2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

mantık olarak ovu geçtiyse olay bitmiştir ama Allahın hikmetinden sual olmaz adete 3 gün kala hamile kalan olmuş (gerçi şehir efsanesi gibi) duyuyoruz bence adet gelene kadar -ki inşallah gelmez- devam yani :)
Ayy gelmesin gelmesin tek denemede olsun bitsin ahahaha

Benimde 3 haziran beni de ekleyin ayol,ilk deneme nasıl sonuçlancak bakalım :))

ozaman o meşhur cümleyi sana da söylemek zorundayım :) bat günü ortadan kaybolmak hamile olup da haber etmeden kaçmak yok sonuç olumlu veya olumsuz muhakkak haber vereceksin ok??

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE

14. edds_______________BAT 27 Nisan
15. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
16. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
17. Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
18. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs
19. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
20. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
21. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
22. purplebliss___________BAT 3 Haziran
23. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
24. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
25. new smiles __________BAT 12 Haziran
26. aayna ______________BAT 13 Haziran
27. base2012____________BAT 13 Mayıs
28. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

günaydın canım bu listedeki hamilelerden çoğunu ben hiç görmedim önceden mi takılıyolardı buraya

günaydın canım bu listedeki hamilelerden çoğunu ben hiç görmedim önceden mi takılıyolardı buraya
Maşallah maşallah maşallah

Aslında sen topigin başından beri burdasin mutlaka okumussundur yazilarini ama sen söyleyince tek tek düşündüm isimleri bu arkadaşlar çok çok seyrek yaziyorlardi hatta bazıları sadece bat yaklasinca gelip sonra gitti ve çok da çabuk hamile kaldılar sanırım bizim gibi stresli tipler olmadıkları için başarıyı çabuk yakaladılar gerçi maşallah diyeyim bizde öyle çok uzun zaman bekleyen de yok Allaha şükürler olsun ki çok beklemeden sıra sıra kalıyor herkes

canım ben yazmıştım aslında 13 mayısta adet olduğumu yeni bat 13 haziaran.haydi bu ay inşallah

evet canım teşekkür ederim:)

Canım böyle düşünüyor olman gayet normal evet eşinle şimdiki gibi olamayacaksin ama öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki inan boşluk hissetmeyeceksin hatta keşke daha önce olsaymis diyeceksin emin ol
mesela yazının başında demişsin ya evet eskisi gibi yaşamıyacaksın deyince yüreğime dokunuyor ama hayat bu bizde bebeğimizi uyutup yaşarız napalım:)

evet artık böyle düşünceleri aklıma takıp daha güzel bakmaya karar verdim:)) eşim daha güzel olcak herşey biz yine birbirimize zaman ayırırız diyor bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…