2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kozlar diğer cektiklerimi silmistim bi bu duruyomus bunu yapali oldu biraz ama kafamda halen soru işareti var yeni testte almaya cesaret edemedim sizce hic ikinci çizgiye dair bi belirti varmi burda

Eklentiler

• IMG-20150520-WA0007.webp
    38 KB · Görüntüleme: 42
Kozlar diğer cektiklerimi silmistim bi bu duruyomus bunu yapali oldu biraz ama kafamda halen soru işareti var yeni testte almaya cesaret edemedim sizce hic ikinci çizgiye dair bi belirti varmi burda
Çok silik bi çizgi var yaklaştırınca.
Yarın sabah ilk idrarla testi yenile bence.

Cevap verip ilgilendiğini için tesekkur ederim canim bunu yapali oldu biraz biturlu cesaret edip ikinciyi yapamadim inşallah vardır tereddüt te kaldim acaba benim yaniliyorum DİE sizle paylaşmak istedim
Benim ikinci çizgi de böyle yok gibiydi. Hatta fotodan çoğu arkadaş burda seçememişti.

İnşallah senin sonucun da olumludur.

Bide bu varmis canim inşallah dediğin gibi olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG-20150522-WA0035.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 45
Bende 6+2 olucam yarın,inşallah duyarız bakalım:)) senin bebişte büyümüştür şimdi bakalım neler diyecek sanada doktor

Gerçekten mi kizlar ya kalp ritmim değişti inşallah hamileyimdir birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptiriyim en iyisi dimi

1 hafta oldu ama buda gidip eczaneden almaya da utandim bide boyle belli belirsiz cikinca bosunada umutlanmk istemedim supem vardi fotosunu çekmiştimama paylasmadim yani kizla buay çok a adet oldum ustunemi gördüm acaba şüphesiyle yapmistim aslında bilmuyorm hayirlisi olsun artik herkes icinde

Bir hafta önce bunu gördüysen şimdi dra gitsen kese görürsün arkadaşım ne sakinsin maşallah kanamadan önce mi sonra mı yaptın testi istersen yarın sabah bir test daha yap bu defa koyu çizgi görürsün büyük ihtimal sonra da dra randevu alırsın

Kanamadan sonra gördüm canim supelenince ama benim dişinda çizgiyi gören pek olmadigi için zamana biraktim hayirli haberi alirim inşallah sizinle paylasirim

Kızlar dün kan tahlili yaptırdım . 1546 Çıktı değerim .6 günlük gecilmeyle.önceki gün sağlık ocağına gittim.idrarda baktılar.kana gerek yok Dediler.haftaya doktoruma gidicem.randevu aldım.yeni yeni idrak ediyorım bu arada.umarım hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya.isteyenler de bu ay kavuşur umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…