Çok silik bi çizgi var yaklaştırınca.Kozlar diğer cektiklerimi silmistim bi bu duruyomus bunu yapali oldu biraz ama kafamda halen soru işareti var yeni testte almaya cesaret edemedim sizce hic ikinci çizgiye dair bi belirti varmi burda
Cevap verip ilgilendiğini için tesekkur ederim canim bunu yapali oldu biraz biturlu cesaret edip ikinciyi yapamadim inşallah vardır tereddüt te kaldim acaba benim yaniliyorum DİE sizle paylaşmak istedim
Benim ikinci çizgi de böyle yok gibiydi. Hatta fotodan çoğu arkadaş burda seçememişti.Cevap verip ilgilendiğini için tesekkur ederim canim bunu yapali oldu biraz biturlu cesaret edip ikinciyi yapamadim inşallah vardır tereddüt te kaldim acaba benim yaniliyorum DİE sizle paylaşmak istedim
Bende 6+2 olucam yarın,inşallah duyarız bakalım:)) senin bebişte büyümüştür şimdi bakalım neler diyecek sanada doktorayyyyyyyyy yeşimcim inşallah çok güzel bi mutluluk kalp atışını görmek duymak :)) inşallah nasip olsun sanada:) hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmmm
benimde salı randevum bakalım neler oluyor bebeğime:)
13 te cinsiyet çok erkeenmişşşş :))bizim kızlar öyle dediyse duyulur canım inşallah benhiç hatırlamıyorum kaçıncı haftada duyduğumu cinsiyeti 13te öğrendim bir onu hatırlıyorum :))
Var bence ince bir çizgi ne güzel tebriklerBide bu varmis canim inşallah dediğin gibi olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bide bu varmis canim inşallah dediğin gibi olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
13 te cinsiyet çok erkeenmişşşş :))
Gerçekten mi kizlar ya kalp ritmim değişti inşallah hamileyimdir birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptiriyim en iyisi dimi
Yarın özelde yaptırabilirsin.Gerçekten mi kizlar ya kalp ritmim değişti inşallah hamileyimdir birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptiriyim en iyisi dimi
1 hafta oldu ama buda gidip eczaneden almaya da utandim bide boyle belli belirsiz cikinca bosunada umutlanmk istemedim supem vardi fotosunu çekmiştimama paylasmadim yani kizla buay çok a adet oldum ustunemi gördüm acaba şüphesiyle yapmistim aslında bilmuyorm hayirlisi olsun artik herkes icinde
Selam kızlaar,bugun dr kontrolüm vardı. Bebişimiz büyümüş daha net gördük,kalp atışlarını duyduk :) sizede haber vereyim dedim
Kanamadan sonra gördüm canim supelenince ama benim dişinda çizgiyi gören pek olmadigi için zamana biraktim hayirli haberi alirim inşallah sizinle paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?