2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

lavinnnn bak telaşlanma içini ferah tut rabbim nasip ederse herşey yoluna girer inşallah sorunsuz dönersin bugün eve

umarım herşey yolundadır canım.

İnşallah kızlar dua edin bana. Her şey olacağına varır biliyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum. Hatta şimdi kuafördeyim.

Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.

İnşallah kızlar dua edin bana. Her şey olacağına varır biliyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum. Hatta şimdi kuafördeyim.

Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.
iyi yapmışssın canım bende birazdan kuaföre gitcem kaş ağda birde saçıma şekil verdirtcem bakalım :)

Kızlar tahlil verdim 2 gibi çıkacak.
doktor baktı. Rahimde serbest sıvı var dedi. Betaya bakmam lazım dış gebelik ya da düşük olabilir dedi.

bitanecim Rabb iim yardımcınız olsun inşaallah kötü bir durum çıkmaz..

artık doktorlar her şeyi açıkca sölüyor her ihtimali ..

olsa da olmasa da bildiriyor ..

onun için önlem ve tetkik amaçlı..

inşallah güzel sonuçlar alırsın..

yüreğini ferah tut..

her şeyi yaratan olmazları olduran Allah a güvenelim :))

ooooo kuaför müü saçlar şekil Ç))

Şükür sonuçlarım iyi çıktı. Eve geçince yazarım size

Kızlar ya bi şey sorucam size. Ben adetim şu an dün başladı sayılır. Bugün şiddetlendi çok da sancım var. Benim adetlerim hep çok pıhtılı olur. Ama bugünkü pıhtı değişikti. Tam kıpkırmızı değil beyazımsı bi Şeyler var uzuyo falan incecik deri gibi. Anlatamadım iste bi tuhaf :) doğum kontrol hapından mi ki ilk kez böyle olunca garip geldi

iyi yapmışssın canım bende birazdan kuaföre gitcem kaş ağda birde saçıma şekil verdirtcem bakalım :)

Kaş-bıyık için gittim canım. Zaten saçlarım kısa kestirmiyorum, boyamıyorum da.

Gözün aydın canım çok sevindim :)

Çok şükür değerim normal çıktı, perşembe gel keseyi görelim dedi.
Bi de progestan verdi.Ama değerin gayet iyi, çok olmadığı müddetçe kahverengi akıntı önemli değil dedi.

Cnm doğum kontrol hapı genelde azaltır adeti ama. Seninki daha farklı, açık kırmızı ve pembemsi pıhtılar var sanırım. İltihap olabilir.

Ayy sabahtan beri giremiyorum ilk mesajı görünce korktum çok şükür iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın canım haftaya keseyi de görünce daha da rahatlarsın Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayy sabahtan beri giremiyorum ilk mesajı görünce korktum çok şükür iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın canım haftaya keseyi de görünce daha da rahatlarsın Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayyy inşallah. Çok zormuş bu işler valla. 2 saat tahlili bekledim, sorsan sanki 2 gün beklemiş gibiyim.

Canım benim de adetim çok tuhaf oldu ilaçtan olsa gerek takma kafana bir de bana yeni bat bildir :))

bende geldim şimdi kuaförden kaş sonra bacak ağdası sonra saçlarım katı bozulmuştu onu düzeltirdim fön çektirdim geldim:) uzun benimde saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…