2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

YARIN DOKTORA GİDİYORUM KIZLAR YUMURTALARIMA BAKITMAYA DUA EDİN BANA BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANMIŞTIM BACAKLARIM AĞRIYOR KSIKLARIMDA DA AZ BİR AĞRI VAR

İyiyim hamdolsun canım . Sen nasılsın . Pikniğe falan gittik yorulmuşum . Ama gelince bi komik bişey yaptımki sormma gitsin

Naptın kız merak ettim:) bir de pikniğe nereye gittiniz biz de hep istiyoruz da neresi var ki güzel

YARIN DOKTORA GİDİYORUM KIZLAR YUMURTALARIMA BAKITMAYA DUA EDİN BANA BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANMIŞTIM BACAKLARIM AĞRIYOR KSIKLARIMDA DA AZ BİR AĞRI VAR

Ağrılar yumurtaların geliştiği içindir canım inşallah güzel haberler alırsın yarın ve klomen vesile olur bebeğin gelir bu ay

Naptın kız merak ettim:) bir de pikniğe nereye gittiniz biz de hep istiyoruz da neresi var ki güzel

Bizim buralar güzel kızılpınar . Çorluda da gölbaşı diye bi yer var diye biliyorum . Bata 4 gün varya içimden bişeyler dürttü çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım Köpürdü hiç sönmedi.

Kızlar eşim yok bende iki gün program koydum dün türkçe öğrenen yabancı Arkadaşlarımla pratik yaptık tabi bol bol yiyerek.. Bugün de doğum yapan hemde ikiz yabancı arkadaşıma çocuk görmeye gittim.. Çok süper bu Avrupalılar'ın bebek bakımı önce ellerimizi yıkattı bebeğe dokunmadan önce.. Ikizlerin biri kız biride erkek hemde 39 nda doğurdu...

Gebelik konumuza gelince denemeleri yaptık yani. Enkazından adetin 14 ile 18 günleri arası değerlendirdik. Bakalım e olacak normalde belirti çok oluyordu adete yakın şu anlık bişi yok umarım hayalkırıklığı olmaz takmıyorum diyorumama geçen adet beni etkiledi

gölbaşında ağaç falan yok ya çok saçma geliyor bana oraya pikniğe gitmek kızılpınarı bilmiyorum ama inşallah bir hafta sonu ayarlayabilirsek gitmek istiyoruz birr yerlere çamaşır suyu testine hiç gülmedim inan ben de yaptım çünkü :))) ama şunu söyleyeyim bende de köpürdü ve uzun süre sönmedi ona umut bağlama yani.. ama sabah test yap istersen çıkma ihtimali var artık kesin olmamakla birlikte...

inşallah miniğin yola çıkmıştır canım hayırlısı neyse o olsun

günaydın güzel kızlar hafta sonu pek birşey yazılmamış birikmiştir demiştim:)
nasılsınız bakalım:)

Maşallah hem gezmece hem de bebek sevmece. Kadın doğru olanı yapmış. Ben de nasip olursa bebeğimi öyle mıncıklatmayı düşünmüyorum herkese. İnşallah dediğimi yaptırabilirim.

Canım elinizden geleni yapmışsınız, gerisi Allah'ın takdiri, öyle düşün için daha rahat olur. İnşallah bu ay nasip olurr

Günaydınnn. Yine bir pazartesi, son haftalar hiç çekilmiyorr.

Haftasonu nedense bizim topic çok canlı değil, hafta içi kadar.

Sen bir de bana sor berbat 8. sınıflar sınav da geçti hiç çekilmiyorlar bir an önce bitseydi şu dönem kazasiz belasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…