- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
lavinnnn bak telaşlanma içini ferah tut rabbim nasip ederse herşey yoluna girer inşallah sorunsuz dönersin bugün eve
umarım herşey yolundadır canım.
iyi yapmışssın canım bende birazdan kuaföre gitcem kaş ağda birde saçıma şekil verdirtcem bakalım :)İnşallah kızlar dua edin bana. Her şey olacağına varır biliyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum. Hatta şimdi kuafördeyim.
Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.
Kızlar tahlil verdim 2 gibi çıkacak.
doktor baktı. Rahimde serbest sıvı var dedi. Betaya bakmam lazım dış gebelik ya da düşük olabilir dedi.
bitanecim Rabb iim yardımcınız olsun inşaallah kötü bir durum çıkmaz..
artık doktorlar her şeyi açıkca sölüyor her ihtimali ..
olsa da olmasa da bildiriyor ..
onun için önlem ve tetkik amaçlı..
inşallah güzel sonuçlar alırsın..
yüreğini ferah tut..
her şeyi yaratan olmazları olduran Allah a güvenelim :))
ooooo kuaför müü saçlar şekil Ç))
Gözün aydın canım çok sevindim :)Şükür sonuçlarım iyi çıktı. Eve geçince yazarım size
iyi yapmışssın canım bende birazdan kuaföre gitcem kaş ağda birde saçıma şekil verdirtcem bakalım :)
Gözün aydın canım çok sevindim :)
Kızlar ya bi şey sorucam size. Ben adetim şu an dün başladı sayılır. Bugün şiddetlendi çok da sancım var. Benim adetlerim hep çok pıhtılı olur. Ama bugünkü pıhtı değişikti. Tam kıpkırmızı değil beyazımsı bi Şeyler var uzuyo falan incecik deri gibi. Anlatamadım iste bi tuhaf :) doğum kontrol hapından mi ki ilk kez böyle olunca garip geldi
teşekkür ederim kuzum benim canım :))
çok heyecanlıyımmm...
smear testi felan oluyormusş..
o kaç güne belli oluyor acaba
Kaş-bıyık için gittim canım. Zaten saçlarım kısa kestirmiyorum, boyamıyorum da.
Çok şükür değerim normal çıktı, perşembe gel keseyi görelim dedi.
Bi de progestan verdi.Ama değerin gayet iyi, çok olmadığı müddetçe kahverengi akıntı önemli değil dedi.
Cnm doğum kontrol hapı genelde azaltır adeti ama. Seninki daha farklı, açık kırmızı ve pembemsi pıhtılar var sanırım. İltihap olabilir.
ve beklenen adet geldi.
Ayy sabahtan beri giremiyorum ilk mesajı görünce korktum çok şükür iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın canım haftaya keseyi de görünce daha da rahatlarsın Allah tamamına erdirsin inşallah
ve beklenen adet geldi.
Kızlar ya bi şey sorucam size. Ben adetim şu an dün başladı sayılır. Bugün şiddetlendi çok da sancım var. Benim adetlerim hep çok pıhtılı olur. Ama bugünkü pıhtı değişikti. Tam kıpkırmızı değil beyazımsı bi Şeyler var uzuyo falan incecik deri gibi. Anlatamadım iste bi tuhaf :) doğum kontrol hapından mi ki ilk kez böyle olunca garip geldi
Ayyy inşallah. Çok zormuş bu işler valla. 2 saat tahlili bekledim, sorsan sanki 2 gün beklemiş gibiyim.
maşallah baaak gördünmüüü:)Şükür sonuçlarım iyi çıktı. Eve geçince yazarım size
bende geldim şimdi kuaförden kaş sonra bacak ağdası sonra saçlarım katı bozulmuştu onu düzeltirdim fön çektirdim geldim:) uzun benimde saçlarımKaş-bıyık için gittim canım. Zaten saçlarım kısa kestirmiyorum, boyamıyorum da.
Çok şükür değerim normal çıktı, perşembe gel keseyi görelim dedi.
Bi de progestan verdi.Ama değerin gayet iyi, çok olmadığı müddetçe kahverengi akıntı önemli değil dedi.
Cnm doğum kontrol hapı genelde azaltır adeti ama. Seninki daha farklı, açık kırmızı ve pembemsi pıhtılar var sanırım. İltihap olabilir.
biz sizleri severiz :) siz iyiki varsınızzzzHamilelik haberini alıp da kacmayanDeruchette P PembePaltolu @Yesimakmn ve esoes1919 a teşekkürü borç biliriz :))) hem bizi terk etmeyip burdaki herkese umut oldukları için hem de tecrubeleriyle herkese yardimci oldukları için :)) iyi ki varsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?