2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ohh şükür Allahıma ya. Valla yüreğim ağzımda okudum sayfaları . Çok şükür canım çok sevindim

bende geldim şimdi kuaförden kaş sonra bacak ağdası sonra saçlarım katı bozulmuştu onu düzeltirdim fön çektirdim geldim:) uzun benimde saçlarım

Güle güle kullan saçlarını:)

Ohh şükür Allahıma ya. Valla yüreğim ağzımda okudum sayfaları . Çok şükür canım çok sevindim

Allah razı olsun, inşallah hep beraber bebeklerimizi büyüttüğümüz günleri göstersin bize Rabbim.

Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
Canim benim bende bu ay hapi biraktim iki dusuk yapmistim insallah hamile kalirim okadar cok istiyorumki

P PembePaltolu gözün aydın canımm sonuçların iyi çıkmış çok sevindim:)
cnntrm biz hep burdayız canımm,herkes hamiş olacak onu bekliyoruz. Sonra doğuracak,sonrada beraber büyüteceğiz :)) ayrıca tek yazdığım topikte seninkiiii :))

Benimde yarın dr randevum var,bakalım herşey yolunda mı? Kalp atışı duyabilecekmiyiz? Bende bunları merak ediyorum şimdilik :)

ayy siz cinsiyetleri öğrenince listeye onları da yazıcam daha diğerleri kaçtıkları için onlardan haberim yok oyy beraber gün sayıcaz doğuma inşallah çok heyecanlı :)) kalp atışlarını duyarsınız inşallah ama biraz erken mi sanki bilemedim 3 yaşında oldu benim sıpa unuttum ne zaman duyulduğunu

Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah :)) 10 gün önce gittiğimdeki verilere göre 1 hafta sonra duyulur demiştti Deruchette :)) ben ona güveniyorum,o bilgili bu konularda :) bu haftalarda duyuluyor heralde öğrencez bakalım bizde herşeyi :))

ayyyyyyyyy yeşimcim inşallah çok güzel bi mutluluk kalp atışını görmek duymak :)) inşallah nasip olsun sanada:) hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmmm
benimde salı randevum bakalım neler oluyor bebeğime:)

evet evet duyulur inşallah bende 6+4 de gider gitmez görmüş ve duymuştum :)

bizim kızlar öyle dediyse duyulur canım inşallah benhiç hatırlamıyorum kaçıncı haftada duyduğumu cinsiyeti 13te öğrendim bir onu hatırlıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…