Ablamda mevlit var canim yapamadim kosususturmadan bugün olmazsa pazartesi kan tahlili yaptiricam içim içimi yiyo çizgiyi çoğu kişi gördü kesinleştirmek istiyorum artik inşallah ya
Selam kızlaar,bugun dr kontrolüm vardı. Bebişimiz büyümüş daha net gördük,kalp atışlarını duyduk :) sizede haber vereyim dedim
Canım kaN testi yaptırsan ? Bence aDet gününü bekle derim,eğer şimdi yaptırıp negatif sonuç alırsan ozamanda geç döllenmemi sonra değer yükselir mi soruları olacak kafanda.. Hayırlısı olsun bakalumKizlar neye inanicagimi napicagimi sasirsim saat 4 gibi eve gldm test aldim ondada hayal de olsa bisey cikmafi çok morelim bozuldu acba ilk yptigim testmi bozuktu bilmiyorum karma karisigim adetine 5 gün kaldi sabir ya Rabbim sabir istiyorum:'(
Bekliycem artik umutlarim tükendi esimide heveslendirmistim bugün yaptigimda cikmayinca baya moreli bozuldu bide kuzeninin esi 6 ay önce doğum yapmisti bugün gene hamile olduğunu öğrenmiş biraz onun sevinci ve karmasasi var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım duymuşsun minnoşun pıtırtısını gözün aydın :)Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah :)) 10 gün önce gittiğimdeki verilere göre 1 hafta sonra duyulur demişttiDeruchette :)) ben ona güveniyorum,o bilgili bu konularda :) bu haftalarda duyuluyor heralde öğrencez bakalım bizde herşeyi :))
İşte insan yine de huzursuz oluyor işte.
Allah sizlere de nasip etsin, bekletmesin hayırlısıyla.
Onu bi daha sormadım cnm. Betan sağlıklı katlanıyor, kese görmeye gel dedi. Benim daha önce de rahimde sıvım vardı, gebelik öncesi o olabilir. Sıvı risk oluşturan bir şey değilmiş.canım gözün aydın senin de hcg değerin kaça katlamış? bir de serbest sıvı gördüm demişti o konu hakkında ne dedi
Bi haftada beşbini geçer sen de görürsün umarım keseyi canım :)Onu bi daha sormadım cnm. Betan sağlıklı katlanıyor, kese görmeye gel dedi. Benim daha önce de rahimde sıvım vardı, gebelik öncesi o olabilir. Sıvı risk oluşturan bir şey değilmiş.
4 günde 67'den 415 'e yükselmiş betam.
İnşallah canımm. Perşembe göreceğiz inşallahhBi haftada beşbini geçer sen de görürsün umarım keseyi canım :)
Kizlar neye inanicagimi napicagimi sasirsim saat 4 gibi eve gldm test aldim ondada hayal de olsa bisey cikmafi çok morelim bozuldu acba ilk yptigim testmi bozuktu bilmiyorum karma karisigim adetine 5 gün kaldi sabir ya Rabbim sabir istiyorum:'(
Canım emin olmamakla birlikte sanırım regl oldum, yeni batım 26 haziran :)Çok ilginç ozaman ilk testi çok erken yapmışsın sen e onda çıkan şimdi neden çıkmaz ki şaşırdım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim kafana takmadan batı bekle bakalım inşallah olumlu sonuçlanır Allah gönlüne göre versin inşallah
Sağol canımm teşekkür ederim :) darısı başına :))canım duymuşsun minnoşun pıtırtısını gözün aydın :)
Canım emin olmamakla birlikte sanırım regl oldum, yeni batım 26 haziran :)
Bilmiyorum canım hala da bi tuhaf en azından vaktinde oldu diyorum.Bu mevsim değişimi mi çarptı böyle ne oldu çevremde de herkesin regli ya tuhaf belli belirsiz ya da gecikmeli hayırlı olsun canım
GünaydınnnGünaydın kızlar iyi pazarlar
Kızlaaarr kimm var kim yokkkk. Nekadanda sessiz buralarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?