2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İyiyizcanım sen nasılsın kokularla aran nasıl gidiyor
Allah iyiylik versin canım:)
ayyy ben buzdolabını burnumu tututp açıyorum görmeye tahammülüm yok tatlı şeyleri vede buzdolabı mutfak kokularını. içindede kokacak birşey yok ama kokusu delirtiyor anında kusuyorum lavaboya zor yetişiyorum . ayrıca günde bir kere kesin kokular yüzünden kusuyorum offf( yani ben u aralar fenayım yaaa herşey kokuyor çamalır deterjanı odalar herşey . eşim sağolsun anlayışlı herşeyde yardımcı oluyor hatta o yapıyor:)
tişort giyiyor kokuyor diyorum tertemiz deterjan işte yeni giydiğim diyor ama gel gelelim ben diyorum ki aa temiz birşey giyme deterjan kokuyor ayyy yazık adama yaaaa:)

Ayy kiyamam neyse az kaldı 12. haftada gider inşallah sonra rahat edersin benim hiç okadar bulantım olmamıştı sadece soğan kavuramiyordum bir de eşimin parfumunden tiksinmistim onu da doğum sonrası bile kullandirmadim adamcagiza çöpe gitti :)) tazı gibi koku alıyordum ama bulantı yoktu

ayyy benim normaldede burnum çok keskindir şimdi taaa ötelerdekini bile çekiyor burnum hayırlısı artık ama çıkarıyorum ya o kötü oluyor dün eve girdim kapıdan girerken mutfagın kapısı açıkmış daha kapıyı bile kapatamadan avuçlarımın içine çıkarttım zor koştum lavaboya yani düşün ne kadar hassas off zor oluyor inşallah geçer bir kaç haftaya.

bende aynı şekildeyim. evde yemek bile yapamıyorum. ilaç kullanmaya başladım. zofer verdi doktorum ama piyasada bulamayınca dramamine içiyorum. şimdilik iyi geliyor.

bende aynı şekildeyim. evde yemek bile yapamıyorum. ilaç kullanmaya başladım. zofer verdi doktorum ama piyasada bulamayınca dramamine içiyorum. şimdilik iyi geliyor.
canım bende doktoruma anlattım mide bulantısını oda bana emetium verdi zencefilli bir hap ama ilaç değilmiş zararı yok dedi ama yinede iyice zorlanınca içeyim diyorum. eşimde diyorki kusuyorsun daha da zorlanmasımı var iç diyor ama ısrarla bekliyorum kuru kuru bulanırsam o zaman içiyorum .
çok zor dimi??
senin ne zaman diğer kontrolun canım. benimki yarın inşallah herşey yolundadır

Sen bir de bana sor berbat 8. sınıflar sınav da geçti hiç çekilmiyorlar bir an önce bitseydi şu dönem kazasiz belasiz

Biz sınavları erken bitirdik 8. sınıflarda gelmesinler artık diye. Zaten çocuklar da yorgun, isteksiz, sıkıldılar. istemiyorlar gelmeyi.

Allah kolaylık versin canım, gerçekten sıcak hiç çekilmiyoırr
evet canım ama güya ben mersinliyim ve sıcak kent insanı olarak sıcak gelmemesi lazım ama artık ankaranında havası değişti hemde güneş daha yakın olunca sıcak iyice etkiliyor:)
bebiş nasıl bebiş :)

Anneler giysileriniz muhtemelen size dar gelmeye başladı. Yeni giysiler almaya başlayabilirsiniz.
benim 9. hafta yazımda böyle diyor anaaaammm büyüyormu bebeğim:)

Biz serinde büyüdük gerçi ama ben de soğuğu pek sevmem. Aşırı sıcağı da sevmem. Geçen yıl antalyada neredeyse boğuluyordum yazın.

Bebiş inşallah iyidir, kahverengim pek kalmadı, çok azaldı. Perşembe gidip kesemizi göreceğiz inşallah. Haftaya da artık kalp atımı duyulur, büyük stresleri atlatmış olurum hayırlısıyla.

selamlar herkezlere
ilk bebeğim tüp bebek yöntemiyle oldu şuanda 5 yasında bir oglum var
yaklasık 1.5 sene öncede normal yoldan 16 haftalık gebelıgım sonlandırıldı
sonuc olarak bıraz kırgın bıraz uzgun buralara kadar geldık
korunuyoruz, şuanda hemen gebe kalıyorum ama ya sonra?
agustos ayındakı adetımle korunmayı bırakmayı dusunuyorum, oglum buyudugu ıcın panık oluyorum eyvah cok buyudu nasıl olacak dıye

inşallah herşey ylunda sağlıkla olur canımmm:)

benim 15 gün sonra. bakalım cinsiyetlerimiz ne zaman belli olacak çok meraklanıyorum. :)

benim ikinci gebeliğim. ama sanki ilk gibi yaşıyorum aynı duyguları. neler istiyor canın neler yiyorsun?
ayyyy bneim öyle çok midem bulanıyorki buzdolabını açamıyorum çamaşır deterjanı beni tiksindiriyor tatlı gözüm görmüyor
ben yumurta haşlıyorum daha çok peynir ve zeytin ceviz çiğ badem yiyorum . hiç birşey canım istemiyor yemesem daha iyi ama bebeğim aç olmasın diye zorla yiyorum . offf yemeklerden nefret ediyorum yaaa.
sen de durum nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…