- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Kaş-bıyık için gittim canım. Zaten saçlarım kısa kestirmiyorum, boyamıyorum da.
Çok şükür değerim normal çıktı, perşembe gel keseyi görelim dedi.
Bi de progestan verdi.Ama değerin gayet iyi, çok olmadığı müddetçe kahverengi akıntı önemli değil dedi.
Cnm doğum kontrol hapı genelde azaltır adeti ama. Seninki daha farklı, açık kırmızı ve pembemsi pıhtılar var sanırım. İltihap olabilir.
Şükür sonuçlarım iyi çıktı. Eve geçince yazarım size
bende geldim şimdi kuaförden kaş sonra bacak ağdası sonra saçlarım katı bozulmuştu onu düzeltirdim fön çektirdim geldim:) uzun benimde saçlarım
Ohh şükür Allahıma ya. Valla yüreğim ağzımda okudum sayfaları . Çok şükür canım çok sevindim
söyledim sanaaaa :)) çok şükürrr
teşekkür ederim lavincimmm:)Güle güle kullan saçlarını:)
Allah razı olsun, inşallah hep beraber bebeklerimizi büyüttüğümüz günleri göstersin bize Rabbim.
teşekkür ederim lavincimmm:)
rahatladın dimi artık iyisin
Canim benim bende bu ay hapi biraktim iki dusuk yapmistim insallah hamile kalirim okadar cok istiyorumkiMerhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
aminnn inşallah canım benim :)İyiyim çok şükür. Perşembeye kadar içimi ferah tutucam karar verdim. İnşallah perşembe de kesemizi göreceğizzzzz
Canim benim bende bu ay hapi biraktim iki dusuk yapmistim insallah hamile kalirim okadar cok istiyorumki
İyiyim çok şükür. Perşembeye kadar içimi ferah tutucam karar verdim. İnşallah perşembe de kesemizi göreceğizzzzz
Saol canim :)inşallah seni hiç bekletmeden sağlığıyla gelir bebeğin canım hoş geldin
aminnn inşallah canım benim :)
P PembePaltolu gözün aydın canımm sonuçların iyi çıkmış çok sevindim:)
cnntrm biz hep burdayız canımm,herkes hamiş olacak onu bekliyoruz. Sonra doğuracak,sonrada beraber büyüteceğiz :)) ayrıca tek yazdığım topikte seninkiiii :))
Benimde yarın dr randevum var,bakalım herşey yolunda mı? Kalp atışı duyabilecekmiyiz? Bende bunları merak ediyorum şimdilik :)
Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah :)) 10 gün önce gittiğimdeki verilere göre 1 hafta sonra duyulur demişttiayy siz cinsiyetleri öğrenince listeye onları da yazıcam daha diğerleri kaçtıkları için onlardan haberim yok oyy beraber gün sayıcaz doğuma inşallah çok heyecanlı :)) kalp atışlarını duyarsınız inşallah ama biraz erken mi sanki bilemedim 3 yaşında oldu benim sıpa unuttum ne zaman duyulduğunu
evet teşekkür ederim canımmm:)) darısı isteyen e olsun inşallah :)senin mercimek 2 gr olmuş ya kızzz tututu maşallah
ayyyyyyyyy yeşimcim inşallah çok güzel bi mutluluk kalp atışını görmek duymak :)) inşallah nasip olsun sanada:) hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmP PembePaltolu gözün aydın canımm sonuçların iyi çıkmış çok sevindim:)
cnntrm biz hep burdayız canımm,herkes hamiş olacak onu bekliyoruz. Sonra doğuracak,sonrada beraber büyüteceğiz :)) ayrıca tek yazdığım topikte seninkiiii :))
Benimde yarın dr randevum var,bakalım herşey yolunda mı? Kalp atışı duyabilecekmiyiz? Bende bunları merak ediyorum şimdilik :)
evet evet duyulur inşallah bende 6+4 de gider gitmez görmüş ve duymuştum :)Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah :)) 10 gün önce gittiğimdeki verilere göre 1 hafta sonra duyulur demişttiDeruchette :)) ben ona güveniyorum,o bilgili bu konularda :) bu haftalarda duyuluyor heralde öğrencez bakalım bizde herşeyi :))
Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah :)) 10 gün önce gittiğimdeki verilere göre 1 hafta sonra duyulur demişttiDeruchette :)) ben ona güveniyorum,o bilgili bu konularda :) bu haftalarda duyuluyor heralde öğrencez bakalım bizde herşeyi :))
evet teşekkür ederim canımmm:)) darısı isteyen e olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?