- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
hayırlı haberle gel canım :)
Teşekkürler canım :)iyi tatiller ola canım
Çok iyi geçer inşallah :) Nereye gidiyosun canım?Günaydın kızlarrr.
11.30da randevum var, bakalım bugün nasıl geçecek
Çok iyi geçer inşallah :) Nereye gidiyosun canım?
Günaydın .Hayırlı Cumalar herkese Dua edin bizlerede Rabbim hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizi.
Deniz Bey çok ilgiliydi. İnşallah iyi geçer senin de. Ama evet kafana yatmazsa başka doktora gidersin artık.Deniz Bey'e gideceğim canım. Bu da kafama yatmazsa bir doktor daha var, özel muayenehanesi olan ona geçerim.
kızlaaaar ilk defa bugün başladık biz de bebiş çalışmalarına...
gerçi vajinusmusu 8 ayın sonunda yendik çok şükür ..
o bile 4-5 gün oldu...
inşaallah biizm de sağlıklı huzurlu bebişimiz olsun...
bana önerileriniz neelerdirrr....??
İnşallah canım. Heyecanlıyım valla.
oyy 4 buçuk sene mii...
VALLAHİ iyi dayanmıssınız...
stresini sinirini milletin lafını çekmek zor..
sen şimdi hamiş misin ??
Bence şöyle düşün.. Herkesin ilk çocuktan öyle bahsettiğin gibi yaşamı oluyor zaten. Herkesin cinsel hayatı var,herkes birbirine sarılıp film izliyor,herkes tatile gidiyor vs vs vs.. Ve yine o herkes çocuk olduktan sonra mutlu hayatına devam ediyor,en azından çevremdeki örnekler mutlu.. Eğer senin dediğin gibi olsaydı herkes mutsuz olur ve kimse çocuk fikrini bile düşünmezdi. Elbetteki hayatımız değişecek ama bu pozitif yönde bir değişim.. Benim kocamın akşam yemeğinden sonra bulaşıkları toplamama tahammülü yok,napıyorsun sen hala orda diye kızar bana. Daha şimdiden bana en çok benimle ilgileneceksin yoksa bozuşuruz diyor :) benim kara kara düşünmem lazım demekki.. Tatile gelincede bebişim doğsun ve onunla tatile gideyim diye sabırsızlanıyorum :)) bence çok tatlı olacak :)) başbaşa tatil yeterince yaptık zaten,artık tatilden sıkıldık biz evde olalım lütfeen diyorum. Bebeğini götünce bunlarla kendimi neden üzdüm diye kendine kızacaksın,hormon etkisibunlar kendini üzme,sen benden yaklaşık 10 gün öndesin.. 10 gün sonra hormon banada bunu yapar mı bilemem :))evet artık böyle düşünceleri aklıma takıp daha güzel bakmaya karar verdim:)) eşim daha güzel olcak herşey biz yine birbirimize zaman ayırırız diyor bakalım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...adasimin-kardesi-icin-313-ayetelkursi.825114/
ARKADAŞLAR bir kardeşimize dua istiyorum cnntrm arkadaşım hakkını da helal et konunda paylaşmak istedim inşallah Rabbim herkesin dileklerini kabul eder amin
Yok canım bende Martta yendim Deniyoruz bakalım. Hayırlısı artık
yok canım 1 tane olsun oku ben farklı farklı arkadaşlarımızdan okumalar bekledim kimin kalp gözünün açık olduğu kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM SENİ DE DİĞER İSTEYEN ARKADAŞLARI DA BENİ DE MÜJDELESİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARLA AMİNEstağfurullah arkadaşım olur mu öyle şey inşallah elimden geldiğince ben de okuycam kaç tane okuduğumu yazarım sana sayısı önemli mi bilmiyorum ama?
evet bugün 8+0 yani 9. haftaya girdim çok şükür 9 haftalık bebeğim var ve evet inşallah artık hareket bile ediyordur elleri kolları oluşmaya başladı bile:) bu beni heyecanlandırıyor 9 haftalık bebek videoları izledim çoookkk güzel :)Bence şöyle düşün.. Herkesin ilk çocuktan öyle bahsettiğin gibi yaşamı oluyor zaten. Herkesin cinsel hayatı var,herkes birbirine sarılıp film izliyor,herkes tatile gidiyor vs vs vs.. Ve yine o herkes çocuk olduktan sonra mutlu hayatına devam ediyor,en azından çevremdeki örnekler mutlu.. Eğer senin dediğin gibi olsaydı herkes mutsuz olur ve kimse çocuk fikrini bile düşünmezdi. Elbetteki hayatımız değişecek ama bu pozitif yönde bir değişim.. Benim kocamın akşam yemeğinden sonra bulaşıkları toplamama tahammülü yok,napıyorsun sen hala orda diye kızar bana. Daha şimdiden bana en çok benimle ilgileneceksin yoksa bozuşuruz diyor :) benim kara kara düşünmem lazım demekki.. Tatile gelincede bebişim doğsun ve onunla tatile gideyim diye sabırsızlanıyorum :)) bence çok tatlı olacak :)) başbaşa tatil yeterince yaptık zaten,artık tatilden sıkıldık biz evde olalım lütfeen diyorum. Bebeğini götünce bunlarla kendimi neden üzdüm diye kendine kızacaksın,hormon etkisibunlar kendini üzme,sen benden yaklaşık 10 gün öndesin.. 10 gün sonra hormon banada bunu yapar mı bilemem :))
ay hadi inşaallah
Rabb im hayırlarla nasip etsin bol dualar edip namazmıza ibadetlerimize dikkat edelim inşaallah :))
hamile kalmanın yüksek ihtimal oldugu zamanlar ne zaman..
kullandığınız yöntem vs bişi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?