- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Klasik hafta sonu sessizliği canım nasılsın
İyiyim hamdolsun canım . Sen nasılsın . Pikniğe falan gittik yorulmuşum . Ama gelince bi komik bişey yaptımki sormma gitsin
YARIN DOKTORA GİDİYORUM KIZLAR YUMURTALARIMA BAKITMAYA DUA EDİN BANA BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANMIŞTIM BACAKLARIM AĞRIYOR KSIKLARIMDA DA AZ BİR AĞRI VAR
cümlemize canım inşallah Ramazan bereketli olurAğrılar yumurtaların geliştiği içindir canım inşallah güzel haberler alırsın yarın ve klomen vesile olur bebeğin gelir bu ay
Naptın kız merak ettim:) bir de pikniğe nereye gittiniz biz de hep istiyoruz da neresi var ki güzel
YARIN DOKTORA GİDİYORUM KIZLAR YUMURTALARIMA BAKITMAYA DUA EDİN BANA BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANMIŞTIM BACAKLARIM AĞRIYOR KSIKLARIMDA DA AZ BİR AĞRI VAR
Çok teşekkür ederim canım bakalım yarın ben de güzel şeyler yazabilirim yumurtalarım ne kadar acabaDualarımız seninle canımm
Bizim buralar güzel kızılpınar . Çorluda da gölbaşı diye bi yer var diye biliyorum . Bata 4 gün varya içimden bişeyler dürttü çamaşır suyuyla gebelik testi yaptımKöpürdü hiç sönmedi.
Gebelik konumuza gelince denemeleri yaptık yani. Enkazından adetin 14 ile 18 günleri arası değerlendirdik. Bakalım e olacak normalde belirti çok oluyordu adete yakın şu anlık bişi yok umarım hayalkırıklığı olmaz takmıyorum diyorumama geçen adet beni etkiledi
maşallah:)Selam kızlaar,bugun dr kontrolüm vardı. Bebişimiz büyümüş daha net gördük,kalp atışlarını duyduk :) sizede haber vereyim dedim
Kızlar eşim yok bende iki gün program koydum dün türkçe öğrenen yabancı Arkadaşlarımla pratik yaptık tabi bol bol yiyerek.. Bugün de doğum yapan hemde ikiz yabancı arkadaşıma çocuk görmeye gittim.. Çok süper bu Avrupalılar'ın bebek bakımı önce ellerimizi yıkattı bebeğe dokunmadan önce.. Ikizlerin biri kız biride erkek hemde 39 nda doğurdu...
Gebelik konumuza gelince denemeleri yaptık yani. Enkazından adetin 14 ile 18 günleri arası değerlendirdik. Bakalım e olacak normalde belirti çok oluyordu adete yakın şu anlık bişi yok umarım hayalkırıklığı olmaz takmıyorum diyorumama geçen adet beni etkiledi
günaydın güzel kızlar hafta sonu pek birşey yazılmamış birikmiştir demiştim:)
nasılsınız bakalım:)
haklısın helede sıcak olunca hiç çekilmez:) bebişin nasıl :)Günaydınnn. Yine bir pazartesi, son haftalar hiç çekilmiyorr.
Haftasonu nedense bizim topic çok canlı değil, hafta içi kadar.
günaydın güzel kızlar hafta sonu pek birşey yazılmamış birikmiştir demiştim:)
nasılsınız bakalım:)
Günaydınnn. Yine bir pazartesi, son haftalar hiç çekilmiyorr.
Haftasonu nedense bizim topic çok canlı değil, hafta içi kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?