2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlaaaar ilk defa bugün başladık biz de bebiş çalışmalarına...
gerçi vajinusmusu 8 ayın sonunda yendik çok şükür ..

o bile 4-5 gün oldu...

inşaallah biizm de sağlıklı huzurlu bebişimiz olsun...

bana önerileriniz neelerdirrr....??

Hoşgeldin canım. Bende 4.buçuk sene çektim vajiyi. Çok şükür atlatmışsın. Artık hayırlı haberler gelir inşallah. Sana tek önerim stres yapma . Zaten ilk denemen akşına bırak biraz.

oyy 4 buçuk sene mii...

VALLAHİ iyi dayanmıssınız...
stresini sinirini milletin lafını çekmek zor..

sen şimdi hamiş misin ??

oyy 4 buçuk sene mii...

VALLAHİ iyi dayanmıssınız...
stresini sinirini milletin lafını çekmek zor..

sen şimdi hamiş misin ??

Yok canım bende Martta yendim Deniyoruz bakalım. Hayırlısı artık

evet artık böyle düşünceleri aklıma takıp daha güzel bakmaya karar verdim:)) eşim daha güzel olcak herşey biz yine birbirimize zaman ayırırız diyor bakalım:)
Bence şöyle düşün.. Herkesin ilk çocuktan öyle bahsettiğin gibi yaşamı oluyor zaten. Herkesin cinsel hayatı var,herkes birbirine sarılıp film izliyor,herkes tatile gidiyor vs vs vs.. Ve yine o herkes çocuk olduktan sonra mutlu hayatına devam ediyor,en azından çevremdeki örnekler mutlu.. Eğer senin dediğin gibi olsaydı herkes mutsuz olur ve kimse çocuk fikrini bile düşünmezdi. Elbetteki hayatımız değişecek ama bu pozitif yönde bir değişim.. Benim kocamın akşam yemeğinden sonra bulaşıkları toplamama tahammülü yok,napıyorsun sen hala orda diye kızar bana. Daha şimdiden bana en çok benimle ilgileneceksin yoksa bozuşuruz diyor :) benim kara kara düşünmem lazım demekki.. Tatile gelincede bebişim doğsun ve onunla tatile gideyim diye sabırsızlanıyorum :)) bence çok tatlı olacak :)) başbaşa tatil yeterince yaptık zaten,artık tatilden sıkıldık biz evde olalım lütfeen diyorum. Bebeğini götünce bunlarla kendimi neden üzdüm diye kendine kızacaksın,hormon etkisibunlar kendini üzme,sen benden yaklaşık 10 gün öndesin.. 10 gün sonra hormon banada bunu yapar mı bilemem :))

Yok canım bende Martta yendim Deniyoruz bakalım. Hayırlısı artık

ay hadi inşaallah

Rabb im hayırlarla nasip etsin bol dualar edip namazmıza ibadetlerimize dikkat edelim inşaallah :))

hamile kalmanın yüksek ihtimal oldugu zamanlar ne zaman..

kullandığınız yöntem vs bişi var mı

Estağfurullah arkadaşım olur mu öyle şey inşallah elimden geldiğince ben de okuycam kaç tane okuduğumu yazarım sana sayısı önemli mi bilmiyorum ama?
yok canım 1 tane olsun oku ben farklı farklı arkadaşlarımızdan okumalar bekledim kimin kalp gözünün açık olduğu kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM SENİ DE DİĞER İSTEYEN ARKADAŞLARI DA BENİ DE MÜJDELESİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARLA AMİN

evet bugün 8+0 yani 9. haftaya girdim çok şükür 9 haftalık bebeğim var ve evet inşallah artık hareket bile ediyordur elleri kolları oluşmaya başladı bile:) bu beni heyecanlandırıyor 9 haftalık bebek videoları izledim çoookkk güzel :)
evet herkesin hayatı bebekten önce öyledir ve evet mutsuz olmuyorlar sonra. bizde ikinci bir tatil olarak temmuz sonu yeniden gideceğiz o zaman a bebeğim iyice büyümüş olur inşallah . o macerada başka galiba:) evet bebişim doğuncada gideriz diyor eşim ne olcak ki eğlenceli olur değişik şeyler yaarız diyor onun hiç çekincemesi yok ama ben bazen takılıyorum ama evin neşesi dahada artar diye düşüüyorum artık sanırım :)

İnşaallah canım. Yumurtlama gününü takip etmende yarar var. Ovulasyon testleri satılıyor onlardan alıp yumurtladığın gün ilişkiye girersen şansın yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…