canım ben yazmıştım aslında 13 mayısta adet olduğumu yeni bat 13 haziaran.haydi bu ay inşallah
mesela yazının başında demişsin ya evet eskisi gibi yaşamıyacaksın deyince yüreğime dokunuyor ama hayat bu bizde bebeğimizi uyutup yaşarız napalım:)
İnşaallah canım. Yumurtlama gününü takip etmende yarar var. Ovulasyon testleri satılıyor onlardan alıp yumurtladığın gün ilişkiye girersen şansın yüksek olur.
teşekkür ederimmmmmmmmmmInan okadar mucizevi şeyler yaşayacaksın ki aramayacaksin eski günlerini hayatın değişecek ama güzel anlamda canım benim
Hiç kafana bile takma,herşey çok güzel olacak.. Biz 1 yılda kaç kere biyerlere gidiyoruz saymıyorum bile,yaz tatili zaten allahın emri:) evet artık bukadar gezme şansım olmayacak.. Ama bu bi süreç ve onunda ayrı güzellikleri olacak. Bin tane derdim var zaten işyerinde,bide bunlara takamam kafamı :)) ben eşimin benden daha iyi olacağını bildiğim için rahatım belkide bukadar,o yüzden gözüm hiçbişeyden korkmuyorevet bugün 8+0 yani 9. haftaya girdim çok şükür 9 haftalık bebeğim var ve evet inşallah artık hareket bile ediyordur elleri kolları oluşmaya başladı bile:) bu beni heyecanlandırıyor 9 haftalık bebek videoları izledim çoookkk güzel :)
evet herkesin hayatı bebekten önce öyledir ve evet mutsuz olmuyorlar sonra. bizde ikinci bir tatil olarak temmuz sonu yeniden gideceğiz o zaman a bebeğim iyice büyümüş olur inşallah . o macerada başka galiba:) evet bebişim doğuncada gideriz diyor eşim ne olcak ki eğlenceli olur değişik şeyler yaarız diyor onun hiç çekincemesi yok ama ben bazen takılıyorum ama evin neşesi dahada artar diye düşüüyorum artık sanırım :)
ovulasyon testi mii..
enemmm neler duyacagım dahaaa :)))
ilk defa duydummm
Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenlimi reglin ? Yumurtlama takibi mutlaka yap,regl bitiminden başla gün aşır ilişkiye devam,ovülasyondan bikaç gün önce hergüne geç 4-5 gün öyle devam,sonra yine gün aşırıya dön :) bide ilişkiden sonra yat uyu :)) bende o etkili olmuş olabilir.tatile denk geldi benim ovülasyon günlerim çok yorgundum yatıp uyuyodum hiç kalkmadan :)) allah hayırlı zamanda sanada nasip etsin bebişay hadi inşaallah
Rabb im hayırlarla nasip etsin bol dualar edip namazmıza ibadetlerimize dikkat edelim inşaallah :))
hamile kalmanın yüksek ihtimal oldugu zamanlar ne zaman..
kullandığınız yöntem vs bişi var mı
evet artık böyle düşünmem gerekiyor zaten eşimin yüzünde güller açıyor seviniyor bende öyle bu arada çıkan saçma düşüncelerimi atıcam :)Hiç kafana bile takma,herşey çok güzel olacak.. Biz 1 yılda kaç kere biyerlere gidiyoruz saymıyorum bile,yaz tatili zaten allahın emri:) evet artık bukadar gezme şansım olmayacak.. Ama bu bi süreç ve onunda ayrı güzellikleri olacak. Bin tane derdim var zaten işyerinde,bide bunlara takamam kafamı :)) ben eşimin benden daha iyi olacağını bildiğim için rahatım belkide bukadar,o yüzden gözüm hiçbişeyden korkmuyortek düşündüğüm bebişim sağlıklı olsun,gerisi boş..
Hoş geldin canım çok şey ogrenirsin daha buralarda :) hayırlı olsun kararın inşallah çok beklemezsin
Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenlimi reglin ? Yumurtlama takibi mutlaka yap,regl bitiminden başla gün aşır ilişkiye devam,ovülasyondan bikaç gün önce hergüne geç 4-5 gün öyle devam,sonra yine gün aşırıya dön :) bide ilişkiden sonra yat uyu :)) bende o etkili olmuş olabilir.tatile denk geldi benim ovülasyon günlerim çok yorgundum yatıp uyuyodum hiç kalkmadan :)) allah hayırlı zamanda sanada nasip etsin bebiş
Hamile kalıp kaçtılar :))
Günaydın canım benim
Doktora mutlaka git canım kan testlerini smear testini yapar folik asite başlatır. Bunlar çok önemli. Sonrada başla çalışmalara :))uygulicam inşallah çok teşekkür ederim kuzucummm benim :)
regl im 28 de bir oluyordu iki aydır 22 günde bir oluyor...
dr gitcem inşaallah
Kızlar geldim bekliyorum doktoru. İnşallah öğleden sonraya kalmam
Doktora mutlaka git canım kan testlerini smear testini yapar folik asite başlatır. Bunlar çok önemli. Sonrada başla çalışmalara :))
lavinnnn bak telaşlanma içini ferah tut rabbim nasip ederse herşey yoluna girer inşallah sorunsuz dönersin bugün eveKızlar tahlil verdim 2 gibi çıkacak.
doktor baktı. Rahimde serbest sıvı var dedi. Betaya bakmam lazım dış gebelik ya da düşük olabilir dedi.
Kızlar tahlil verdim 2 gibi çıkacak.
doktor baktı. Rahimde serbest sıvı var dedi. Betaya bakmam lazım dış gebelik ya da düşük olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?