Allah iyiylik versin canım:)İyiyizcanım sen nasılsın kokularla aran nasıl gidiyor
Allah iyiylik versin canım:)
ayyy ben buzdolabını burnumu tututp açıyorum görmeye tahammülüm yok tatlı şeyleri vede buzdolabı mutfak kokularını. içindede kokacak birşey yok ama kokusu delirtiyor anında kusuyorum lavaboya zor yetişiyorum . ayrıca günde bir kere kesin kokular yüzünden kusuyorum offf( yani ben u aralar fenayım yaaa herşey kokuyor çamalır deterjanı odalar herşey . eşim sağolsun anlayışlı herşeyde yardımcı oluyor hatta o yapıyor:)
tişort giyiyor kokuyor diyorum tertemiz deterjan işte yeni giydiğim diyor ama gel gelelim ben diyorum ki aa temiz birşey giyme deterjan kokuyor ayyy yazık adama yaaaa:)
ayyy benim normaldede burnum çok keskindir şimdi taaa ötelerdekini bile çekiyor burnum hayırlısı artık ama çıkarıyorum ya o kötü oluyor dün eve girdim kapıdan girerken mutfagın kapısı açıkmış daha kapıyı bile kapatamadan avuçlarımın içine çıkarttımAyy kiyamam neyse az kaldı 12. haftada gider inşallah sonra rahat edersin benim hiç okadar bulantım olmamıştı sadece soğan kavuramiyordum bir de eşimin parfumunden tiksinmistim onu da doğum sonrası bile kullandirmadim adamcagiza çöpe gitti :)) tazı gibi koku alıyordum ama bulantı yoktu
ayyy benim normaldede burnum çok keskindir şimdi taaa ötelerdekini bile çekiyor burnum hayırlısı artık ama çıkarıyorum ya o kötü oluyor dün eve girdim kapıdan girerken mutfagın kapısı açıkmış daha kapıyı bile kapatamadan avuçlarımın içine çıkarttımzor koştum lavaboya yani düşün ne kadar hassas off zor oluyor inşallah geçer bir kaç haftaya.
haklısın helede sıcak olunca hiç çekilmez:) bebişin nasıl :)
canım bende doktoruma anlattım mide bulantısını oda bana emetium verdi zencefilli bir hap ama ilaç değilmiş zararı yok dedi ama yinede iyice zorlanınca içeyim diyorum. eşimde diyorki kusuyorsun daha da zorlanmasımı var iç diyor ama ısrarla bekliyorum kuru kuru bulanırsam o zaman içiyorum .bende aynı şekildeyim. evde yemek bile yapamıyorum. ilaç kullanmaya başladım. zofer verdi doktorum ama piyasada bulamayınca dramamine içiyorum. şimdilik iyi geliyor.
ayyy hadi yaa ankara çook sıcak . bide benim elim ayağım yanyor resmen yaa:)bizim buralar çok srein hala canım. Gebelikten midir ben de fazlasıyla üşüyorum zatenn.
Sen bir de bana sor berbat 8. sınıflar sınav da geçti hiç çekilmiyorlar bir an önce bitseydi şu dönem kazasiz belasiz
Yıllardır bu kadar soğuk mayıs ayı görmemiştim. Bu yıl serin her yer.ayyy hadi yaa ankara çook sıcak . bide benim elim ayağım yanyor resmen yaa:)
ayy ne güzel yaaa ben elim ayağımda yanıyor kendimde yanıyorum ama gerçekten kavruluyor yaaa ankara güneş feci yakıyorYıllardır bu kadar soğuk mayıs ayı görmemiştim. Bu yıl serin her yer.
ayy ne güzel yaaa ben elim ayağımda yanıyor kendimde yanıyorum ama gerçekten kavruluyor yaaa ankara güneş feci yakıyor
evet canım ama güya ben mersinliyim ve sıcak kent insanı olarak sıcak gelmemesi lazım ama artık ankaranında havası değişti hemde güneş daha yakın olunca sıcak iyice etkiliyor:)Allah kolaylık versin canım, gerçekten sıcak hiç çekilmiyoırr
evet canım ama güya ben mersinliyim ve sıcak kent insanı olarak sıcak gelmemesi lazım ama artık ankaranında havası değişti hemde güneş daha yakın olunca sıcak iyice etkiliyor:)
bebiş nasıl bebiş :)
inşallah herşey ylunda sağlıkla olur canımmm:)Biz serinde büyüdük gerçi ama ben de soğuğu pek sevmem. Aşırı sıcağı da sevmem. Geçen yıl antalyada neredeyse boğuluyordum yazın.
Bebiş inşallah iyidir, kahverengim pek kalmadı, çok azaldı. Perşembe gidip kesemizi göreceğiz inşallah. Haftaya da artık kalp atımı duyulur, büyük stresleri atlatmış olurum hayırlısıyla.
canım bende doktoruma anlattım mide bulantısını oda bana emetium verdi zencefilli bir hap ama ilaç değilmiş zararı yok dedi ama yinede iyice zorlanınca içeyim diyorum. eşimde diyorki kusuyorsun daha da zorlanmasımı var iç diyor ama ısrarla bekliyorum kuru kuru bulanırsam o zaman içiyorum .
çok zor dimi??
senin ne zaman diğer kontrolun canım. benimki yarın inşallah herşey yolundadır
hayırlısı bakalım yaa heyecanlıyım yine:)benim 15 gün sonra.
hayırlısı bakalım yaa heyecanlıyım yine:)
ayyyy bneim öyle çok midem bulanıyorki buzdolabını açamıyorum çamaşır deterjanı beni tiksindiriyor tatlı gözüm görmüyorbenim ikinci gebeliğim. ama sanki ilk gibi yaşıyorum aynı duyguları. neler istiyor canın neler yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?