu doktor hic bisey demedi ilk adetinde gel dedi ama gidemedim adetim bitsin gidicem bi ara
Aynen.. insallah bi daha ayni şeyleri yasmayiz. Genetik test yaptirdiniz mi siz?
Ben deliler gibi bebek istiyorum ama yine ayni seyleri yasarim diye de cok korkuyorumYok canım ya bize bişey yapmadılar. Gerek görmedimi bilemedim artık . İkinciyi hem istiyorum hem korkuyorum Rabbim inş bidaha yaşatmaz
Kızlar ovülasyon gününden sonra denemelere devam etmek gerekir mi,ovülasyon yeterli midir sizce :))
Ovülasyon dündü 2gün sonra yine başlamalıyım yani :)) nolur nolmaz tabi yavvbence bata kadar devam :) yani gün aşırı olmasa bile 2-3 günde bir ne olur ne olmaz diye devam etmekte yarar var
Ovülasyon dündü 2gün sonra yine başlamalıyım yani :)) nolur nolmaz tabi yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?